aleck Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 azi e super vreme la negreni,cum de mult n-a mai fost ,daca tine tot asa tot weckend`u vin la oradea cu motoru, bem o cafea? sms 0745642302 Pai vino si tu la un paintball nu pot sa lipsesc wanna kick some ass`s i'm in dar pe duminica daca se poate sambata nu pot nicicum Deci ramane stabilit: DUMINICA! Faceti o lista si dati-o la Bucu'. Pana acum: aleck tud0r cristian8214 RaitaMC (posibil) repsol_honda george_zurbau Stefanbh (poate, daca-l bate Zurbau bine la cap) pls do! pls do! gixxxer ... restu' daca mai sunteti, atasati-va listei! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 Oana vine si ea p.s.: cat e bila ? platim costumu ? um e treaba ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 (editat) e cu gloante frate ... alea nu is bile prietenii enemy stiu de ce Editat Septembrie 25, 2008 de gixxxer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladps Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 (editat) Pai vino si tu la un paintball Deci ramane stabilit: DUMINICA! Faceti o lista si dati-o la Bucu'. Pana acum: aleck tud0r cristian8214 RaitaMC (posibil) repsol_honda george_zurbau Stefanbh (poate, daca-l bate Zurbau bine la cap) pls do! pls do! gixxxer ... restu' daca mai sunteti, atasati-va listei! daca e duminica dupa 4-5 ma bag si eu, daca nu-s iar plecat. Editat Septembrie 25, 2008 de vladps Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 e cu gloante frate ... alea nu is bile prietenii enemy stiu de ce in cazul asta , petreceti cat mai mult alaturi de cei dragi , familie & shit ca .. vine the judgement day =)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 Hey! Propunere: un paintball sambata/duminica? Preferabil, duminica? Cine se mai inscrie? Bucu face rezervarile, deci hotarati-va pana vineri, max. baaaaaaa dar cu mine nu vb? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 baaaaaaadar cu mine nu vb? Neeaah! In cazuri de astea tu esti sefu'... Asa ca spala-te pe cap! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 (editat) Neeaah! In cazuri de astea tu esti sefu'... Asa ca spala-te pe cap! da dar dc nu intram de unde sa stiu?? anuntati ma cd va decideti sa va fac rezervare Editat Septembrie 25, 2008 de alexanderraz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 da dar dc nu intram de unde sa stiu?? anuntati ma cd va decideti sa va fac rezervare Neah...lasa tu, ca nu te puteai abtine...si tot intrai! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Septembrie 26, 2008 Share Postat Septembrie 26, 2008 baaaaaaadar cu mine nu vb? eh lasa ca te`am anuntat yo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Septembrie 26, 2008 Share Postat Septembrie 26, 2008 am primit filmarea de la antena1. dieara o aduc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Septembrie 26, 2008 Share Postat Septembrie 26, 2008 Ce-o fost in seara asta? Io n-am reusit sa ajung in timp util de la Iasi. Se merge la paintball duminica pana la urma? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Septembrie 26, 2008 Share Postat Septembrie 26, 2008 Neah...lasa tu, ca nu te puteai abtine...si tot intrai! de la repsolica am aflat ca altfel nu intram pe bune eh lasa ca te`am anuntat yo Ce-o fost in seara asta? Io n-am reusit sa ajung in timp util de la Iasi. Se merge la paintball duminica pana la urma? man fr bike te cam ratacesti prin tara. hai odata akas ca ramai fara fomeie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Septembrie 26, 2008 Share Postat Septembrie 26, 2008 de la repsolica am aflat ca altfel nu intrampe bune man fr bike te cam ratacesti prin tara. hai odata akas ca ramai fara fomeie Nu intrai o lae! Da' acu unde crezi ca sunt? Mi-e gata bikeu' deja...maine il scot! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Septembrie 26, 2008 Share Postat Septembrie 26, 2008 Nu intrai o lae! Da' acu unde crezi ca sunt? Mi-e gata bikeu' deja...maine il scot! esti u sigur? las ca ti fac eu rost de unu de mprumut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Septembrie 27, 2008 Share Postat Septembrie 27, 2008 noah maine se mai aude de paint ball sau pica treaba? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Septembrie 27, 2008 Share Postat Septembrie 27, 2008 pan` la urma cine vine la paint`ball sigur ? sa scrie "i do" ca sa jtie omu sa faca rezervarea...si inca o "problema...ora 4 cum suna ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristian8214 Postat Septembrie 27, 2008 Share Postat Septembrie 27, 2008 pan` la urma cine vine la paint`ball sigur ? sa scrie "i do" ca sa jtie omu sa faca rezervarea...si inca o "problema...ora 4 cum suna ? mie mi bine ora 16 nu 4 ca ii prea dimineata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Septembrie 27, 2008 Share Postat Septembrie 27, 2008 alexanderraz lasa te rog nr de la paintball acilea sau fa rezervarea de la ora 4 si...unde exact anume se intampla kilu`...lasa totusi nr de tel pls Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Septembrie 27, 2008 Share Postat Septembrie 27, 2008 il sun yo la dimineata pe Bucu si o sa va zic ce si unde ne intalnim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Septembrie 27, 2008 Share Postat Septembrie 27, 2008 il sun yo la dimineata pe Bucu si o sa va zic ce si unde ne intalnim vezi sa nu fie prea de dimineatza ca prind derbiul cu fireblade ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Septembrie 27, 2008 Share Postat Septembrie 27, 2008 vezi sa nu fie prea de dimineatza ca prind derbiul cu fireblade ul cred ca vroiai sa zici PLIMB derbiul cu fireblade`ul ... te sun mai pe la 11 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Septembrie 27, 2008 Share Postat Septembrie 27, 2008 alexanderraz lasa te rog nr de la paintball acilea sau fa rezervarea de la ora 4 si...unde exact anume se intampla kilu`...lasa totusi nr de tel pls mugur 0740361571 spune i ca suni din partea mea razvan_wpg cred ca vroiai sa zici PLIMB derbiul cu fireblade`ul ... te sun mai pe la 11 buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Septembrie 27, 2008 Share Postat Septembrie 27, 2008 buei cand voi ati fo pe podu din shentru noi atunci am luat pe langa primarie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Septembrie 29, 2008 Share Postat Septembrie 29, 2008 Ieri la paint`ball a fost foarte frumos...desi s-au intamplat niste lucruri dubioase , in spate ....dupa cazarme ; Un anumit coleg , a venit dupace a fost eliminat acuzand dureri ...in spate . Imediat , trauma la nivelul psihicului sia spus cuvantul pprima afirmatie a acestuia fiind : " ba!! am luato`n c|_|r" ...haideti sal sprijinim pe acest coleg al carui nume nu il dau dar cam toti isi pot da seama cine ar putea fi Prietene` ...ai cuvantul , povesteste`ne cin`te`a agresat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate