Sari la conținut

Alegere Scuter Sh 500 E


menonfire83
 Share

Postări Recomandate

Salut sunt incepator in domeniul scuterelor si va cer sfatul va rog sa ma ajutati. Deci as vrea sa mi cumpar un scuter de 49 cmc sh bgetul pe care il am e 500E si nu stiu ce sa imi iau (ar mai fi se spus faptul ca am avut un piaggio si pe care lam vandute de curand deci cam stiu cat de cat cu se mananca traaba in domeniu).

Lista ar fi:

-piaggio liberty an 97

-piaggio zip

-piagiio nrg mc 2 an 2000 13000 km

-gilera typhoon 99

-yamaha neos an 2000

-aprilia sr 96-98

-malaguti ciak

-aprilia gulliver 96

-piaggio sfera

-italjet torpedo

 

dintre astea as prefera nrg dar mie cam urat cu sitemul de racire pe apa?de neos ce ziceti?

Ce as vre eu de la scuter :sa merga 2 pe el,2 t dc se poate ,cat mai mare sa fie ,sa fie fiabil motoru,sa intre o casca normala sub scaun.

va salut anticipat

:wave: :lol:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Te-as ajuta cu mare placere. :lol: Din pacate sunt si eu la inceput de drum oarecum si nu le stiu pe toate. Sunt curios sa aaflu si eu parerile celor ce au condus asa ceva sau stiu la fiecare model in parte despre ce e vorba.

 

:wave:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

adik (pt alby)

cum e cu racirea pe apa la nrg mc 2 ma refer nu se strica des ?

da sunt cu acte talon act de vanzare cumparare si la unele 1 luna grantie la motor.

inca ceva ce probleme sunt intalnite cel mai de la nrg mc 2

vad ca nu este pe forum un topic anume pentru nrg cu speficicatii poze probleme pareri.

salut

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Poti sa imi zici si mie unde sunt astea?E un magazin ceva sau la targ?

Merci.

Ps. am avut typhoon si am fost forte multumit de el.Maricel, mergi in 2 lejer si mergea 75 din 90 pe bord cu 2 persoane.Oricum cred ca nrg e mai bun decat tph din cauza racirii cu apa si a cauciucurilor(la tph sunt un fel de offroad cu crampoane)

Editat de da'beorz
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut! Sunt unpic cam novice in d-ale scuterelor si nu sunt nici expertul care sa dea sfaturi! Daca ai mai pune 100 de euro mai mult ca sigur iti poti cumpara un scuter deosebit... Benelli 491RR! 2 persoane pot circula linistit cu el la 90-100 km/h! Eu am mers cu el (singur) 110 km/h fara probleme (am totusi 90kg :wave:), fara alte accesori fata de cele originale! Ca motor... e excelent! M-am dat cu multe scutere dar asta... e mult prea rapid pentru mine! Cel putin... pentru un 49cc are o acceleratie de invidiat! Peugeot Speedfight2 (care din cate stiu eu are o acc la fel de buna) e puiut pe langa asta! (n-am vrut sa jignesc fanii si proprietarii) Ca racire... depinde de tine si de ceea ce vei face cu el! Daca ai de gand sa-l tii mereu la blana si sa iesi si la drum lung... racirea cu apa este solutia! Daca mai pui si antigel in radiator... nu o sa ai niciodata probleme cu racirea... la scuterele cu racire pe aer... din cate stiu eu au mari probleme la solicitare abuziva (ce facem noi zi de zi)!!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

nu am de gand sa fol tot timpul in blana eu il fol de mers cu el la servici la gara ,plimbari max pe distante de 50 de km.de ci viteza cu care am sa merg in medie 70km/h.

 

a si am uita in legatura cu problema greutatii eu am 75 kg deci ar mai merge mai cu o persona (nrg)(care este greutatea max. admisa la nrg mc 2?

 

si bennelli ala e fain dar parca e mai finisat nrg un pic.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

....DUPA PAREREA MEA alege aprilia sr50....il am modelul din 2000 ....pe carburator.....85-90 cu 2 pe el si cu 1 pers ....95-100km/h depinde de unde bate vantul :lol: :lol: ....in acte scrie 265 kg......sau asa ceva......oricum peste 200 ........super multumit.....forma deosebita....demaraj NO COMENT......super scuter.........l-am tinut aproape 20 de km la blana shi acul de la temp. motorului era am jos de jumate...........deci " TRAIASCA RACIREA PE APA :wave: :lol: "

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

la mbk ovetto are doar 80 pe borb nui cam putin fata de celalte,cum fuge(pt cei care au mers cu asa ceva)as inclina si spre asta dar cere cam mult ala pe el 580 e la lasat la 550 nu e lovit are acte.

peugeot speedake cum merge?

cum imi dau seama dc ii facut recent setu motor?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Daca nu are acte doveditoare nu ai cum sati dai seama,oricum un scuter la 500 eur nu trebuie sa te astepti sa te tina foarte mult,depinde cum ai norocu.

Un scuter in 2timpi ar fi ideala sa nu scoata mult fum dupa ce se incalzeste, sa porneasca bine la demaror dupa ce se incalzeste,sa nu ii huruie transmisia,mai sunt si altele dar eu nu le stiu.

 

 

bafta

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Din lista aia alege NRG-ul toata ziua :rusinica: SR-ul nu merita ca este modelul vechi, dar nrg-ul merge. Chiar zilele astea m-am plimbat cu unul. Mi-a placut viteza maxima la el - peste 100 km/h, face ca un avion dupa 30 km/h, e mare cum vrei tu, ai loc in bauliera sa bagi casca, nu ai probleme cu racirea, e fiabil (asta avea 36.000 km si tot mai tragea super bine). Nu mi-a placut manevrabilitatea - foarte instabil, suspensile - foarte rigide, demarajul - moare pana ajunge la 30 km/h.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

no hai ca ma juns akasaam miam luat scuter nu la 500 e la 450e amplecat sa iau nrg dar era tot desfacut deci scuteru care lamluat TGB LASER 303 RS fabricat in 17.01.2002 motoru trage am mers azi cu el cam 80 km /h

defectiuni :curge ulei dc ilpuipe cric si nu merge kilometraju aici va rog sa ma ajutati cei care se pricep cum il pot repara?

e mare stai 2 pe el lejer sper sa fie intrun ceas bun.

 

 

 

drac scz 17.01.2000

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Zic ca era mai bun NRG-ul...acu tu ai decis. SA-L STAPANESTI SANATOS! Sa ai cati mai multi km cu el fara NICI UN accident sau problema tehnica.

 

Pentru kilometraj cred ca s-a rupt cablul ii cumperi unul nou...gasesti intre 30 si 50 lei noi sau ii poti ajuta unul de dacie.

 

Cu uleiul vezi ce e...daca e rezervorul spart iti recomand sa-l golesti si sa dai cu poxilina, daca nu, strange colierele si schimba furtunul daca e vreunul ciupit :cheers:

 

Bafrta :rusinica:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Iti dau un sfat,desfai carenele care acopera motorul si vezi ce gasesti,sper sa nu ai probleme majore.

Pune si tu poze la topicul dedicat pozelor sa vedem si noi cum arata :rusinica:

Bafta

Editat de sunnyboy
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

pun aici dc vreti sal vedeti mai diseara cu uleiul am observat ca dc nu il tin pe cricul lateral care il are nu curgwe paroape nimik cand lam luat a facut ala ceva akolo la futunu de la ulei unde intra in motor o zis ca il face o pus ceva stut sau asa ceva.

a si nici indicatrou la benzina nu merge ala cum il fac?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Roaga-te sa fie ceva electric. Ia firul de la bord (indicatorul de benzina) si mergi pe el pana la sonda de benzina care e deasupra rezervorului. Vezi daca e rupt pe undeva sau face scurt...daca nu scoate sonda si duo la cineva sa vezi daca merge

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...