Hannibal Postat Octombrie 19, 2004 Share Postat Octombrie 19, 2004 (editat) adica iti dau ei cat considera ca face motocicleta, si ramai si cu fierul "belit"? Hm... You wish! By the way.. ai recuperat scarita rupta? Ai trecut pe la Etrusco? Editat Octombrie 19, 2004 de Hannibal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bvis Postat Octombrie 19, 2004 Share Postat Octombrie 19, 2004 Ia legatura cu "rfuchs", el a avut probleme cu motocicleta si cu dauna totala in urma accidentului. Iti va zice el cum a rezolvat problema. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floricel Postat Octombrie 20, 2004 Share Postat Octombrie 20, 2004 Ai grija ca e dus si`ntors sa nu te bage la dauna totala daca valoarea de reparatie depaseste valoarea moto la data producerii accidentului. Iar baietii dupa un calcul facut de ei dupa niste formule date de lege poate sa-ti scoata valoarea moto la o suma derizorie . Asa am patit si eu si pot sa-ti spun pentru moto meu: YAMAHA XT DIN 1994 CU 33.300 KM PE BORD VALOARE MAXIMA DE DESPAGUBIRE 1855 ? SI MOTO ARATA IMPECABIL. MAXIMA SANATATE Da. Shi mie mi-au evaluat moto la jumatate din pretzul ei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Octombrie 20, 2004 Share Postat Octombrie 20, 2004 Trebuia sa iti dea de gandit ala, ca mergea prea incet, si sa te feresti de el. Intr-un alt post de aici de la accidente am deschis o discutie pe tema asta si se pare ca ar trebuie detaliata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate