MirceaRM Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 Uite in spate o pagina i ala care se pisa pe INTERZIS ! ZZZZ Jorje Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 Aleck, de ce vinzi Suzuki-ul? cred ca in cele din urma ai concluzionat si tu: honda e motocicleta in sfarsit, felicitari! Ma abtin de la comentarii! Pana mai incolo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ooops Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 Ma abtin de la comentarii! Pana mai incolo! Normal ca te abtii pt ca nu este nimic de comentat, doar e Honda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 Normal ca te abtii pt ca nu este nimic de comentat, doar e Honda Dar pe aici nu facem prezenta, sa stim si noi cum sa raspundem si la cine sa raspundem? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ooops Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 Dar pe aici nu facem prezenta, sa stim si noi cum sa raspundem si la cine sa raspundem? A mi se ierta lipsa celor 7 ani de acasa Mission accomplished Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 (editat) A mi se ierta lipsa celor 7 ani de acasa Mission accomplished 50% doar... vezi ca multi baieti singuri de p-aci asteapta motociclistele, unii la coltzuri...altii la semafoare. Nu cumva sa dai mai multe detalii, ca nu scapi. Editat Martie 30, 2009 de aleck Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 alekutza faci ce faci si tot la honditza ajungi ma tem ca te ai indragostit lasa bro ca te ajut eu sa dai gixxeru la bucata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 alekutza faci ce faci si tot la honditza ajungima tem ca te ai indragostit lasa bro ca te ajut eu sa dai gixxeru la bucata Se puta ca tocmai tu sa lipsesti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 alekutza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ooops Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 50% doar... vezi ca multi baieti singuri de p-aci asteapta motociclistele, unii la coltzuri...altii la semafoare. Nu cumva sa dai mai multe detalii, ca nu scapi. Nu se trece pe rosu la semafoare iar la coltzuri incetinesc pt a lua curba frumos Si nu stii vb aia, nu vb doar daca esti intrebat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ooops Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 Se puta ca tocmai tu sa lipsesti? De ce nu accepti ajutor daca se ofera? iti va fi greu sa o dai Hai ca scoti un ban bun...si mai pui inca multi cativa sa iti iei o honda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 sa stii k mai mult ei pe ea la bucata decat la gramada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george_zurbau Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 (editat) Dar pe aici nu facem prezenta, sa stim si noi cum sa raspundem si la cine sa raspundem? Aleck ,cred ca domnisoara e ,defapt, ceva prieten undercover de al tau si doar vrea sa te amageasca . De aia nu are nici poza. Lasa bro eu te sustin cine are cbr 600 f4i sport rosu+negru cu numar ZZZ numa in ciuda imi face cand trece pe primariei sub geam la mine la scoala asa prin timpu orelor si mai ii da si in gura tare ) asa se uita profesoarele dupa el ) Nu stiu man ,l-am vazut si eu prin oras pe descreierat. Da cred ca are toba schimbata si galeria dealtfel si parbrizu si rotita dintata si semnalizarile si ... si il si vinde. Impecabil motoru Editat Martie 30, 2009 de george_zurbau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2 Psycho Postat Martie 31, 2009 Share Postat Martie 31, 2009 Aleck ,cred ca domnisoara e ,defapt, ceva prieten undercover de al tau si doar vrea sa te amageasca . De aia nu are nici poza. Lasa bro eu te sustin Nu stiu man ,l-am vazut si eu prin oras pe descreierat. Da cred ca are toba schimbata si galeria dealtfel si parbrizu si rotita dintata si semnalizarile si ... si il si vinde. Impecabil motoru OF OF , ce faci mai ? reclama mascata omului ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MJR Postat Martie 31, 2009 Share Postat Martie 31, 2009 Nu stiu man ,l-am vazut si eu prin oras pe descreierat. Da cred ca are toba schimbata si galeria dealtfel si parbrizu si rotita dintata si semnalizarile si ... si il si vinde. Impecabil motoru cred ca de la semnalizari si parbriz i se trage zgomotul mai mare........... de unde le-o fi luat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ooops Postat Martie 31, 2009 Share Postat Martie 31, 2009 Aleck ,cred ca domnisoara e ,defapt, ceva prieten undercover de al tau si doar vrea sa te amageasca . De aia nu are nici poza. Lasa bro eu te sustin sigur sau ? il sustii sa`si vanda suzukiu`? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Martie 31, 2009 Share Postat Martie 31, 2009 sa stii k mai mult ei pe ea la bucata decat la gramada Ma! Bag sama ca pe tine te mananca rau, huh? Ti se trage de la lapte (condensat)? Aleck ,cred ca domnisoara e ,defapt, ceva prieten undercover de al tau si doar vrea sa te amageasca . De aia nu are nici poza. Lasa bro eu te sustin Nu stiu man ,l-am vazut si eu prin oras pe descreierat. Da cred ca are toba schimbata si galeria dealtfel si parbrizu si rotita dintata si semnalizarile si ... si il si vinde. Impecabil motoru Ma, da' cu ce am gresit io lumii asteia de toata lumea vrea sa ma amageasca??? Oi fi un frustrat si d-aia... Nah nu-i bai, bucu, scapam noi de frustrari si ne-om da numa' pe-o roata pi shientru! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MJR Postat Martie 31, 2009 Share Postat Martie 31, 2009 Ma, da' cu ce am gresit io lumii asteia de toata lumea vrea sa ma amageasca??? Oi fi un frustrat si d-aia... Nah nu-i bai, bucu, scapam noi de frustrari si ne-om da numa' pe-o roata pi shientru! aici gresesti tu te vei da intr-o roata iar bucu pe spate cum are obiceiul......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Martie 31, 2009 Share Postat Martie 31, 2009 Deci dsoara draga... nu vreti sa ne onorati cu prezenta candva? Sa stiu macar cine ma ia peste picior, sa pot raspunde si io mai relaxat... ca asha P.S. Si stiu...matrimonialele sunt in alta sectiune a forumului..... aici gresestitu te vei da intr-o roata iar bucu pe spate cum are obiceiul......... Mah MJR, nu fi rau... bucu asa e de felul lui "pe spate" De aia ne place noua de el Mai pune o pata de culoare in gashca, nu e bai ca e culoarea asflatului... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Martie 31, 2009 Share Postat Martie 31, 2009 aici gresestitu te vei da intr-o roata iar bucu pe spate cum are obiceiul......... ti e gata scuterasu? am vb cu repsolica te ia in gasca lui de scuteristi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Martie 31, 2009 Share Postat Martie 31, 2009 ti e gata scuterasu?am vb cu repsolica te ia in gasca lui de scuteristi Pai de aia ti-am dat buzz mah?! Atata ai putut scoate din tine? Sau nu ti-ai revenit inca? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Martie 31, 2009 Share Postat Martie 31, 2009 Deci dsoara draga... nu vreti sa ne onorati cu prezenta candva? Sa stiu macar cine ma ia peste picior, sa pot raspunde si io mai relaxat... ca asha P.S. Si stiu...matrimonialele sunt in alta sectiune a forumului..... Mah MJR, nu fi rau... bucu asa e de felul lui "pe spate" De aia ne place noua de el Mai pune o pata de culoare in gashca, nu e bai ca e culoarea asflatului... no si u vroiai sa ti tin spatele aici, p..a amu, sa stearga astia pe aici cu tine ca nu ma bag Pai de aia ti-am dat buzz mah?! Atata ai putut scoate din tine? Sau nu ti-ai revenit inca? da calinin amu ma executa ca tot fac sto de el cd il prin la cosmin si cd mai poate mai baga si el una las amu ca nu l mai necajesc si eu, ca si asa saracu i suparat ca de vreo doua luni e cu scuterasul demontat calinu am vb cu cosmin si a zis ca ti da imprumut poket biku sa te mai dai si u pn i gata al tau e exact verde ca asta din poza dc nu ti l da cosmin iti dau rr meu sa faci wheele ti ar sta bine si ai face mai fain ca mine, cetru de greutate se schimba, te ai ridica mai usor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Martie 31, 2009 Share Postat Martie 31, 2009 no si u vroiai sa ti tin spatele aici, p..a amu, sa stearga astia pe aici cu tine ca nu ma bag da calinin amu ma executa ca tot fac sto de el cd il prin la cosmin si cd mai poate mai baga si el una las amu ca nu l mai necajesc si eu, ca si asa saracu i suparat ca de vreo doua luni e cu scuterasul demontat calinu am vb cu cosmin si a zis ca ti da imprumut poket biku sa te mai dai si u pn i gata al tau e exact verde ca asta din poza I-l da cu tot cu rideru' verde? Mah c**ie! Deci tu faci sto de mine si acum te oftici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Martie 31, 2009 Share Postat Martie 31, 2009 stai 1min amu o coc si pentru tine ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Martie 31, 2009 Share Postat Martie 31, 2009 Ce noroc pe voi ca va cunoasteti......intra omu sa vada ce si cum.....si vede ce?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate