grrr Postat Iulie 3, 2008 Share Postat Iulie 3, 2008 @alec u've got mail Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Iulie 3, 2008 Share Postat Iulie 3, 2008 dik... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Iulie 3, 2008 Share Postat Iulie 3, 2008 daca mess si cu tine atunci prefer so las balta,,, I`m a looser Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Iulie 3, 2008 Share Postat Iulie 3, 2008 (editat) Cati ani ai? Mare gradina ta! Editat Iulie 3, 2008 de aleck Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Iulie 3, 2008 Share Postat Iulie 3, 2008 Cum lipsesc putin cum va obrazniciti ...nu pot sa joc si WoW sa fiu atent si la forum ce draq .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Iulie 3, 2008 Share Postat Iulie 3, 2008 Cum lipsesc putin cum va obrazniciti ...nu pot sa joc si WoW sa fiu atent si la forum ce draq .... Gata Wow-u'? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Iulie 3, 2008 Share Postat Iulie 3, 2008 Nu tot in joc sint, da' mai dau alt-tab si ma uit pe aci ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Iulie 3, 2008 Share Postat Iulie 3, 2008 Ia uite o reclama tare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Iulie 3, 2008 Share Postat Iulie 3, 2008 lol mi-am adus aminte...apropo de reclame, uite ce disperati sint chinezii cu WoW-ul ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Iulie 3, 2008 Share Postat Iulie 3, 2008 bah Luci deja yo nu ma mai pot dezlipi de la comp din cauza diabloului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grrr Postat Iulie 3, 2008 Share Postat Iulie 3, 2008 (editat) iu fachin ritard claun Editat Iulie 3, 2008 de grrr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Iulie 3, 2008 Share Postat Iulie 3, 2008 ms luci chack this http://www.youtube.com/watch?v=JlAhxoRRxfI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MJR Postat Iulie 3, 2008 Share Postat Iulie 3, 2008 Ia uite o reclama tare! apropo am auzit ca vrei sa iti vinzi mtocicleta dar inainte ar fi bine sa cumperi un suport de numar nou nu de alta dar cel vechi l-a ars razvan cu cosmin cand au facut burn-out cu cauciucul vechi se distrau si ei nu te supara pe ei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Avent Postat Iulie 3, 2008 Share Postat Iulie 3, 2008 @Alec BUUUUUUEEIIIIII smechere bucureshteoic ce esti vezi ca de luni Cristina pleaca de la voi ...... Alec, despre care Cristina vorbeste grrr? Desprea "acea"? btw. si eu plec din 15 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaitaMC Postat Iulie 3, 2008 Share Postat Iulie 3, 2008 (editat) @RAPSOL HONDA .... u mess with my bro..... U MESS WITH ME !!!! U lil CUNT@Mircea eu tot timpu sunt d'acord cu el oricum FOARTE true poza si mesaju @Luci WoW is for sisi's who like to do the cha cha @Alec BUUUUUUEEIIIIII smechere bucureshteoic ce esti vezi ca de luni Cristina pleaca de la voi ...... @RESTU COCALARILOR CU VORBE LATURALNICE Ia mai taca-va gura. Pitzipoanca ii pentru Decor care pitzipoanca,daca te uiti mai bine,aia n-are mai mult de 12 ani Editat Iulie 3, 2008 de RaitaMC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Balicu Postat Iulie 3, 2008 Share Postat Iulie 3, 2008 care pitzipoanca,daca te uiti mai bine,aia n-are mai mult de 12 ani 12 in campu muncii? glm si eu .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grrr Postat Iulie 4, 2008 Share Postat Iulie 4, 2008 pai asta la "12 ani" munceste mai bine ... ca MULte altele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Iulie 4, 2008 Share Postat Iulie 4, 2008 apropoam auzit ca vrei sa iti vinzi mtocicleta dar inainte ar fi bine sa cumperi un suport de numar nou nu de alta dar cel vechi l-a ars razvan cu cosmin cand au facut burn-out cu cauciucul vechi se distrau si ei nu te supara pe ei Alec, despre care Cristina vorbeste grrr? Desprea "acea"? btw. si eu plec din 15 Da, despre "acea" cristina e vba... tu unde pleci? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Iulie 4, 2008 Share Postat Iulie 4, 2008 Sooo...cum ramine Aleck, te intorci azi sau marti?? Si cine e Cristina ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Iulie 4, 2008 Share Postat Iulie 4, 2008 Sooo...cum ramine Aleck, te intorci azi sau marti??Si cine e Cristina ? Nu vrei sa stii! Marti vin... poate reusesc sa dau si eu o fuga pana la mare, si-asa n-am fost niciodata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Iulie 4, 2008 Share Postat Iulie 4, 2008 ....noah bine, dixtractie placuta la mare atunci . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Iulie 4, 2008 Share Postat Iulie 4, 2008 ....noah bine, dixtractie placuta la mare atunci . TY, TY! Numa sa ajung! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Iulie 4, 2008 Share Postat Iulie 4, 2008 (editat) Vine careva la o cafa la Manu??? Acum? Io ma car de acasa in 5 minute, sa stiu daca sa trec pe la terasa sau nu? Later Edit: Vad ca nu, am fugeat atunci ! Editat Iulie 4, 2008 de Luc_zxr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Iulie 4, 2008 Share Postat Iulie 4, 2008 apropoam auzit ca vrei sa iti vinzi mtocicleta dar inainte ar fi bine sa cumperi un suport de numar nou nu de alta dar cel vechi l-a ars razvan cu cosmin cand au facut burn-out cu cauciucul vechi se distrau si ei nu te supara pe ei las ca amu poate sa si puna nr paralel cu asfaltul si nu l mai amendeaza pulitia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grrr Postat Iulie 4, 2008 Share Postat Iulie 4, 2008 pt bajetzi..... si nu numai..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate