comunistu 76 Postat August 17, 2007 Share Postat August 17, 2007 Ai avut numa comuniste dar daca le-ai lasat sa mearga asa cum le-ai luat si normal ca iti faceau probleme, ai bagat si tu vreodata o reconditionate, nu ca eu as fi facut cu sutele, dar nici nu am terminat de reconditionat simsonica mea si deja ma simt in al noualea cer numai cand o vad si o aud stiind ca nu e numai platita de mine ci si facuta, si nu oricum si cum imi place mie, asa ca dute cu CB400 al tau si lasa-ne cu batranicile noastre ... Numai bine si asfalt uscat pt toata lumea Nu n-am reconditionat nimic dar am bagat intr-o jawa de 350 o gramada de bani sa o fac si tot n-a mers am vandut-o la sac. In fine toate amintirile le am cu comuniste. Ziceam de Honda pt ca sunt incantat cat de fiabila e si chiar ai impresia ca nu te va lasa niciodata in drum. TE SALUT CU FARUL SI ASFALT USCAT SI FARA GROPI. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat August 18, 2007 Share Postat August 18, 2007 (editat) aham. stai sa vezi tu ce ai sa-ti iei dupa ural... cu diferenta ca ai sa stii exact cu ce se manaca un fier, spre deosebire de altii. Aici e esenţa acestui topic !!! Toate bune! Editat August 18, 2007 de cicloburu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat August 18, 2007 Share Postat August 18, 2007 Pana la urma toti vom avea japoneze nu multumesc. nu am nimic cu ele. dar imi voi lua bmw, HD sau ural. nu neaparat in ordienea asta. asta vreau, asta iau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ubord Postat August 18, 2007 Share Postat August 18, 2007 ...si daca nu japoneze, atunci inevitabil chinezesti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat August 18, 2007 Share Postat August 18, 2007 ...si daca nu japoneze, atunci inevitabil chinezesti! nu, de la aia ma multumesc sa iau tobe, ca altii nu vor sa faca, si maruntisuri, altceva nu se poate, prea sunt de (cuvant urat) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate