cicloburu Postat Iulie 3, 2007 Share Postat Iulie 3, 2007 (editat) Astăzi am căutat imagini cu motocicleta de la avatarul meu (adică Sunbeam S7) Âşi iata ce site fain am găsit! Poate că unii dintre voi îl Âştiți, dar e prea frumos ca să nu-l arăt tuturor! ÂŞtiu că nu e despre comuniste, dar e vorba de motociclete clasice! Cît despre Sunbeam S7, mie unuia mi se pare una dintre cele mai reuÂşite motociclete în ceea ce priveÂşte designul. Toate bune! Editat Iulie 3, 2007 de cicloburu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Iulie 4, 2007 Share Postat Iulie 4, 2007 dak nu are simson degeaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Iulie 4, 2007 Autor Share Postat Iulie 4, 2007 dak nu are simson degeaba Crezi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Iulie 4, 2007 Share Postat Iulie 4, 2007 ce frumos visam noi uneori Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ubord Postat Iulie 4, 2007 Share Postat Iulie 4, 2007 ce frumos visam noi uneori KS 800 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Iulie 4, 2007 Autor Share Postat Iulie 4, 2007 ce frumos visam noi uneori Lasă că mă fac io mare! Toate bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Iulie 8, 2007 Autor Share Postat Iulie 8, 2007 Astăzi am căutat imagini cu motocicleta de la avatarul meu (adică Sunbeam S7) Âşi iata ce site fain am găsit! Poate că unii dintre voi îl Âştiți, dar e prea frumos ca să nu-l arăt tuturor! ÂŞtiu că nu e despre comuniste, dar e vorba de motociclete clasice! Cît despre Sunbeam S7, mie unuia mi se pare una dintre cele mai reuÂşite motociclete în ceea ce priveÂşte designul. Toate bune! După cîteva săpături, am dat de situl dedicat acestei minunate motociclete! Toate bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat August 10, 2007 Share Postat August 10, 2007 Visam 1958 BSA DBD34 Gold Star salutari cu faru' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate