Sari la conținut

Accident Usor P-ta Universitatii Bucuresti 12.07.2007


Blue Angel
 Share

Postări Recomandate

:baldy: naspaaa ...nu vroiam sa scriu aici niciodata...da asta e ...hai ca dau eu detaliile trageti voi concluziile...pai uite ce stateam eu la stop in rond la univ sa ma duk spre Rosetti cu neste pretenari sa mergem sa bem un suc ....se pune verde...stau ...stau ( ca sa fiu sigur ) si da-i usor sa plec...cand ce sa vezi :wave: un puradel deztept...( venea dinspre unirii ) ce se gandeste el ca aia de stau la rosu in fata lui stau de prosti ...si da-i depasire prin dreapta si intra mandru-n intersectie ..pe ROSU :lol: ( cum ar fi trebuit sa-i fac eu ochii )..norocul meu : vad... :what: franezzzzzzzz trag de ghidon stanga..da el ..ce sa traga dreapta ( c-ar fi intrat in bordura rondului - raspunsul lui ... :lol: era deja la un mm de pumnul meu ) da-i cox prin intersectie spre mine ...reflexul meu si ceva ajutor de sus ...trag piciorul drept inapoi si stangul il infig in pamant ...si BUMMMM :lol: se opreste in frumusetea mea de carena :10: ...si de aiciiii...offf picioare-n geam....etc.....Politia : pai puradelul e acum 2 luni pieton si neste puncte de amenda si eu :cheers: am un kaka de RCA ( Unita ) cu care chipurile tre sa repar motorul. Oricum bine ca am scris eu ( adik a fost usor ) si nu au scris altii despre....pe aici.... :agree:
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

"Puradelului" trebuia sa-i spargi moaca. Daca te dadea mai dur pe jos, el ridica din umeri si tu erai la spital, sau...

Bine ca ai scapat doar cu atat. Bafta la reparat, si sa ne fereasca Dumnezeu de dobitoci din astia care trec pe rosu, trag de volan fara sa se uite in oglinzi, iese in fata ta de pe vreo straduta, s.a.m.d.

Editat de SnakeBite
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Bine ca n-ai patit nimic grav. Ce n-am inteles: RCA-ul Unita este al vinovatului, nu al tau, nu? Ca asa mi se pare normal, ca RCA-ul lui sa-ti achite reparatiile. In fine, asta conteaza mai putin. Rabdare multa si bafta! :wave:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

salut, cred ca ne-am intalnit la arc erai cu Popa (adrian)

 

imi pare rau pentru ce ai patit, dar bine ca nu a fost mai grav !

 

 

data viitoare rupe-le capu la fraieri ca eu asa fac :wave:

 

bafta multa !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

mdeaaa ...din fericire e doar fierul busit...de rupt capu ..imi pare rau acum ca m-am controlat...trebuia sa-i sparg fatza si gata ...numai pt atitudinea aia de kaka de parca eu trecusem pe rosu ...oricum tupeu...de genu sa declar altceva ca sa nu ramana fara permisss....`gamias sa zica mersi ca nu a ramas fara cap ..de la bocancul meu :wave:

RCA- ul de Unita da, e al lui

@metaxa..da tata ne-am intalnit la arc cand aveam motorul intreg :lol: ...

P>S> eu zic ca mai bine sta doua luni pieton ...poate asa mai scapa alte motoare de un prost pe strada

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eu zic ca mai bine te dadeai lovit la picior ca sa il bagi in sperieti (nu zic mai mult). Daca e asa dobitoc, nu va invata nimic din chestia asta. Stiu multe exemplare. Ei vad doar masura punitiva si atat. Nu constientizeaza nicio secunda posibilele repercusiuni ale actiunilor lor.

 

Stiu ca nu e moral, dar am o rugaminte: cand aveti cate un accident usor moto, dati-va loviti ca altfel nu o sa se schimbe nimic in stilul de condus al multor maimutzoi cu carnet (luat pe spaga si ala). Astia au un singur neuron si ala e ocupat rau...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

imi pare rau pentru ce ai patit, dar bine ca nu a fost mai grav !

data viitoare rupe-le capu la fraieri ca eu asa fac :wave:

 

bafta multa !

 

 

copile daca ai de gind sa mergi la puscarie sa tio traga aia la bucala e treaba ta...dar nu invata si pe alti sa procedeze ca tine...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pfoahhhh....pai eu,eu daca eram,deci daca eram in locul tau .........ai procedat perfect. Acum regretai daca il loveai. Iti spune unul care a facut-o, noroc ca nu si-a scos certificat IML conservarul ca scoatea vreo 1000 coco de pe mine. Eventual trebuia sa schipatezi un pic,mergea un IML , emotii,socuri sentimentale,daune morale.

 

 

Bafta la asigurari :rusinica:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...