IllOmen Postat Octombrie 15, 2004 Share Postat Octombrie 15, 2004 Prezoanele au filet drept sus si filet invers la partea care intra in bloc? Am auzit pareri impartite... asa ca va intreb si pe voi. Thx anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
$ilver Postat Octombrie 16, 2004 Share Postat Octombrie 16, 2004 Asta e o mare aberatie, daca ar fii asa, in momentul cand ai strange piulita de la chiulasa s-ar desface prezonul din cartere. Si oricum, sigur nu e asa pentru ca eu aveam la MZ un prezon slab si trebuia sa-l strang cu un cleste mops inainte sa montez cilindrul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Octombrie 17, 2004 Share Postat Octombrie 17, 2004 deci si eu spun exact ca silver este o aberatie de cine tia spus ca au filete pe doua sensuri-----orice prezon din lumea asta normal are filetele in ambele capete in accelasi sens......si este sigur 100% la 100% Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IllOmen Postat Octombrie 17, 2004 Autor Share Postat Octombrie 17, 2004 ok ppls, am prins ideea. mersi mult de raspunsuri. problema e ca in motorul meu 3 prezoane din 4 sunt cu filet invers, majorate de la 8 la 10. unul singur e original si ala e cu filet normal. habar n-am de ce... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate