Bucu' Postat Aprilie 10, 2009 Share Postat Aprilie 10, 2009 Nu inteleg ce va ofticati de posturile lui Tudor. El face exact ce faceti voi. Care e problema? nu s a ofticat nimeni PS noi facem intre noi, in familie nu injectam strainii, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaitaMC Postat Aprilie 10, 2009 Share Postat Aprilie 10, 2009 tzaranime fratzilor.......tzaranime Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Aprilie 10, 2009 Share Postat Aprilie 10, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Aprilie 10, 2009 Share Postat Aprilie 10, 2009 Raita...si tu incepi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Aprilie 10, 2009 Share Postat Aprilie 10, 2009 Raita...si tu incepi? Mah Aleck tu nu trebuia sa fii la depozit ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaitaMC Postat Aprilie 10, 2009 Share Postat Aprilie 10, 2009 Raita...si tu incepi? a......nu......io continui Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Aprilie 10, 2009 Share Postat Aprilie 10, 2009 (editat) the empire strikes back ) Editat Aprilie 10, 2009 de alexanderraz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaitaMC Postat Aprilie 10, 2009 Share Postat Aprilie 10, 2009 bag p**a ca m-am saturat sa ma tot enervez p-aici citind,hai sa ne c*c*m pe el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Aprilie 10, 2009 Share Postat Aprilie 10, 2009 Incredibil! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Aprilie 10, 2009 Share Postat Aprilie 10, 2009 Pot sa ma bag si eu? sunt dispus de orice! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Aprilie 10, 2009 Share Postat Aprilie 10, 2009 mah ... iarna va inteleg ca roitzi pe forum... dar acum??? e cald... e soare... iesiti cu motoarele... nu mai tot butonatzi pe net.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Florica Sfeter Postat Aprilie 10, 2009 Share Postat Aprilie 10, 2009 serbustooooccc prunciiiii REPSOL IS BACK SUB ALTA FORMA )))))))) FUTAVA CICI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Aprilie 10, 2009 Share Postat Aprilie 10, 2009 Pot sa ma bag si eu? sunt dispus de orice! Haide man! Iti rezervam un seat in primu' rand! mah ... iarna va inteleg ca roitzi pe forum... dar acum???e cald... e soare... iesiti cu motoarele... nu mai tot butonatzi pe net.. Unii se dau deja! Cu scurte pauze de dat pe forum! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Florica Sfeter Postat Aprilie 10, 2009 Share Postat Aprilie 10, 2009 asa o tras mainainte unu pe mine ,,, l`am scuipat la semafor si i`am dat in goarna la cocie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Aprilie 10, 2009 Share Postat Aprilie 10, 2009 Unii cu folos, altii nu prea e adevarat si asta ultima info folositoare data de tine este.....stai...stai ...stai ca chemam vidanja sa rascolim cacatul poate gasim ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Aprilie 10, 2009 Share Postat Aprilie 10, 2009 ...si cand zic rahat ma refer la toate dulcegariile si ce se intampla p`acilea (asta asa sa fie clar ca unii poate au probleme de interpretare) :"> Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Aprilie 10, 2009 Share Postat Aprilie 10, 2009 e adevarat si asta ultima info folositoare data de tine este.....stai...stai ...stai ca chemam vidanja sa rascolim cacatul poate gasim ceva ...si cand zic rahat ma refer la toate dulcegariile si ce se intampla p`acilea (asta asa sa fie clar ca unii poate au probleme de interpretare) :"> Tudore, tudore... ce om matur te-ai facut! Multumim deasemenea pt inormatiile utile prezentate de catre dvoastra! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ooops Postat Aprilie 10, 2009 Share Postat Aprilie 10, 2009 Suntem antisociali, anti-bun simt, anti glume, anti de toate. Cineva trebuie sa`si asume si responsabilitatea asta! Altfel, lumea voastra ar fi monotono-imaculata. Eu una o fac! e adevarat si asta ultima info folositoare data de tine este.....stai...stai ...stai ca chemam vidanja sa rascolim cacatul poate gasim ceva Am recunoscut, precum vezi...si totodata nu mi`am asumat responsabilitatea k eu as da inf utile asta is ur job Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaitaMC Postat Aprilie 10, 2009 Share Postat Aprilie 10, 2009 mah ... iarna va inteleg ca roitzi pe forum... dar acum???e cald... e soare... iesiti cu motoarele... nu mai tot butonatzi pe net.. gixu nu te mai stresa ca n-are rost si io m-am lasat ma c*c pe el d forum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Aprilie 10, 2009 Share Postat Aprilie 10, 2009 (editat) pt cei cu prob de digestie ! VA RUGAM DP FOLOSIRE TRAGETI APA ! Multumim. Editat Aprilie 10, 2009 de alexanderraz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Florica Sfeter Postat Aprilie 10, 2009 Share Postat Aprilie 10, 2009 ma c*c pe el d forum yo m`am cacao de mult pe el si`ai vazut ce`o iesit )))))))))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Aprilie 10, 2009 Share Postat Aprilie 10, 2009 Bine ai venit Florica !!!! Asfalt uscat!!! Poze cu tine nu pui ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Florica Sfeter Postat Aprilie 10, 2009 Share Postat Aprilie 10, 2009 ms de intampinare dragul meu coleg motobiciclist ... stai k pun una cu mine cand eram mai in floare ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaitaMC Postat Aprilie 10, 2009 Share Postat Aprilie 10, 2009 ms de intampinare dragul meu coleg motobiciclist ... stai k pun una cu mine cand eram mai in floare ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Florica Sfeter Postat Aprilie 11, 2009 Share Postat Aprilie 11, 2009 noah asa`mi place de tine Marius cand razi si tu ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate