P T R Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 azi m-am colorat putin... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 azi m-am colorat putin... tare gixx`u... la alice l`ai facut? nu te`o durut cand o ajuns pe coloana? zozo eu si david iti multumim pt tiltass Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 (editat) a durut ... dar trece la alice cupar da Editat Noiembrie 5, 2008 de gixxxer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 si yo mai vreau sa ma duc in iarna asta sa`mi fac doua ... dak nu doua unu tot imi fac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Noiembrie 6, 2008 Share Postat Noiembrie 6, 2008 Vezi ca tzi-am observat(din greseala) cureaua Armaniamaniamaniocul......nu m-am putu abtzine;)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Noiembrie 6, 2008 Share Postat Noiembrie 6, 2008 pai gata nu mai esti biker.... esti schior bucu o sa iti aduca fular iar eu cozoroc Bucu mi-a dat de aia... cum ii zice?... de tras pi c|_|r? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Noiembrie 6, 2008 Share Postat Noiembrie 6, 2008 repsolica tu tot la alice ti-ai mai facut? Vezi ca tzi-am observat(din greseala) cureaua Armaniamaniamaniocul......nu m-am putu abtzine;)) data viitoare tai poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Noiembrie 6, 2008 Share Postat Noiembrie 6, 2008 repsolica tu tot la alice ti-ai mai facut? dada el mi lo facut ... auzi, tot el face tatuaj sau prietenu ala a lui ? k am auzit de la altii k el gata nu mai face Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Noiembrie 6, 2008 Share Postat Noiembrie 6, 2008 pai el a facut ieri un tatuaj la o tipa.. in timp ce prietenu lui ma tatua pe mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Noiembrie 6, 2008 Share Postat Noiembrie 6, 2008 (editat) bun atunci ... tra sa ma duc intr`o zi pana la el sa ma ajute sa finalizez unu pe care`l vreau Editat Noiembrie 6, 2008 de repsol_honda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaitaMC Postat Noiembrie 8, 2008 Share Postat Noiembrie 8, 2008 atentie mare,daca ptimiti in posta sau pe strada un fluturas gen loz de razuit si veti vedea ca este cistigator,sa nu sunati la umarul de telefon afisat pe acesta:0903.900.900,costa 1,5 Euro/Min,ceea ce este si specificat doar ca nu este nimic de cistigat. Teapa la nivel national>informativa pe net in legatura cu numarul acesta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Noiembrie 8, 2008 Share Postat Noiembrie 8, 2008 teapa pe fatza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Noiembrie 11, 2008 Share Postat Noiembrie 11, 2008 Nime nimic? Nu mai sunt noutaturi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Noiembrie 11, 2008 Share Postat Noiembrie 11, 2008 ba da!!!! vine frigul si ne cacao-m pe noi si inghetzam daca nu luma izmene:))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zozo88 Postat Noiembrie 11, 2008 Share Postat Noiembrie 11, 2008 continui aici Si eu m-as baga dar nu cred ca as rezista...si aici nu vrea sa jignesc dar decat sa va tzin pe loc mai bine nu ma bag...... adica??? ce??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Noiembrie 11, 2008 Share Postat Noiembrie 11, 2008 (editat) bun atunci ... tra sa ma duc intr`o zi pana la el sa ma ajute sa finalizez unu pe care`l vreau vb cu oprea ca si el lucra fain exp: la acoperit pe cel vechi Editat Noiembrie 11, 2008 de alexanderraz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Noiembrie 12, 2008 Share Postat Noiembrie 12, 2008 oai bro ce p***a ii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Noiembrie 12, 2008 Share Postat Noiembrie 12, 2008 Bai gixxxere ai scris acolo pe topicul ala ceva cu bun simtz cu toba sport prin oras.......las ca te-am auzit io cum mergi tu cu bun simtz:))) de fapt ca si mine bah macar recunoastetzi ca ii datzi in gura nu ca nu tsiu ce.......din nou nu m-am putut abtzine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Noiembrie 12, 2008 Share Postat Noiembrie 12, 2008 Bai gixxxere ai scris acolo pe topicul ala ceva cu bun simtz cu toba sport prin oras.......las ca te-am auzit io cum mergi tu cu bun simtz:))) de fapt ca si mine bah macar recunoastetzi ca ii datzi in gura nu ca nu tsiu ce.......din nou nu m-am putut abtzine daca tu m-ai auzit dupa miezu nopti sa ma duc blana in oras imi pun motoru pe butuci. seara e una.. noaptea e alta ps:deci ma stii dupa sunet ha? ce auz fin ai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Noiembrie 12, 2008 Share Postat Noiembrie 12, 2008 O data te-am auzit si tetzin minte........pun motoru la bataie daca ai toba sport pt motocicleta pe cbr-ul tau.......) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Noiembrie 12, 2008 Share Postat Noiembrie 12, 2008 mai este un model ca al meu in oras identic.. doar ca al meu are genti portocalii... e toba de masina sport... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Noiembrie 12, 2008 Share Postat Noiembrie 12, 2008 Heheheh sudata asa pe direct fara nimik in ea ha?Las ca poate la anu ne intalnim undeva pe pista(balaton) si acolo potzi sa ii dai cat se aude..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Noiembrie 12, 2008 Share Postat Noiembrie 12, 2008 ar fi fain sa mergem pe circuit... sa te invat una 2 miscari glumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Noiembrie 12, 2008 Share Postat Noiembrie 12, 2008 OOOOO!!prietena omul tot timpul invatza si nu-i rusine asta.Numa e o problema.Acuma a venit frigul si cand a fost mai cald si v-am kemat la o tura pe piatra rps m-au atacat tovarasi tai.Sau poate eu am inceput cu atacurile?Nici nu mai stiu cum a fost(hehehe stiu eu numa ma fuck).Mah poate duminica daca este frumos si cald(asa un pik) ne vedem si ne aratam miscari unul la altu.Mah am facut eu balet pana la 7 ani dara mia departe nu mai stiu:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Noiembrie 12, 2008 Share Postat Noiembrie 12, 2008 glumesc... eu sunt incepator..nu ma bag la reising mai am multe de invatat.. daca imi cumpar la anu inca un motor ala il bag la pista.vedem... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate