CrisLuca Postat Iulie 27, 2007 Share Postat Iulie 27, 2007 Dark daca e sa se stranga turma, tin eu spatele sa nu pierdem vreun bezmetic. Am mai vazut din astia de striga ca din gura de sarpe "I'm FREE" si o iau pe camp de nebuni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bufnitoiu" Postat Iulie 27, 2007 Share Postat Iulie 27, 2007 ok cine pleaca maine dimineatza? ala eu, ala eu? un 06:00 am in plan Am eu in plan sa plec maine cu noaptea in cap spre Sighisoara, nu conteaza prea tare traseul.Daca vrei sa mergem impreuna ,unde si la ce ora? 0723.542.428.-Dan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Iulie 27, 2007 Share Postat Iulie 27, 2007 Am eu in plan sa plec maine cu noaptea in cap spre Sighisoara, nu conteaza prea tare traseul.Daca vrei sa mergem impreuna ,unde si la ce ora? 0723.542.428.-Dan un ktm si un sv pleaca maine la 06:00 din zona 1 mai cine mai doreste? (poate si un eliminator de 2,5 ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dancri Postat Iulie 27, 2007 Share Postat Iulie 27, 2007 (editat) vad destule fetze cunoscute in plecarea asta... ma bag si eu pt. sambata dimineata o sa plec din giurgiu pe la 06.00 si pe la 07.00 cred ca sunt pe la arc ne vedem acolo bafta Editat Iulie 27, 2007 de dancri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deleted Postat Iulie 27, 2007 Autor Share Postat Iulie 27, 2007 AMR 8 ore.... --- Mesaj completat în 27 Jul 2007 22:20 ------------- Dark daca e sa se stranga turma, tin eu spatele sa nu pierdem vreun bezmetic. Am mai vazut din astia de striga ca din gura de sarpe "I'm FREE" si o iau pe camp de nebuni. te-ai hotarat pana la urma ?? vi si tu? ne vedem la arc de dim. --- Mesaj completat în 27 Jul 2007 22:23 ------------- vad destule fetze cunoscute in plecarea asta... ma bag si eu pt. sambata dimineata o sa plec din giurgiu pe la 06.00 si pe la 07.00 cred ca sunt pe la arc ne vedem acolo bafta am vb la telefon ... te asteptam si grija la drumu gr-buc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrisLuca Postat Iulie 27, 2007 Share Postat Iulie 27, 2007 Da man, in caz ca nu mai am loc pe acolo ma intorc seara pe racorica. Sper sa aiba bere fara alcool ca e grav daca nu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NaeL Postat Iulie 27, 2007 Share Postat Iulie 27, 2007 un ktm si un sv pleaca maine la 06:00 din zona 1 mai cine mai doreste? (poate si un eliminator de 2,5 ) call me ! 0723614021 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ChopperVonGal Postat Iulie 27, 2007 Share Postat Iulie 27, 2007 Da man, in caz ca nu mai am loc pe acolo ma intorc seara pe racorica. Sper sa aiba bere fara alcool ca e grav daca nu. Nu fac parte dintre organizatori. Sunt multe puncte unde se vinde bere fara alcool. E super Veniti Asfalt uscat Cu respect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Iulie 28, 2007 Share Postat Iulie 28, 2007 noi venim la arc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Iulie 29, 2007 Share Postat Iulie 29, 2007 buey pa nael l-am vazut in sibiu si am stat la o vorba. restul pe unde ati fost? eu am ajuns asa cum am zis - vineri seara, elegant. partener de drum aleko Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deleted Postat Iulie 30, 2007 Autor Share Postat Iulie 30, 2007 buey pa nael l-am vazut in sibiu si am stat la o vorba. restul pe unde ati fost? eu am ajuns asa cum am zis - vineri seara, elegant. partener de drum aleko am avut corturile undeva in zona scenei... langa groapa cu "noroi" - proasta alegere am facut : . In rest a fost frumos inafara de doua incidente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Iulie 30, 2007 Share Postat Iulie 30, 2007 am avut corturile undeva in zona scenei... langa groapa cu "noroi" - proasta alegere am facut : . In rest a fost frumos inafara de doua incidente aha - pai dupa ce s-a infiintat groapa de noroi eu stateam cam prost cu rezolutia pe la 11 noaptea lingeam bericioaice in fata scenei - eram 3 insi cocotati sus pe tzevile alea de metal. dupa ce am plecat noi s-au mai urcat cativa din fauna locala, dar nu au rezistat mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate