remybiker Postat Octombrie 17, 2004 Share Postat Octombrie 17, 2004 ce ulei credeti ca este bun pt. ural? semisintetic, sintetic sau ulei normal de 15/40w sau 20/40w.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hadess Postat Octombrie 17, 2004 Share Postat Octombrie 17, 2004 Ti-am scris si dincolo, pune sintetic cu aditiv. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
demostene Postat Octombrie 18, 2004 Share Postat Octombrie 18, 2004 nu va complicati! Petrom 20W50 si niste aditiv... mai mult nu e nevoie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PinkHelmet Postat Octombrie 25, 2004 Share Postat Octombrie 25, 2004 Fabricantul recomanda atat pentru 650 cat si pentru 750 ulei 20W50. E foarte adevarat ca niste aditiv nu strica. Eu am folosit Valvoline si mai nou Panther si oarece aditiv 2+2. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PinkHelmet Postat Octombrie 25, 2004 Share Postat Octombrie 25, 2004 Cam asa arata ultima data: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Octombrie 25, 2004 Share Postat Octombrie 25, 2004 daca ai bani, baga o combinatie de dura-lube si mobil 1... am auzit ca "it rocks" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator DARK-RIDER-82 Postat Noiembrie 25, 2004 Share Postat Noiembrie 25, 2004 e valabil si pt nipru?eu trebuie sa fac rodaju' la motor si nu stiu ce ulei sa bag pt inceput ... bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Decembrie 9, 2004 Share Postat Decembrie 9, 2004 astia in carte zic 15w40 dar cel ma bun e 20w50 pt ca la noi e mai cald Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tm-96-rau Postat Decembrie 9, 2004 Share Postat Decembrie 9, 2004 ceau Remy,vad ca esti din Deta si atunci pot sa iti spun, cum mergi spre piata Mehala din Tm dupa penultima statie de firobuz(13) la 50 de metri pe stinga este un schimb ulei unde gasesti de cumparat la cel mai bun pret uleiul HPX 20w 60 care este foarte bun si al doi-lea lucru, la sensul giratoriu calea Sagului cu Resitei......in directia sag la 50 de metri pe stinga se afla magazinu Bumerang,de uleiuri si filtre auto, unde vei gasi aditivul N10 pe baza de teflon .....care e la fel foarte bun, cu combinatia asta faceam cu Uralu 30.000 pe an si mergea ,consum mic,.. gaz....bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate