P T R Postat Ianuarie 10, 2008 Share Postat Ianuarie 10, 2008 Mica descriere pasionat de ani buni .. motociclist de 1 an imediat... km parcursi: 3000 si ceva imi plac toate motocicletele,dar prefer sportivele.. Motocicleta mea:Honda CBR600f '95 Motocicleta preferata:Suzuki GSX1300R Hayabusa Rider preferat: Valentino Rossi Mi-am luat motocicleta: sa calatoresc cat mai mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Ianuarie 10, 2008 Share Postat Ianuarie 10, 2008 Hai ma gixxxu', e tzashpelea topic de genu asta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaRM Postat Ianuarie 10, 2008 Share Postat Ianuarie 10, 2008 Hai ma gixxxu', e tzashpelea topic de genu asta... Am vazut si eu ca mai este un topic asemanator...dar poate sunt si oameni noi pe forum...care nu stiu sa caute la pagina 14 De exemplu...eu: Primul moto mi l-am luat : azi Carnetul il am din vara....si prima data cand m-am dat cu un motor adevarat a fost acum vreo 4 ani. Imi plac motoarele sport si cele naked. Moto meu Honda CB 500 (daca tot sunt incepator) Motorul preferat: Honda VTR 1000 SP2 Rider preferat : Il dottore Mi-am luat motocicleta: ca sa nu mai intarzii la serviciu din cauza traficului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Ianuarie 11, 2008 Share Postat Ianuarie 11, 2008 nume:sergiu motor:the legend ZXR 750 rider:loris capiorossi & john hopkins moto preferata:KAWASAKI ZX7R Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dumitrasrazvan Postat Ianuarie 11, 2008 Share Postat Ianuarie 11, 2008 Ciao. Hai sa ma bag si eu desi nu prea ma incadrez la "Motociclisti Oradeni" Nume: Razvan Motor: Yamaha XT 600 (imprumutata) Cat. A sper sa o fac la primavara N-am rider preferat si-mi plac toate motoarele. "Bantui" prin padurea de langa Tinca. Sper in viitor sa ne intalnim, cand o sa pot si eu sa ies pe asfalt Va salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanbh Postat Ianuarie 12, 2008 Share Postat Ianuarie 12, 2008 Ciao. Hai sa ma bag si eu desi nu prea ma incadrez la "Motociclisti Oradeni" "Bantui" prin padurea de langa Tinca. Sper in viitor sa ne intalnim, cand o sa pot si eu sa ies pe asfalt Va salut Oricine conduce un motor cu ardere interna......si are 2 roti se incadreaza(permisu vine el) PASIUNEA CONTEAZA Las ca poate bantuim impreuna......da io nu pot prin padure poate pe la sonde Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dumitrasrazvan Postat Ianuarie 12, 2008 Share Postat Ianuarie 12, 2008 (editat) Oricine conduce un motor cu ardere interna......si are 2 roti se incadreaza(permisu vine el) PASIUNEA CONTEAZA Las ca poate bantuim impreuna......da io nu pot prin padure poate pe la sonde Pasiunea nu mai are loc in mine, iese peste tot Apropo de bantuit, maine merg cu Zurbi si cu Jimi in vad pe la 13:30 sa ne dam cu XT-ul. Daca esti pe zona hai si tu. Suna-l pe Zurbi inainte. Ciao PS: Scuze pentru OT Editat Ianuarie 12, 2008 de dumitrasrazvan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pierrooradea Postat Ianuarie 12, 2008 Share Postat Ianuarie 12, 2008 Petre - Pierro NTV 650 Revere si Hornet 600 ...de la Honda merg cu placere pe orice cu 2 "roate" ( de aceea mai nou ma distrez si cu o trotineta ) km .... destui pe 2 roti de cand i-mi cresteau "tepocii" i-mi place bonneville-ul la nebunie ( triumph ) dohan mergea bine si gibernau e fantastic pe ploaie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boobi Postat Ianuarie 14, 2008 Share Postat Ianuarie 14, 2008 Pasiunea nu mai are loc in mine, iese peste tot Apropo de bantuit, maine merg cu Zurbi si cu Jimi in vad pe la 13:30 sa ne dam cu XT-ul. Daca esti pe zona hai si tu. Suna-l pe Zurbi inainte. Ciao PS: Scuze pentru OT Vomitzi si cufuresti numai pasiune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dumitrasrazvan Postat Ianuarie 14, 2008 Share Postat Ianuarie 14, 2008 Vomitzi si cufuresti numai pasiune Uai ce cuvinte urate....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Ianuarie 29, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 29, 2008 nimeni nou? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kuz Postat Ianuarie 29, 2008 Share Postat Ianuarie 29, 2008 (editat) Ba!Unul in formare... Nume-Silviu. Motocicleta-Momentan un Leonardo 150...(pt.inceput,urmeaza alta). Permis-de 1 an juma. Km-Undeva la 6000 cu aprilia,inca cateva sute cu alte don`share. MotoGp-pedrosa. Motociclete preferate-Honda cbr sc28 900. -Kawasaki zxr750,modelul L insa.(admiratorii sa se abtina,stim stim) -merg si stradalele,banditul ori monsterele is frumoase. Va doresc multi km +amintiri placute,fara incidente care v-ar putea impiedica in practicarea sportului "pana la adanci batraneti". Restu`,vin pe parcurs. Ciao,ca-i vreme faina fara. Editat Ianuarie 29, 2008 de kuz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Ianuarie 29, 2008 Share Postat Ianuarie 29, 2008 te apreciez baiete Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Ianuarie 29, 2008 Share Postat Ianuarie 29, 2008 si io, da' mi stiu daca pentru sc28 sau pentru zxr 750..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kuz Postat Ianuarie 30, 2008 Share Postat Ianuarie 30, 2008 Scuze de offtopic. Zxr-ul a fost acel ceva care m-a facut prima data sa stau si sa analizez atent componentele unei motociclete(chiar daca aveam o varsta relativ frageda,fiind un novice in ale mecanicii). In schimb,la Honda apreciez mult finisajul lucrarii,la o analizare atenta mi se pare mult mai bine lucrata si bine proportionata decat kawa. In fine,dincolo de datele tehnice,fiecare ALEGE! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Ianuarie 31, 2008 Share Postat Ianuarie 31, 2008 tibi da totusi ce cauti in oradea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian Tanc Postat Ianuarie 31, 2008 Share Postat Ianuarie 31, 2008 Is si eu prin Oradea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonHacker Postat Februarie 2, 2008 Share Postat Februarie 2, 2008 Si eu tot prin Oradea ma invart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
toni.ack Postat Februarie 18, 2008 Share Postat Februarie 18, 2008 Salut tuturor! Scuze ca ma amestec, sunt Satmarean, dar am o rugaminte. Pe undeva suntem vecini si daca ne cunoastem nu strica. Am inceput acum 25 de ani, si dupa o pauza de 10 ani de anul trecut dupa citeva incercari nereusite am un BMW F650. Saptamana trecuta am facut a treia iesire mai serioasa din 2008, intrunirea a 3-a de iarna a clubului Blackdragon MC din Tokaj Ungaria. A fost super. Poze pe regionale Satu Mare- Maramures. Am prieteni vechi si foarte buni din Oradea, speologi-alpinisti. Rugamintea mea ar fi: Vreau sa-l gasesc pe BALOGH TIBOR Oradea, posesor de BMW F650 (gri sau argintiu). Daca cineva poate sa ma ajute. Sa ne intalnim in sezonul 2008 pe drumuri largi si uscate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kpax Postat Februarie 18, 2008 Share Postat Februarie 18, 2008 Salut tuturor! Scuze ca ma amestec, sunt Satmarean, dar am o rugaminte. Pe undeva suntem vecini si daca ne cunoastem nu strica. Am inceput acum 25 de ani, si dupa o pauza de 10 ani de anul trecut dupa citeva incercari nereusite am un BMW F650. Saptamana trecuta am facut a treia iesire mai serioasa din 2008, intrunirea a 3-a de iarna a clubului Blackdragon MC din Tokaj Ungaria. A fost super. Poze pe regionale Satu Mare- Maramures. Am prieteni vechi si foarte buni din Oradea, speologi-alpinisti. Rugamintea mea ar fi: Vreau sa-l gasesc pe BALOGH TIBOR Oradea, posesor de BMW F650 (gri sau argintiu). Daca cineva poate sa ma ajute. Sa ne intalnim in sezonul 2008 pe drumuri largi si uscate Tibi are BMW alb. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
toni.ack Postat Februarie 19, 2008 Share Postat Februarie 19, 2008 Salut! In SM suntem 7 posesori de BMW F650. Pe Tibi l-am gasit intr-o pagina de BMW din ungaria. Am si de acolo multi prieteni, si m-am gandit ca n-ar strica sa ne cunoastem si cu cei din apropiere si de la noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ocs Postat Februarie 19, 2008 Share Postat Februarie 19, 2008 (editat) Salve! Daca nu gresesc, Tibi are utilizatorul squadlipi pe forum... Daca vrei speolog cu BMW F650, este Bruncsak Tamas, dar nu e activ pe forum... uff, ocs. Editat Februarie 19, 2008 de ocs Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ocsi_pittbull Postat Februarie 28, 2008 Share Postat Februarie 28, 2008 ciao ocsi (pitu) motocicleta: yamaha xj550 impatimit al sportului pe doua roti. din cd in cd umblu cu bucuresteanu' si gasca lui va salut pe toti asfalt uscat si sper sa ne auzim/vedem la o tura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Februarie 28, 2008 Share Postat Februarie 28, 2008 ciao ocsi (pitu) motocicleta: yamaha xj550 impatimit al sportului pe doua roti. din cd in cd umblu cu bucuresteanu' si gasca lui va salut pe toti asfalt uscat si sper sa ne auzim/vedem la o tura bine ai venit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Februarie 28, 2008 Share Postat Februarie 28, 2008 ciao ocsi (pitu) motocicleta: yamaha xj550 impatimit al sportului pe doua roti. din cd in cd umblu cu bucuresteanu' si gasca lui va salut pe toti asfalt uscat si sper sa ne auzim/vedem la o tura uelcom tu za club! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate