Roadkill_Himself Postat Iulie 8, 2007 Share Postat Iulie 8, 2007 (editat) http://nunoeruivo.home.sapo.pt/ Old school? New school? Too cool... Yamaha XV 250 Virago "Revolution"... Editat Iulie 8, 2007 de roadkill Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Iulie 8, 2007 Share Postat Iulie 8, 2007 Foarte tare motorul. Eu nu am inteles...Cine a facut motorul? Krugger sau altcineva? Banuiesc ca altcineva. Nu este stilul Krugger de loc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roadkill_Himself Postat Iulie 8, 2007 Autor Share Postat Iulie 8, 2007 (editat) Foarte tare motorul. Eu nu am inteles...Cine a facut motorul? Krugger sau altcineva? Banuiesc ca altcineva. Nu este stilul Krugger de loc. Cei doi din antepenultima si penultima poza (mai sint si in altele), adica Nuno si Ruivo (vezi link), doi portughezi. Alta creatie de prin garajele lumii. E una dintre cele mai ciudate chestii, vazute de mine. Si am vazut destule... Care mai aveti faze asemanatoare...hit it! Nu le tineti doar pt. voi. O.K., hai sa mai bag eu citeva: Skull Bike Part I: Skull Bike Part II: O.K. Gone ridin'... Editat Iulie 8, 2007 de roadkill Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Iulie 8, 2007 Share Postat Iulie 8, 2007 arta curata! ma uit la astea cu schelet uman, cite matrite au trebuit astea sa faca sa poata turna toate partile unui schelet , sau ma rog prin alte parti se poate comanda asa ceva, oricum demn de invidiat munca unora. Foarte fain, cinste constructorului! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
conu Postat Iulie 8, 2007 Share Postat Iulie 8, 2007 Deci...vreau si eu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Iulie 9, 2007 Share Postat Iulie 9, 2007 Super lucrare! Aerografie cu cranii...? Fis ! Aviz "circel" -ului ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roadkill_Himself Postat Iulie 21, 2007 Autor Share Postat Iulie 21, 2007 "Opera" lui Chicara Nagata se potriveste si aici, nu doar la "Jap Chop": Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate