SiD Postat Octombrie 16, 2012 Share Postat Octombrie 16, 2012 Totusi nu ma ia inca nimeni la misto pentru faza cu shantzul? ))))))))))))))))))))))) 5 minute pe ceas cred ca au fost..."ala a ramas fara benzina pe drum", "unde e" etc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZYB Postat Octombrie 16, 2012 Share Postat Octombrie 16, 2012 (editat) Nu te luam la misto, stim ca ai vrut sa vezi daca poti sa bati un KTM in off-road cu R6-le . Si eu am ajuns intr-un final acasa dupa ce m-am alergat cu niste catelusi...foarte parsivi, au asteptat sa ma imbrac, sa pun casca, manusile...dau cu spatele frumos ma pun pe traiectorie si cand sa plec vin si sar la picior, ce or avea in cap numai ei stiu. Toate lumea a verificat cheile, nu ? Ca daca nu inseamna ca sunt la Roxynel ...ahh si Alex are 28 Editat Octombrie 16, 2012 de ZYB Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SiD Postat Octombrie 16, 2012 Share Postat Octombrie 16, 2012 Toate lumea a verificat cheile, nu ? Ca daca nu inseamna ca sunt la Roxynel ...ahh si Alex are 28 Roxy are obicei sa fure chei CLAR ! Acum stim si nume si varsta, de ce nu am pus pariu? pfuai.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sei Postat Octombrie 16, 2012 Share Postat Octombrie 16, 2012 S-a dus acoperirea lui... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SiD Postat Octombrie 16, 2012 Share Postat Octombrie 16, 2012 S-a dus acoperirea lui... Ceva de genul. ZYB a inceput sa dea din casa. Ramane sa aflam combinatiile cand il pierdem prin benzinarii sau parcari cand e vesnic cu telefonul la ureche Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Octombrie 16, 2012 Share Postat Octombrie 16, 2012 am ajuns si eu acum juma de ora ..nu fur chei dar aveam nevoie de brau ) bai .. tu ca baiat la 28 te plangi???sa nu te vad ca te fugaresc .. si zyb .. strike one a fost cu camera..acum cu cheile strike 2 ..la a 3-a ti-o furi .. GRAV ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Octombrie 17, 2012 Share Postat Octombrie 17, 2012 Buei, pe ce planeta am nimerit in Teiu' asta? Sei, SiD, ZYB - astia sunt klingonieni ceva? Da,a fost tare faza cu santul, mai ales ca eu nu intelgeam de ce nu iese singur. Cred ca ii era frica sa nu prinda aderenta si sa iasa in DN sa-l aplatizeze aia in fata barului! Lasa ca asa te faci tu mare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SiD Postat Octombrie 17, 2012 Share Postat Octombrie 17, 2012 Ai nimerit in grupul alora cu nick-uri scurte. Ma gandeam ca daca reusesc sa o urc de acolo... parapetul ma franeaza si socializez cu cei din stanga. Mda.. urat azi la munca si am o mare umbra in stomac de la prima ora. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZYB Postat Octombrie 17, 2012 Share Postat Octombrie 17, 2012 am ajuns si eu acum juma de ora ..nu fur chei dar aveam nevoie de brau ) bai .. tu ca baiat la 28 te plangi???sa nu te vad ca te fugaresc .. si zyb .. strike one a fost cu camera..acum cu cheile strike 2 ..la a 3-a ti-o furi .. GRAV ! Gata promit ca nu mai pun paie pe foc , chit ca fugaritul nu suna rau, data viitoare vin singur sa pot intinde muschiuletul la monstru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SiD Postat Octombrie 17, 2012 Share Postat Octombrie 17, 2012 Gata promit ca nu mai pun paie pe foc , chit ca fugaritul nu suna rau, data viitoare vin singur sa pot intinde muschiuletul la monstru Ai pus deja...suflu eu putin sa se aprinda. ZYB who's the angel ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Octombrie 17, 2012 Share Postat Octombrie 17, 2012 te mananca si pe tine sid ce sa-ti spun .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
inklusiv1 Postat Octombrie 17, 2012 Share Postat Octombrie 17, 2012 Toate lumea a verificat cheile, nu ? Ca daca nu inseamna ca sunt la Roxynel ...ahh si Alex are 28 Ma dezamagesti Sorine, de un an jumate lucram impreuna.. si nici varsta nu o stii, cam trist. Astept sa caute Roxynel dupa numar poate asa gaseste informatii corecte. Decat sa induci lumea in eroarea mai bine .. shhhhh. Dai prea multe detalii din casa.. KTM>R6>sant, chei furate de extraterestrii Sa nu mai aducem aminte ca nu e deloc frumos ce faci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Octombrie 17, 2012 Share Postat Octombrie 17, 2012 daca mi-ai spune nr de la motoreta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SiD Postat Octombrie 17, 2012 Share Postat Octombrie 17, 2012 Ma dezamagesti Sorine, de un an jumate lucram impreuna.. si nici varsta nu o stii, cam trist. Astept sa caute Roxynel dupa numar poate asa gaseste informatii corecte. Decat sa induci lumea in eroarea mai bine .. shhhhh. Dai prea multe detalii din casa.. KTM>R6>sant, chei furate de extraterestrii Sa nu mai aducem aminte ca nu e deloc frumos ce faci 3 posts, baiatul cu pricina sta in umbra, nu foloseste contul niciodata, citeste ca guest = aduna informatii, merge la intalniri zonale..hmm :dissapointed: Alooo, iesi la iveala, ai fane ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
inklusiv1 Postat Octombrie 17, 2012 Share Postat Octombrie 17, 2012 daca mi-ai spune nr de la motoreta Am zis aseara, ai mers in spatele meu, chiar mai trb sa zic? Nu ca as avea pretentia sa il retii. Lasa ca da Sorin cu sifonu iar, nu imi fac griji. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Octombrie 17, 2012 Share Postat Octombrie 17, 2012 asa cum l-ai zis asa l-am si uitat )) sa spuna cineva nr .. nu conteaza .. era b 200 ... si mai cum? 200 parca era nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SiD Postat Octombrie 17, 2012 Share Postat Octombrie 17, 2012 200 ...? 200 de euro te costa informatia pretioasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
inklusiv1 Postat Octombrie 17, 2012 Share Postat Octombrie 17, 2012 asa cum l-ai zis asa l-am si uitat )) sa spuna cineva nr .. nu conteaza .. era b 200 ... si mai cum? 200 parca era nu? Socant Deci nu conteaza, se poate inchide subiectul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Octombrie 17, 2012 Share Postat Octombrie 17, 2012 too late .. am aflat nr .. acum il trimit din pacate debea intr-o ora jumate aflu iti dau pe prv .. mai vrea cineva sa stie informatii despre bosorogul nostru? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SiD Postat Octombrie 17, 2012 Share Postat Octombrie 17, 2012 too late .. am aflat nr .. acum il trimit din pacate debea intr-o ora jumate aflu iti dau pe prv .. mai vrea cineva sa stie informatii despre bosorogul nostru? EU EU! Dar nu cele care te intereseaza pe tine, eu vreau sa stiu daca are amenzi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
inklusiv1 Postat Octombrie 17, 2012 Share Postat Octombrie 17, 2012 (editat) Hmm.. cine e ciripitorul? Am, dar nu cu motorul, chiar recente in ultimele 2 luni Editat Octombrie 17, 2012 de inklusiv1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SiD Postat Octombrie 17, 2012 Share Postat Octombrie 17, 2012 (editat) cip-cirip...e pentru o cauza nobila: sa te demascam ;p Ia uite ce statea el ascuns si aparea la guest de fiecare data.. Editat Octombrie 17, 2012 de SiD Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Octombrie 17, 2012 Share Postat Octombrie 17, 2012 nu stiu .. sa vdm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
inklusiv1 Postat Octombrie 17, 2012 Share Postat Octombrie 17, 2012 au cam trecut 30 de minute, sau erau vorbe in vant? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Octombrie 17, 2012 Share Postat Octombrie 17, 2012 mai citeste postul meu 1data Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate