P T R Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 Am fost...si merge. Doar ca unii au cauciuce noi si nu se pot apleca. Sau o fi din cauza burtii? e misto locu ms bucu si grr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 (editat) e misto locu ms bucu si grr Unde man? De care loc e vorba? Editat Iulie 18, 2008 de Luc_zxr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 (editat) Cum mergi inspre Palota..... inainte de Palota la un moment dat faci stanga inspre Hanil Electronics(este tabla mare). De nici o saptamana or asfaltat ca in palma acolo. e STAS zic io. Peace out. aici.. doar ca nu e asfalt ce e beton. dar merge si asa putem face un traseu ca la karting si sa ne plostim putintel este si un sens giratoriu unde ne-am jucat cu fortele putin pozele diseara Editat Iulie 18, 2008 de gixxxer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 Mersi! Cind mai mergeti? Nu e nici un paznic sa faca gura etc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grrr Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 @GIXXEEERRR .... Doamne futene amu..... nu intelegi ca ii asflat turnat NOU....... NEGRU...... si ii loc de liniutza..... god dam it.. @PT NECUNOASCATORI........ In talon scrie la astra mea 182km/ora viteza max....... Mers-o ea si 190 ieri ))))))))))))) pe deal in jos si cu vant din spate.... @gixxxer si nu-i la sens.... e dupa Florelia la 1 km pe standa. initre Santandrei si Palota @gixxxer si nu-i la sens.... e dupa Florelia la 1 km pe stanga. initre Santandrei si Palota Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 (editat) Esti culmea, pe bune... esti in vacanta de raid? e misto locu ms bucu si grr npc luuci acolo i loc si de mers intr-o roata si nu circula nc o masina Editat Iulie 18, 2008 de alexanderraz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 esti in vacanta de raid? npc luuci acolo i loc si de mers intr-o roata si nu circula nc o masina Nu mai raidez de doo luni ...nah whatever...ziceti mah, cind mai mergeti acolo? Pina la urma Gixxer si Grr vb de acelasi loc?! beton vs asfalt negru, liniutza vs genunchi pe jos etc? Pe mine m-ar tenta mai mult sa ma joc cu fortele vb lu' Gixxer...p'o roata nu ma dau daca nu vine si Bucuresteanu' ... Miine mergeti careva daca nu ploo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 Am fost...si merge. Doar ca unii au cauciuce noi si nu se pot apleca. Sau o fi din cauza burtii? aleck scobeste un pic rezervorul sa stea burta fixa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 (editat) mergem... lasa ca vine si grr cu noi si ne arata si el ce stie grrr poate am gresit locu .. daca e asa atunci mai descoperim si lucruri noi am zis ca este si un sens giratoriu acolo .. acolo am incercat sa ne jucam cu fortele putin mei za fors bi uit iu!!! Editat Iulie 18, 2008 de gixxxer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 Nu mai raidez de doo luni ...nah whatever...ziceti mah, cind mai mergeti acolo? Pina la urma Gixxer si Grr vb de acelasi loc?! beton vs asfalt negru, liniutza vs genunchi pe jos etc? Pe mine m-ar tenta mai mult sa ma joc cu fortele vb lu' Gixxer...p'o roata nu ma dau daca nu vine si Bucuresteanu' ...Miine mergeti careva daca nu ploo? sambata seara poate ma bag si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 aleck scobeste un pic rezervorul sa stea burta fixa Rade harb de oala sparta! sambata seara poate ma bag si eu Unde te bagi si tu ma? Da' deseara ce are? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 Aleck nu tre sa scobesti nimic..nu te lua dupa astia ca e invidiosi si nu stie...cind te apleci scoti si burta de pe rezervor sa atirne intr-o parte si sa vezi ce misto se apleaca mobra ...acu ai si pneuri si iti permiti ... Daca se mere miine sa ma anuntati din timp si de data asta vin si cu echipament ) . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 Rade harb de oala sparta! Unde te bagi si tu ma? Da' deseara ce are? la mine nu tb asa de mult ca la tine ma descurc si fr sa scobesc dc nu te ai uitat pe geam sta sa ploua, si pe deasupra am de lucru la fomeie. stiu ca u esti liber de contract dar noi astia cu fomei mai tb sa si prestam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaitaMC Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 vin si io,da numa sa ma uit ca n-am mobra,eventual fac un drift cu masina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 Aleck nu tre sa scobesti nimic..nu te lua dupa astia ca e invidiosi si nu stie...cind te apleci scoti si burta de pe rezervor sa atirne intr-o parte si sa vezi ce misto se apleaca mobra ...acu ai si pneuri si iti permiti ... Daca se mere miine sa ma anuntati din timp si de data asta vin si cu echipament ) . intr-un fel ai dreptate dar la aleck nu se aplica pt ca va freca cu ea pe jos. eventual dc i lipim ceva aparatori pe balon. nu cred ca au scos astia combinezon cu burta si cu girofar de avertizare pt gabarit depasit pe 2 roti ;) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 Pfoai ce-o sa ne injure Aleck ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 la mine nu tb asa de mult ca la tinema descurc si fr sa scobesc dc nu te ai uitat pe geam sta sa ploua, si pe deasupra am de lucru la fomeie. stiu ca u esti liber de contract dar noi astia cu fomei mai tb sa si prestam Fomei in sus, fomei in jos! Pai plm nene, prestezi deja de o saptamana, nu te doare limba??? vin si io,da numa sa ma uit ca n-am mobra,eventual fac un drift cu masina Haida numa! intr-un fel ai dreptate dar la aleck nu se aplica pt ca va freca cu ea pe jos. eventual dc i lipim ceva aparatori pe balon. nu cred ca au scos astia combinezon cu burta si cu girofar de avertizare pt gabarit depasit pe 2 roti ;) :D STF! Poate-ti dau una la gabarit, sa vedem care sufla mai greu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 nu te supara frate ride safe on your HONDA k2 din 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 nu te supara frateride safe on your HONDA k2 din 2005 Ai vrea tu Honda ca a mea... Si ia zii, mai prestezi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 Ai vrea tu Honda ca a mea... Si ia zii, mai prestezi? din greu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaitaMC Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 Fomei in sus, fomei in jos! Pai plm nene, prestezi deja de o saptamana, nu te doare limba??? Haida numa! STF! Poate-ti dau una la gabarit, sa vedem care sufla mai greu! vin vin da cind si unde ca am pierdut siru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 pozele diseara Sari cu pozele Pedro ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaitaMC Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 mno,hop si io prin oras cu conserva printre bite sa-mi fac in ciuda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grrr Postat Iulie 19, 2008 Share Postat Iulie 19, 2008 Femeia ideala a lu Luci Naked si jucatoare de WoW..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Iulie 19, 2008 Share Postat Iulie 19, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate