inklusiv1 Postat Octombrie 17, 2012 Share Postat Octombrie 17, 2012 am recitit, desi citisem corect de la inceput, am verificat si casuta si nimic! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Octombrie 17, 2012 Share Postat Octombrie 17, 2012 too late .. am aflat nr .. acum il trimit din pacate debea intr-o ora jumate aflu iti dau pe prv .. mai vrea cineva sa stie informatii despre bosorogul nostru? sa inteleg ca citesti din 2 in 14? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
inklusiv1 Postat Octombrie 17, 2012 Share Postat Octombrie 17, 2012 de la dreapta la stanga am invatat eu, nu asa e corect? imi cer scuze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZYB Postat Octombrie 17, 2012 Share Postat Octombrie 17, 2012 Ma dezamagesti Sorine, de un an jumate lucram impreuna.. si nici varsta nu o stii, cam trist. Era la deruta keep the ball rolling Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SiD Postat Octombrie 17, 2012 Share Postat Octombrie 17, 2012 Roxy, ai depasit cu 9 minute... *waiting* A trecut pauza de masa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Octombrie 17, 2012 Share Postat Octombrie 17, 2012 (editat) poate pauza ta .. eu inca mai am .. noroc ca mi-a fost foame si am mancat mai repede zyb .. te-ai inselat .. in 3 luni jumate schimba prefixul asa aproape de mare te-ai nascut domnu? dar ai ceva amenzi la activ .. 7 puncte ...ce facusi de ti-ai luat pt vbit la tel si centura? si ... nu stiai ca nu-i voie sa intorci prin anumite locuri??? app .. astea sunt pe 2012 asfalt uscat copii...ma retrag ca am ceva de munca Editat Octombrie 17, 2012 de Roxynel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
inklusiv1 Postat Octombrie 17, 2012 Share Postat Octombrie 17, 2012 (editat) Dati-mi voie sa imi scot palaria, ma rog casca, in fata dumneavoastra Eu stiam de 8 puncte, in masina poti sa si vb la tel, iar centura, un obicei prost nu se lipeste de mine, si o parcare cu o soferita cam grabita Parca ziceai de prv, va place sifonul se pare. PS: vom mai putea apela la aceste servicii pe viitor? Editat Octombrie 17, 2012 de inklusiv1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SiD Postat Octombrie 17, 2012 Share Postat Octombrie 17, 2012 Parca ziceai de prv, va place sifonul se pare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Octombrie 17, 2012 Share Postat Octombrie 17, 2012 (editat) da, eram pe graba si nu mi-am dat seama... mi-am adus aminte dupa si nu mai merge sa-l editez o sa vb cu un admin sa vad daca poate sa-l stearga sau sa-i faca ceva Editat Octombrie 17, 2012 de Roxynel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZYB Postat Octombrie 17, 2012 Share Postat Octombrie 17, 2012 Cat am ras azi la munca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SiD Postat Octombrie 17, 2012 Share Postat Octombrie 17, 2012 urat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
inklusiv1 Postat Octombrie 17, 2012 Share Postat Octombrie 17, 2012 (editat) da, eram pe graba si nu mi-am dat seama... mi-am adus aminte dupa si nu mai merge sa-l editez vb cu un admin sa vad daca poate sa-l stearga sau sa-i faca ceva Da, cu siguranta, asta o sa fac ) Macar ti-ai adus aminte, apreciez Editat Octombrie 17, 2012 de inklusiv1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Octombrie 17, 2012 Share Postat Octombrie 17, 2012 de ce ai ras domne? scuza-ma am dat un tel acum dar n-a raspuns .. o fi pe motoreta .. cand ajunge la un calc ceva sper sa si modifice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
inklusiv1 Postat Octombrie 17, 2012 Share Postat Octombrie 17, 2012 Nu e cazul sa te obosesti cu asa ceva. Odata spus nu se poate sterge Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZYB Postat Octombrie 17, 2012 Share Postat Octombrie 17, 2012 Cat de importanta a fost varsta lu asta micu', mai bine nu ziceam eu si aflam cam cate puncte mai am pana imi salta astia din nou permisul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
inklusiv1 Postat Octombrie 17, 2012 Share Postat Octombrie 17, 2012 bine punctat, parca era forum de motorete Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Octombrie 17, 2012 Share Postat Octombrie 17, 2012 a da .. noroc ca n-am zis si adresa sau sa fi pus o poza cu buletinul si permisul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
inklusiv1 Postat Octombrie 17, 2012 Share Postat Octombrie 17, 2012 sa nu va prind ca turati motoarele prin fata blocului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SiD Postat Octombrie 17, 2012 Share Postat Octombrie 17, 2012 ce faza tare, a fost indeajuns sa strig 200 de euro ..exista un dumnezeu =)))))))) sa nu va prind ca turati motoarele prin fata blocului Garantat. Stai sa primesc adresa ..si postam p-aici, stiu unde stai ..vin noaptea la ora 1 sa trezesc TOATE babele din bloc. Si te strigam pe nume .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
inklusiv1 Postat Octombrie 17, 2012 Share Postat Octombrie 17, 2012 Teroristule Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SiD Postat Octombrie 17, 2012 Share Postat Octombrie 17, 2012 (editat) Sper sa vanda ieftin informatiile legate de adresa =)))))))))) Ai multe babe in bloc, pe persoana fizica? )))))))) Editat Octombrie 17, 2012 de SiD Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
inklusiv1 Postat Octombrie 17, 2012 Share Postat Octombrie 17, 2012 Poti sa ma urmaresti martea viitoare unde parchez Si nu mai dai nici un ban asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Octombrie 17, 2012 Share Postat Octombrie 17, 2012 pfff... adica eu n-am voie sa fac un ban frumos? ca ziceam ..care da cel mai mult .. tu sa nu ii spun unde stai sau el sa ii spun unde stai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
inklusiv1 Postat Octombrie 17, 2012 Share Postat Octombrie 17, 2012 Adica tu oricum castigi ceva, ce frumos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SiD Postat Octombrie 17, 2012 Share Postat Octombrie 17, 2012 (editat) Roxynel, iti dau un plin ) Zi-mi unde sta ))))))))))) Eu zic ca e fair. Editat Octombrie 17, 2012 de SiD Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate