P T R Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 eu nu mai merg daca ploo.... ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaitaMC Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 ce ne afcem dulau daca ploo tot asa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 eu as fi venit cu motoru ... dar daca ploaie tare nu ma bag... daca stropeste asa .. vin ... nu ma mai rabd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 nu mere nimeni cu masina :| Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 eu vin cu moto ... bag pola Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 atat Petre ... wet rider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grrr Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 Deci facem meci astazi .... coooolll.. Si io vreu .... sa aduceti semintze, achool, iarba, coca si curve Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 eu vin cu moto ... bag pola Meri mah linistit, ce ploaie e asta ?! Io nu cred ca merg deloc mi-e lene sa ma tirasc pina la garaj... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 m-am udat putin .... dar ce fain e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Iunie 14, 2008 Share Postat Iunie 14, 2008 am stat si la franta - olanda si pe cand so terminat meciu so terminat si ploaia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grrr Postat Iunie 15, 2008 Share Postat Iunie 15, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Iunie 15, 2008 Share Postat Iunie 15, 2008 noua ta nevasta, micutzu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grrr Postat Iunie 15, 2008 Share Postat Iunie 15, 2008 @Bucu,,,, AS VREA IO!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Iunie 15, 2008 Share Postat Iunie 15, 2008 @Bucu,,,, AS VREA IO!!! nimic nu i imposibil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Iunie 15, 2008 Share Postat Iunie 15, 2008 cred k face reclama la podele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaitaMC Postat Iunie 15, 2008 Share Postat Iunie 15, 2008 se mai merge miine seara la meci,unde,rezervari,cine,citi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Iunie 15, 2008 Share Postat Iunie 15, 2008 meciu ii marti de la 21:45 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 Maine la meci! Azi tre' sa dam telefoane sa vedem ce facem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 sigur luam bataie... urat.... poate un miracol? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 sigur luam bataie... urat.... poate un miracol? fii si u mai optimist asa am zis pe vremuri si cu columbiu si argentina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 fii si u mai optimistasa am zis pe vremuri si cu columbiu si argentina. Tu nu vii la meci, nuh? Nu de alta, da' sa stim sa nu-ti mai tinem cele 3 locuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 Tu nu vii la meci, nuh? Nu de alta, da' sa stim sa nu-ti mai tinem cele 3 locuri. vin ma am timp si sa manc si sa ma schimb si sa ma f... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaRM Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 vin maam timp si sa manc si sa ma schimb si sa ma f... N-ai pierdut mare lucru data trecuta 100 de mititei..bere rece si fomei in bikinei care ne faceau vant cu "evantailul". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 N-ai pierdut mare lucru data trecuta 100 de mititei..bere rece si fomei in bikinei care ne faceau vant cu "evantailul". ms ms de injectie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 ms ms de injectie Mai doresti? Mai este! Plenty! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate