aleck Postat Septembrie 2, 2008 Share Postat Septembrie 2, 2008 Mereti la inmormantare careva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Septembrie 2, 2008 Share Postat Septembrie 2, 2008 hahahaa ca babele ne barfesti la Salonta ce-i nou pe la voi? Somy si-o luat motor? cine?....la noi nu e nimik nou niciodata de aia ne-am luat motor sa fugim de aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Septembrie 2, 2008 Share Postat Septembrie 2, 2008 aAi vrea tu cam pi joI deja pe la students or dat buruienile... chelerii mai mult bantuie...e jale nene... trist ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanbh Postat Septembrie 2, 2008 Share Postat Septembrie 2, 2008 Bah acuma nuy-i bine....dupa ce ne intzepam ne pupam hahahah hai ca am glumit de RIDERIT nu merci cred ca m-am convins de mult de club prin intermediul unora as merge de curioziatate asa ca observator si dupa aia v-as barfi al totzi motocilcistiii(gluma proasta) ,, Dp Bihon citez : MotocicliÂşti răi Sâmbătă, la ora 15:50, în ÂŞtei a fost depistat B.A.V. (19 ani), din Rieni, conducând fără permis o motocicletă neînmatriculată, iar duminică salontanul Art. (25 ani), a fost prins, pe DJ 709, de asemenea conducând fără permis o motocicletă neînmatriculată. „În ambele cazuri s-a întocmit dosar penal”, mai spune inspectorul de poliție Alina Dinu. Iara Atr iara.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 ,, Dp Bihon citez : MotocicliÂşti răi Sâmbătă, la ora 15:50, în ÂŞtei a fost depistat B.A.V. (19 ani), din Rieni, conducând fără permis o motocicletă neînmatriculată, iar duminică salontanul Art. (25 ani), a fost prins, pe DJ 709, de asemenea conducând fără permis o motocicletă neînmatriculată. „În ambele cazuri s-a întocmit dosar penal”, mai spune inspectorul de poliție Alina Dinu. Iara Atr iara.... Opssssss m-atzi prins......de fapt nici nu am motor....eram cu crosss si am incercat sa le dau la militzieni ceva femei.....asa mai eftine(eugenii) dar nu au vrut nici in ruptul capului.....iar astia din ziar de aia au scris motociclisti rai ca se tot rugau de mine sa ii duc o tura ca ei nu au mai fost si eu le-am zis nu asa ca ma barfesc prin ziare..ce mai...m-am ajuns.Vezi Stefane iexista explicatzie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 Bucu mersiii k mai lasat ieri cu Honditza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 (editat) Bucu mersiii k mai lasat ieri cu Honditza Du-te bre! Nu vrei sa te dai si pe gix? Editat Septembrie 3, 2008 de aleck Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 (editat) da-ti si voi un sms cand mai iesiti.. sms cu taxa inversa ... Editat Septembrie 3, 2008 de gixxxer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2 Psycho Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 Bucu mersiii k mai lasat ieri cu Honditza Hai mai baiete ca esti deja prea penibil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 Repsolica, o sa-ti dau si eu odata K5-ul, numa' asa sa se oftice fraierii . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 Simt asa un iz de contradictzii???Acuma kare sunt fraierii......k5?nu esti moale si eu am un k7....de vanzare ca nu am bani sa-l iau:))))) nu dai si mie sa-l incerc....daca ii de 750....sau1000 ca 600 ii prea mic pt mine.....sau sunt eu prea mare:)))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 Simt asa un iz de contradictzii???Acuma kare sunt fraierii...... Care se simt si eu am un k7....de vanzare ca nu am bani sa-l iau:))))) Nu te plinge ca ai bijuteria aia de Agusta care e o sportiva deosebita . nu dai si mie sa-l incerc....daca ii de 750....sau1000 ca 600 ii prea mic pt mine.....sau sunt eu prea mare:)))))) Man e mic, doar sesar, da' daca te tenteaza ti-l dau cu placere. Anu' trecut am avut ocazia sa frig oleaca un 750 tot din 2005, mi-a placut tare mult, se simte bine diferenta de putere fata de 600 cind ii dai, si sta pe un cadru ca ala de 600, e bestial. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 Ba...lasati discutiile de motoare aici. Aici e "Discutii despre orice..." in afara de motociclism. Stricati topicu'! Oameni rai care esteti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 Aleck, daca vrei ma pun la coltz 5 minute, si-mi foot si 2 cu liniaru' peste degete, numa' zii.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 Aleck, daca vrei ma pun la coltz 5 minute, si-mi foot si 2 cu liniaru' peste degete, numa' zii.... NU mane...mai bine mi-ai da K5-u' sa vad cum mere... nu de alta, da K5-u' meu ii mai obosit oleak. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 Repsolica, o sa-ti dau si eu odata K5-ul, numa' asa sa se oftice fraierii . vb serios sau acuma iti bati joc de mine ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 NU mane...mai bine mi-ai da K5-u' sa vad cum mere... nu de alta, da K5-u' meu ii mai obosit oleak. Nu te-ai dat pe el?! Parca stiam ca ti l-am dat...plm nush, am uitat, batrinetea...Gixxer stiu soto ca s-a dat cu el, de tine nu mai stiu:P...Pai ti-l dau cind ne vdm(nush ce e cu mine azi, vad ca e superoferta ) . Ce sa fac daca K5-ul tau ii din 2002, asta e, macar e unicat ...scrie si Honda pe el (sper ca ai dat jos actibildu ala btw ) . vb serios sau acuma iti bati joc de mine ? Ia uite ce s-a emotionat copilu' Ba, ti-ai luat permisu? Daca promiti ca mergi incet si fara figuri, nu tragi de gaz sau frine ca disperatu' te las sa faci o tura. Serios. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 vb serios sau acuma iti bati joc de mine ? :P Nu te-ai dat pe el?! Parca stiam ca ti l-am dat...plm nush, am uitat, batrinetea...Gixxer stiu soto ca s-a dat cu el, de tine nu mai stiu:P...Pai ti-l dau cind ne vdm(nush ce e cu mine azi, vad ca e superoferta ) .Ce sa fac daca K5-ul tau ii din 2002, asta e, macar e unicat ...scrie si Honda pe el (sper ca ai dat jos actibildu ala btw ) . Ia uite ce s-a emotionat copilu' Ba, ti-ai luat permisu? Daca promiti ca mergi incet si fara figuri, nu tragi de gaz sau frine ca disperatu' te las sa faci o tura. Serios. Nu si l-a luat, stai flex. Nici io nu i-l dau pana nu si-l ia! Poate-l mai imping de la spate asha... Si btw, nu...nu l-am dat. Imi place...ca nu cred ce scrie pe el, e altceva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 Ia uite ce s-a emotionat copilu' Ba, ti-ai luat permisu? Daca promiti ca mergi incet si fara figuri, nu tragi de gaz sau frine ca disperatu' te las sa faci o tura. Serios. promit ca nu merg intr`o roata nu burnout nu genunchi pe jos in curbe si chestii dastea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 ca nu cred ce scrie pe el, e altceva... Pai cine crede? promit ca nu merg intr`o roata nu burnout nu genunchi pe jos in curbe si chestii dastea Vezi ca te-a dat Aleck de gol cu permisu', pina nu-l iei nu pupi . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 Vezi ca te-a dat Aleck de gol cu permisu', pina nu-l iei nu pupi . da acolo in spatele blocului undeva nare nimic .... aleck asa o iei pe cocoasa dak mai vb fara tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 Pai cine crede? Vezi ca te-a dat Aleck de gol cu permisu', pina nu-l iei nu pupi . Pai de obicei Hondistii... Si sunt intr-un nr deloc de neglijat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 (editat) da acolo in spatele blocului undeva nare nimic .... Ia treci la lectii, da? Da-o draq ma, in spatele blocului ...ce dracu...pune mina ia plasticu' si te plimbi ca oamenii. Serios iti zic ca pina n-ai plasticu' no chance . Nu mai zi de astea ca iti fac baietii ceva campanii de voodoo si de alea . Editat Septembrie 3, 2008 de Luc_zxr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 Ia treci la lectii, da? Da-o draq ma, in spatele blocului ...ce dracu...pune mina ia plasticu' si te plimbi ca oamenii. Serios iti zic ca pina n-ai plasticu' no chance . Nu mai zi de astea ca iti fac baietii ceva campanii de voodoo si de alea . Voodoo...daaaaaaaaaaaaaaa!!! Nu stiam ce-i lipseste! :D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 Ia treci la lectii, da? Da-o draq ma, in spatele blocului ...ce dracu...pune mina ia plasticu' si te plimbi ca oamenii. Serios iti zic ca pina n-ai plasticu' no chance . Nu mai zi de astea ca iti fac baietii ceva campanii de voodoo si de alea . o sa`l dai la o forja pana la piatra ca oamenii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate