Sari la conținut

Zona Colentina - Tei

andan
 Share

Postări Recomandate

• Răspunsuri 2,1k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

lasa fata ca mergem noi, e parcul langa..... daca nu vin motoristii la intalnire (miercuri parca) stam cu copiii in parculet. 2 in 1.

pup

PS. Oricum cu intalnirea mai incolo ca inca nu au iesit toti de la iernat.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salutare!

Tine cineve motorul in parcarea subterana de la Obor? Sau aveti idee ce preturi sunt? Eu stau l aObor si parca nu as tine motorul in spatele blocului.

Bafta,

Bogdan

Salut,

Am trecut eu astazi pe la parcarea de la Obor. Costa 150 lei ( o suta cinci zeci lei) pe luna abonamentul.

Daca stai aproape, eu cred ca merita.. Eu acolo o sa o tin (am tinut-o acolo si in anii trecuti), desi merg cam 15 min pe jos pana la parcare

(si poti sa-ti inchipui cum e vara, cu echipament & toate cele :bounce: )

Marius

Link spre comentariu

gata cu garaje/curti ca a trecut iarna.

acum tre' sa le scoateti de la iernat...... asfalt uscat vecinilor :bounce:

Pai da, da' parca nu as tine-o in fata blocului...de asta intrebam de garaj/curte/etc. So...anyone ? ;:P (cu chirie, evident)

Link spre comentariu

lasa fata ca mergem noi, e parcul langa..... daca nu vin motoristii la intalnire (miercuri parca) stam cu copiii in parculet. 2 in 1.

pup

da fata...stai ca cik vine iar zapada :bounce: nu mai suport...ma jur . io mi am tinut o pe suzi in spatele blocului,legata, cu husa, toata iarna..asta ptr ca am ramas fara baterie si pana sa apuc sa o duk undeva a venit zapada aia mare..si deci si acu e tot in spatele blocului si asteapta sa o bibilesc si sa o fac gigea ptr cand o fi mai cald..ca io nu ies sa paralizez :P

Link spre comentariu

da fata...stai ca cik vine iar zapada :bounce: nu mai suport...ma jur . io mi am tinut o pe suzi in spatele blocului,legata, cu husa, toata iarna..asta ptr ca am ramas fara baterie si pana sa apuc sa o duk undeva a venit zapada aia mare..si deci si acu e tot in spatele blocului si asteapta sa o bibilesc si sa o fac gigea ptr cand o fi mai cald..ca io nu ies sa paralizez :)

Pai cica de vineri se incalzeste - 16-20 de grade..:P

Link spre comentariu

pup

AZI e miercuri! Deci vine cineva? As veni si eu. Propun ora 18:00.

Link spre comentariu

nu stiu daca ajung de la munca la ora aia :bounce:. Inainte, intalnirea era la ora 20, dar era vara si ziua lunga.

Acum e si frig. Eu zic sa mai asteptam 1 sapt-2 sa se incalzeasca.

Editat de q_simi
Link spre comentariu

tarziu?...ink ceva...astazi e meci Dinamo-Steaua pe Dinamo asa ca va sfatuiesc vigilenta...e foarte multa politie in zona

nu pot sa-ti spun o ora anume...depinde cum se circula in cacao asta de oras (cu masina e groaznic) ... si ce restrictii v-or fi prin zona.

Link spre comentariu

io nu cred ca ajung ,la 18 o iau pe fiimea si ar trebui sa vin cu ea si e destul de racoare la ora aia...sper ca pana sapt viitoare sa o pun la punct si pe suzi si ne vedem atunci :bounce: asfalt uscat !

Link spre comentariu

io nu cred ca ajung ,la 18 o iau pe fiimea si ar trebui sa vin cu ea si e destul de racoare la ora aia...sper ca pana sapt viitoare sa o pun la punct si pe suzi si ne vedem atunci :bounce: asfalt uscat !

hai bre ... maraudarit-o... vino cu ceaiul ala fierbinte si ti-l ofer tie si lu Ariana sa va incalziti. :P

Link spre comentariu

hai k o dam de gard, vad...

welcome to the club!

am renuntat sa mai merg la intalnirile de cartier din simplul motiv ca mereu ne strangeam maxim 4 oameni iar ultimele 2 dati cand am fost eram doar eu cu fi-miu.

So.... daca ajung pana in 18, ies cu cainele la o tura si dau si pe acolo sa vad daca vine cineva (cu motoare sau fara, nu conteaza)....

Editat de q_simi
Link spre comentariu

:P breee mi ai mai dat o data tzeapa..remember ? acu nu ma mai pacalesti :lol: vin cand vi si tu cu suzik ta :bounce:

hai bre ... aia a fost asa de "1 Aprilie" ca tot e sezonul :) acu pe bune ... fac raliu prin oras sa ajung sa mai gasesc pe cineva acolo, sau merg lunistit in coloana de pe linia de tramvai :) ... o mutam nitel mai incolo ca cica nu poate ajunge toata lumea adica un 18:30 si cine vine dupa ne mai gaseste pana pe la 19:00 sau o dam de gard cum mai apunea cineva pe aici.

Editat de mihai_2b3
Link spre comentariu