Blue Angel Postat Iulie 13, 2007 Share Postat Iulie 13, 2007 naspaaa ...nu vroiam sa scriu aici niciodata...da asta e ...hai ca dau eu detaliile trageti voi concluziile...pai uite ce stateam eu la stop in rond la univ sa ma duk spre Rosetti cu neste pretenari sa mergem sa bem un suc ....se pune verde...stau ...stau ( ca sa fiu sigur ) si da-i usor sa plec...cand ce sa vezi un puradel deztept...( venea dinspre unirii ) ce se gandeste el ca aia de stau la rosu in fata lui stau de prosti ...si da-i depasire prin dreapta si intra mandru-n intersectie ..pe ROSU ( cum ar fi trebuit sa-i fac eu ochii )..norocul meu : vad... franezzzzzzzz trag de ghidon stanga..da el ..ce sa traga dreapta ( c-ar fi intrat in bordura rondului - raspunsul lui ... era deja la un mm de pumnul meu ) da-i cox prin intersectie spre mine ...reflexul meu si ceva ajutor de sus ...trag piciorul drept inapoi si stangul il infig in pamant ...si BUMMMM se opreste in frumusetea mea de carena ...si de aiciiii...offf picioare-n geam....etc.....Politia : pai puradelul e acum 2 luni pieton si neste puncte de amenda si eu am un kaka de RCA ( Unita ) cu care chipurile tre sa repar motorul. Oricum bine ca am scris eu ( adik a fost usor ) si nu au scris altii despre....pe aici.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SnakeBite Postat Iulie 13, 2007 Share Postat Iulie 13, 2007 (editat) "Puradelului" trebuia sa-i spargi moaca. Daca te dadea mai dur pe jos, el ridica din umeri si tu erai la spital, sau... Bine ca ai scapat doar cu atat. Bafta la reparat, si sa ne fereasca Dumnezeu de dobitoci din astia care trec pe rosu, trag de volan fara sa se uite in oglinzi, iese in fata ta de pe vreo straduta, s.a.m.d. Editat Iulie 13, 2007 de SnakeBite Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BooBoo Postat Iulie 13, 2007 Share Postat Iulie 13, 2007 Bine ca n-ai patit nimic grav. Ce n-am inteles: RCA-ul Unita este al vinovatului, nu al tau, nu? Ca asa mi se pare normal, ca RCA-ul lui sa-ti achite reparatiile. In fine, asta conteaza mai putin. Rabdare multa si bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
virilu Postat Iulie 13, 2007 Share Postat Iulie 13, 2007 Bine ca este doar atat. fierul se repara, dar oasele mai greu. bafta la reparatii!! salutari q farul!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metaxa Postat Iulie 13, 2007 Share Postat Iulie 13, 2007 salut, cred ca ne-am intalnit la arc erai cu Popa (adrian) imi pare rau pentru ce ai patit, dar bine ca nu a fost mai grav ! data viitoare rupe-le capu la fraieri ca eu asa fac bafta multa ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blue Angel Postat Iulie 13, 2007 Autor Share Postat Iulie 13, 2007 mdeaaa ...din fericire e doar fierul busit...de rupt capu ..imi pare rau acum ca m-am controlat...trebuia sa-i sparg fatza si gata ...numai pt atitudinea aia de kaka de parca eu trecusem pe rosu ...oricum tupeu...de genu sa declar altceva ca sa nu ramana fara permisss....`gamias sa zica mersi ca nu a ramas fara cap ..de la bocancul meu RCA- ul de Unita da, e al lui @metaxa..da tata ne-am intalnit la arc cand aveam motorul intreg ... P>S> eu zic ca mai bine sta doua luni pieton ...poate asa mai scapa alte motoare de un prost pe strada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GXG Postat Iulie 13, 2007 Share Postat Iulie 13, 2007 Eu zic ca mai bine te dadeai lovit la picior ca sa il bagi in sperieti (nu zic mai mult). Daca e asa dobitoc, nu va invata nimic din chestia asta. Stiu multe exemplare. Ei vad doar masura punitiva si atat. Nu constientizeaza nicio secunda posibilele repercusiuni ale actiunilor lor. Stiu ca nu e moral, dar am o rugaminte: cand aveti cate un accident usor moto, dati-va loviti ca altfel nu o sa se schimbe nimic in stilul de condus al multor maimutzoi cu carnet (luat pe spaga si ala). Astia au un singur neuron si ala e ocupat rau... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
787 Postat Iulie 13, 2007 Share Postat Iulie 13, 2007 imi pare rau pentru ce ai patit, dar bine ca nu a fost mai grav ! data viitoare rupe-le capu la fraieri ca eu asa fac bafta multa ! copile daca ai de gind sa mergi la puscarie sa tio traga aia la bucala e treaba ta...dar nu invata si pe alti sa procedeze ca tine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
disabled_Cata Postat Iulie 13, 2007 Share Postat Iulie 13, 2007 Pfoahhhh....pai eu,eu daca eram,deci daca eram in locul tau .........ai procedat perfect. Acum regretai daca il loveai. Iti spune unul care a facut-o, noroc ca nu si-a scos certificat IML conservarul ca scoatea vreo 1000 coco de pe mine. Eventual trebuia sa schipatezi un pic,mergea un IML , emotii,socuri sentimentale,daune morale. Bafta la asigurari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate