elf_away Postat Octombrie 17, 2004 Share Postat Octombrie 17, 2004 Ce pot sa zic ? .. Pot sa zic ca dc nu aveam casca .. nu mai sciam acest topic .. Cauza : Stupiditatea mea .. Carosabil ud, sine de tramvai ude, viteza 70km/h, m a furat sina de tramvai si am cazut de dreapta .. Consecinte : Casca zgariata serios .. -> mai bine casca decat creierii <- De mentionat ca aveam echipament complet Geaca s a zgriat/rupt si in partea dreapta .. Pantalonii/manusile/cizmele -> OK .. Oglinda Dreapta rupta .. din nou Carena dreapta zgariata.. Scarita + frana spate rupte .. Semnal Dreapta spart .. Ghidon stramb si zgariat .. ( nu grav ) Carena Fata + Codita zgariate .. Noroc ca astea o sa mi vina pe casco de la cazatura anterioara .. Cam atat am vazut pana acum .. sper sa nu mai fie si altceva ascuns .. Oricum .. Sezonul moto s a terminat pentru mine, chiar dc nu am patit nimic .. Sa ne auzim sanatosi .. Asfalt USCAT .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Octombrie 17, 2004 Share Postat Octombrie 17, 2004 Ai grija de tine, mai omule. Fereste-te ca de naiba de sinele de tramvai, mai ales daca e ud. Daca treci peste ele incearca ca directia de abordare sa fie cit mai perpendicular pe sine, si cu viteza mai mica, nu 70 . Bine ca n-ai patit nimic! Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elf_away Postat Octombrie 17, 2004 Autor Share Postat Octombrie 17, 2004 Mersi .. Noroc cu echipamentul .. Totusi cred ca aveam mai putin de 70 pt moto s a oprit imediat .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dobrescu Postat Octombrie 17, 2004 Share Postat Octombrie 17, 2004 Ma bucur ca nu ai patit nimic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elf_away Postat Octombrie 17, 2004 Autor Share Postat Octombrie 17, 2004 Mersi Dan .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzuki mic Postat Octombrie 17, 2004 Share Postat Octombrie 17, 2004 aoleo , e al 3 lea bine ca esti intreg , mai bine asa mici si usoare decat unul mai nasol asta e , te ridici si ii dai inainte macar ai curaj sa ne spui altii nu ar fi facut-o bine ca e si motorul usor.....echipament ai....asta e , sunt 2 roti bafta multa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elf_away Postat Octombrie 17, 2004 Autor Share Postat Octombrie 17, 2004 asta e , te ridici si ii dai inaintemacar ai curaj sa ne spui altii nu ar fi facut-o Normal ca dau inainte .. n as renunta asa usor .. Pai d c nu as scrie ? am fost prost si o recunosc .. e un fel de spovedanie .. Mersi pt urari .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elf_away Postat Octombrie 17, 2004 Autor Share Postat Octombrie 17, 2004 Oricum .. Sezonul moto s a terminat pentru mine, chiar dc nu am patit nimic .. Acum ca m am mai linistit si mi a mai trecut supararea, Gandesc altfel .. Sa vad ce fac cu scarita si cu vremea .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pavel Postat Octombrie 17, 2004 Share Postat Octombrie 17, 2004 Nu inteleg ce cautai cu 70 la ora pe sinele de tranvai ? Acum trebuie sa iti pui cenusa in cap si sa te cumintesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elf_away Postat Octombrie 17, 2004 Autor Share Postat Octombrie 17, 2004 Nu inteleg ce cautai cu 70 la ora pe sinele de tranvai ? Acum trebuie sa iti pui cenusa in cap si sa te cumintesti Balamuc presedinte .. .. Glumesc .. Dupa cum am mai zis .. cred ca am exagerat .. ca motorul s a oprit destul de repede .. sau poate m am tarait eu prea mult .. Sa ma cumintesc ? pai sunt relativ cuminte .. dar ma mai mananca cateodata .. Bafta .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dobrescu Postat Octombrie 17, 2004 Share Postat Octombrie 17, 2004 Dar ce Pavele, noi mergem mai incet pe sine? Vrei exemple? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kickasso Postat Octombrie 17, 2004 Share Postat Octombrie 17, 2004 Eu merg mai incet cind traversez shine ....and then again , eu sunt mai woosie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elf_away Postat Octombrie 17, 2004 Autor Share Postat Octombrie 17, 2004 Dar ce Pavele, noi mergem mai incet pe sine? Vrei exemple? V am prins .. .. Exemple plz .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
santy Postat Octombrie 17, 2004 Share Postat Octombrie 17, 2004 elfule, ai mare grija de tine. pune punct continuarilor, deschide larg ochii, lasa biciclistii, mai taie acceleratia si sa ne vedem sanatosi. toate cele bune santy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elf_away Postat Octombrie 17, 2004 Autor Share Postat Octombrie 17, 2004 Gracias Santy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
v-twin Postat Octombrie 17, 2004 Share Postat Octombrie 17, 2004 Omule, esti mai rau ca Baiazid. Du-o si tu la biserica sa scapi de belele Anyway, bine c-ai scapat intreg, bravo ca porti echimapentul . Iar voi smecherii care cititi topicu', luati aminte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin Postat Octombrie 17, 2004 Share Postat Octombrie 17, 2004 bine ca esti intreg. in alta ordine de idei, ia-ti un motor mai puternic poate asa scapi. sau mergi tot timpul tare daca vrei sa te obisnuiesti cu asta. Sorinake Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elf_away Postat Octombrie 17, 2004 Autor Share Postat Octombrie 17, 2004 in alta ordine de idei, ia-ti un motor mai puternic poate asa scapi. nu am voie .. dar totusi .. nu vad legatura .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floricel Postat Octombrie 18, 2004 Share Postat Octombrie 18, 2004 Elf, ai luat-o pe urmele lui baiazid. Du-te repede shi da acatiste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elf_away Postat Octombrie 18, 2004 Autor Share Postat Octombrie 18, 2004 Elf, ai luat-o pe urmele lui baiazid. Du-te repede shi da acatiste. .. Azi m am urcat din nou pe printesa .. merge un pic cam greu fata de inainte .. dar o fac eu bine .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimitris Postat Octombrie 18, 2004 Share Postat Octombrie 18, 2004 Elf... ai grija frate... cred ca te urmareste doamna cu coasa... e limitata makar aprilika aia a ta??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elf_away Postat Octombrie 18, 2004 Autor Share Postat Octombrie 18, 2004 Elf... ai grija frate... cred ca te urmareste doamna cu coasa... e limitata makar aprilika aia a ta??? Nu mai e limitata .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vale|46 Postat Octombrie 18, 2004 Share Postat Octombrie 18, 2004 elf, sa intzeleg ca n-ai fost la iasi, la moashtele sf.paraschieva? ma bucur ca esti ok si te astept sa te dai cu mine, am de curand pe mana o aprilia rs de 250 si care in curand o sa fie la vanzare pe site! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kelu Postat Octombrie 18, 2004 Share Postat Octombrie 18, 2004 casca ochii mai atent si fii mai precaut, bushitorule Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nucu Postat Octombrie 18, 2004 Share Postat Octombrie 18, 2004 bine ca n-ai patit nimic grav poate ca ar trebui sa vorbesti cu baiazid ca sa-ti dea niste sfaturi despre ''asa nu'' bafta cu reparatul ''printesei'' si asfalt uscat Nucu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate