Sari la conținut

SiD

Super Membru
  • Număr conținut

    779
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de SiD

  1. ADMIN !!! inchide topicul, te rog frumos.
  2. cu scarba intru mereu pe forumul asta infect, dar lasand asta la o parte Alex si Diana sunt stabilizati si constienti. Vor fi bine, restul e can-can pentru gurile rele care bantuie degeaba pe aici cu viteze astronomice la internet. Pup..
  3. ia gata..ca am mergatori (carje) noi...si va altoiesc.
  4. Niko, desi nu iti suport comentariile acide...da, ai dreptate. Lipsa de respect pt ceilalti si lipsa de respect pt sine. Acum e tardiva judecata. Cred ca toti am fi preferat sa il stim viu si sa isi ia bobarnacele meritate. Prea tarziu..
  5. Apopei Marius este numele... RiP !
  6. masina avea lejer 130, ploua torential. legat de autostrazi nu am gasit adaptarea vitezei la conditiile de drum. » Post actualizat in 13 Oct 2016 06:31 o sa vi se para ciudat, necurat, am doar cateva leziuni la glezne, desi purtam cizme. in rest sunt bine.
  7. rula cu peste 100, intre benzi, ploua torential. eu eram pe banda 1, maxim 60-70, mai mult nu se putea. a spus ca nu m-a vazut. normal ca nu, pentru ca era liber...si oarecum ii oferea incredere ideea de a ii da blana si sa ocupe ambele benzi. cel mai sigur atent pe telefon
  8. cam gata cu linistea. ce fac baietii ?
  9. 5 pagini de smardoiala si sfintenie in ale legii, mai ceva ca in biserica. iar n-aveti loc de mine ?
  10. SiD

    Accident Medgidia

    Odihneste-te in pace, fratele nostru !!!
  11. Daca si cu parca ar fi legislatia..bleah De pe pagina lui rezulta ca problemele sunt in continuare: rana la bazin, cateva coaste rupte, plamanul este strivit nu perforat; clavicula si vertebre fracturate, maduva neatinsa. Azi nu am vorbit pe telefonul lui. Mi-e o sila de teoreticienii astia de pe forum, vaiii..miez de nuca scump la vedere. jet
  12. Este constient, isi poate misca membrele. Abia diseara dupa RMN se va stabili daca va fi operat sau nu la coloana .. etc. Diseara aflam..
  13. Salut. inca putin si va readun la ziua si ora de dinainte. totul se rezuma acum la plastice
  14. SiD

    Colentina - 27.08.2014

    Nu mai este acolo. Ii urez multa sanatate... Din ce-am vazut si auzit a fost un impact violent frontal.
  15. SiD

    Colentina - 27.08.2014

    Le iau de acolo, il cunoasteti pe individ? ii fac un bine ..nu ceva rau. Pare sa nu aiba prieteni care sa recupereze piese sau motorul.
  16. SiD

    Colentina - 27.08.2014

    S-a intamplat probabil acum cateva ore. Nu mai este nimeni la fata locului, motorul si restul de carene par parasite. Daca cunoasteti persoana impricinuita, maine cu siguranta or sa dispara toate resturile si motorul nu este in siguranta. Sanatate!
  17. Am trecut p-acolo, cam dupa 45-50 minute de la accident, nu mai era acolo..decat casca pusa pe refugiu si motorul ars cat de cat + probe, blocaj in trafic, imagini socante... Tzara de tot rahatul. Daca nu-l vezi p-ala cu ditai mastodontul de motor si alb ..si mai rau - politist, inseamna ca n-ai treaba deloc pe lumea asta. Cei de la paza, care au vazut accidentul mi-au spus ca a fost aruncat muuult in aer. Multa Sanatate!
  18. SiD

    Accident Dorobanti

    Sa-ti gasesti linistea..
  19. Schimbat bujii, curatat carburatoare, sincronizat (3 zile de nervi ca e instabila), imbogatit amestecul ..si tot aceeasi problema. Toarce in idle, dar nu chiar cum ar trebui. Goarna necesita rejetting la carburatoare
  20. Asta e accidentul? https://www.facebook.com/daniel.gabriel.92/posts/413510388685421 horror!
  21. Fetili se simte bini di tat. Asa se tine o sticla de apa, cand te uiti dupa motoare.
×
×
  • Creează nouă...