q_simi Postat Martie 8, 2010 Share Postat Martie 8, 2010 Daca n-ai garaj si nici prietenii/rudele nu au unde sa o tina, mai bine o tii in fata blocului decat in spate sau in lateral, legata de un stalp de iluminat cu vreo 2-3 lanturi + alarma (ca mine). E adevarat ca daca vor sa ti-o ia, o iau oricum, dar macar le dai batai de cap. Mie de cand au incercat sa mi-o fure am asigurat-o cu 3 lanturi, acum mai am doar 2 ca unul s-a stricat Asa ca bafta si paziti-le ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marinaru Postat Martie 8, 2010 Share Postat Martie 8, 2010 Salut Eu stau langa Circ / Spitalul Colentina si caut si eu un garaj sau adapost cat de cat sigur in zona. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bgdvld Postat Martie 9, 2010 Share Postat Martie 9, 2010 Salut! Eu stau pe Stefan cel Mare in dreptul pasajului de la Obor inspre Lizeanu, deci daca gasesti ceva anunta-ma si pe mine te rog. Sau daca aveti alte variante ceva in zona astept un semn. Merci, Bogdan Salut Eu stau langa Circ / Spitalul Colentina si caut si eu un garaj sau adapost cat de cat sigur in zona. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_wolf Postat Martie 9, 2010 Share Postat Martie 9, 2010 Salut! Eu stau pe Stefan cel Mare in dreptul pasajului de la Obor inspre Lizeanu, deci daca gasesti ceva anunta-ma si pe mine te rog. Sau daca aveti alte variante ceva in zona astept un semn. Merci, Bogdan pt un motor ofer gazduire gratis in garaj la taxi glucoza! detalii PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zurlia69 Postat Martie 14, 2010 Share Postat Martie 14, 2010 (editat) Salutare! Tine cineve motorul in parcarea subterana de la Obor? Sau aveti idee ce preturi sunt? Eu stau l aObor si parca nu as tine motorul in spatele blocului. Bafta, Bogdan am pe cineva care isi tine motorul acolo si masina .. pret 350 ron / luna ... sau undeva pe acolo eu stau pe cremenitza .. mai exact in camp si nu o mai fura nimeni ))) .. glumesc stau la curte oricum Editat Martie 14, 2010 de zurlia69 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Derek Postat Martie 15, 2010 Share Postat Martie 15, 2010 Salut baieti, Si eu tot in Colentina, mutat recent pe Luntrei 2-4. Aveti idee de vreun garaj/curte sau ceva similar unde as putea sa tin motoreta, in zona ? Cheers Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
q_simi Postat Martie 16, 2010 Share Postat Martie 16, 2010 gata cu garaje/curti ca a trecut iarna. acum tre' sa le scoateti de la iernat...... asfalt uscat vecinilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
justforfun Postat Martie 16, 2010 Share Postat Martie 16, 2010 bine zis simi da chiar noi nu ne mai adunam pe undeva..la circ..la suc ..la naiba in puii mei ...puturosi sunt baietii astia de la noi din cartier Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
q_simi Postat Martie 17, 2010 Share Postat Martie 17, 2010 lasa fata ca mergem noi, e parcul langa..... daca nu vin motoristii la intalnire (miercuri parca) stam cu copiii in parculet. 2 in 1. pup PS. Oricum cu intalnirea mai incolo ca inca nu au iesit toti de la iernat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mdvd Postat Martie 17, 2010 Share Postat Martie 17, 2010 Salutare! Tine cineve motorul in parcarea subterana de la Obor? Sau aveti idee ce preturi sunt? Eu stau l aObor si parca nu as tine motorul in spatele blocului. Bafta, Bogdan Salut, Am trecut eu astazi pe la parcarea de la Obor. Costa 150 lei ( o suta cinci zeci lei) pe luna abonamentul. Daca stai aproape, eu cred ca merita.. Eu acolo o sa o tin (am tinut-o acolo si in anii trecuti), desi merg cam 15 min pe jos pana la parcare (si poti sa-ti inchipui cum e vara, cu echipament & toate cele ) Marius Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Derek Postat Martie 17, 2010 Share Postat Martie 17, 2010 gata cu garaje/curti ca a trecut iarna.acum tre' sa le scoateti de la iernat...... asfalt uscat vecinilor Pai da, da' parca nu as tine-o in fata blocului...de asta intrebam de garaj/curte/etc. So...anyone ? ; (cu chirie, evident) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
justforfun Postat Martie 17, 2010 Share Postat Martie 17, 2010 lasa fata ca mergem noi, e parcul langa..... daca nu vin motoristii la intalnire (miercuri parca) stam cu copiii in parculet. 2 in 1.pup PS. Oricum cu intalnirea mai incolo ca inca nu au iesit toti de la iernat. da fata...stai ca cik vine iar zapada nu mai suport...ma jur . io mi am tinut o pe suzi in spatele blocului,legata, cu husa, toata iarna..asta ptr ca am ramas fara baterie si pana sa apuc sa o duk undeva a venit zapada aia mare..si deci si acu e tot in spatele blocului si asteapta sa o bibilesc si sa o fac gigea ptr cand o fi mai cald..ca io nu ies sa paralizez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Derek Postat Martie 17, 2010 Share Postat Martie 17, 2010 da fata...stai ca cik vine iar zapada nu mai suport...ma jur . io mi am tinut o pe suzi in spatele blocului,legata, cu husa, toata iarna..asta ptr ca am ramas fara baterie si pana sa apuc sa o duk undeva a venit zapada aia mare..si deci si acu e tot in spatele blocului si asteapta sa o bibilesc si sa o fac gigea ptr cand o fi mai cald..ca io nu ies sa paralizez Pai cica de vineri se incalzeste - 16-20 de grade.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius '95 Postat Martie 17, 2010 Share Postat Martie 17, 2010 lasa fata ca mergem noi, e parcul langa..... daca nu vin motoristii la intalnire (miercuri parca) stam cu copiii in parculet. 2 in 1.pup PS. Oricum cu intalnirea mai incolo ca inca nu au iesit toti de la iernat. AZI e miercuri! Deci vine cineva? As veni si eu. Propun ora 18:00. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
q_simi Postat Martie 17, 2010 Share Postat Martie 17, 2010 (editat) nu stiu daca ajung de la munca la ora aia . Inainte, intalnirea era la ora 20, dar era vara si ziua lunga. Acum e si frig. Eu zic sa mai asteptam 1 sapt-2 sa se incalzeasca. Editat Martie 17, 2010 de q_simi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andres Postat Martie 17, 2010 Share Postat Martie 17, 2010 AZI e miercuri! Deci vine cineva? As veni si eu. Propun ora 18:00. si eu vin...bun 18.30...sa nu plecati,plz? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat Martie 17, 2010 Share Postat Martie 17, 2010 (editat) poate ajung si eu dar nu promit nimica ... sunt cu masina si ajung destul de tarziu. pana pe la ce ora stati pe acolo ? Editat Martie 17, 2010 de mihai_2b3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andres Postat Martie 17, 2010 Share Postat Martie 17, 2010 tarziu?...ink ceva...astazi e meci Dinamo-Steaua pe Dinamo asa ca va sfatuiesc vigilenta...e foarte multa politie in zona Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat Martie 17, 2010 Share Postat Martie 17, 2010 tarziu?...ink ceva...astazi e meci Dinamo-Steaua pe Dinamo asa ca va sfatuiesc vigilenta...e foarte multa politie in zona nu pot sa-ti spun o ora anume...depinde cum se circula in cacao asta de oras (cu masina e groaznic) ... si ce restrictii v-or fi prin zona. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
justforfun Postat Martie 17, 2010 Share Postat Martie 17, 2010 io nu cred ca ajung ,la 18 o iau pe fiimea si ar trebui sa vin cu ea si e destul de racoare la ora aia...sper ca pana sapt viitoare sa o pun la punct si pe suzi si ne vedem atunci asfalt uscat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat Martie 17, 2010 Share Postat Martie 17, 2010 io nu cred ca ajung ,la 18 o iau pe fiimea si ar trebui sa vin cu ea si e destul de racoare la ora aia...sper ca pana sapt viitoare sa o pun la punct si pe suzi si ne vedem atunci asfalt uscat ! hai bre ... maraudarit-o... vino cu ceaiul ala fierbinte si ti-l ofer tie si lu Ariana sa va incalziti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andres Postat Martie 17, 2010 Share Postat Martie 17, 2010 nush de restrictii...dar scandaluri si batai intre suporteri pe strada e posibil...plus sa ai nr la moto actele si etc...daca vrei... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
q_simi Postat Martie 17, 2010 Share Postat Martie 17, 2010 daca ajung in timp util acasa, s-ar putea sa ies la o plimbare cu cainele prin parc si trec si pe la Circ. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
justforfun Postat Martie 17, 2010 Share Postat Martie 17, 2010 breee mi ai mai dat o data tzeapa..remember ? acu nu ma mai pacalesti vin cand vi si tu cu suzik ta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andres Postat Martie 17, 2010 Share Postat Martie 17, 2010 hai k o dam de gard, vad... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate