P T R Postat Martie 6, 2009 Share Postat Martie 6, 2009 ce e sigur e ca o sa suga din ce in ce mai mult.... sistemu sucks... ce putem face noi e sa cumparam produse autohtone... doar asa se mai echilibreaza economia asta. toata lumea merge la mall,supermarketuri etc... si cumpara produse straine.firmele de la noi mor... si altele prospera. globalizarea...asta e... eu habar nu am chestii de genu.. nu sunt expert..Dar cu parere de rau zic ca romania o sa cada... ca un bulgare de (cuvant urat) la vale... si o sa se faca tot mai mare.. rata criminalitatii o sa creasca mult de tot... si asa mai departe. prea mult de scris fara rost... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanbh Postat Martie 7, 2009 Share Postat Martie 7, 2009 ce e sigur e ca o sa suga din ce in ce mai mult....sistemu sucks... ce putem face noi e sa cumparam produse autohtone... doar asa se mai echilibreaza economia asta. toata lumea merge la mall,supermarketuri etc... si cumpara produse straine.firmele de la noi mor... si altele prospera. globalizarea...asta e... eu habar nu am chestii de genu.. nu sunt expert..Dar cu parere de rau zic ca romania o sa cada... ca un bulgare de (cuvant urat) la vale... si o sa se faca tot mai mare.. rata criminalitatii o sa creasca mult de tot... si asa mai departe. prea mult de scris fara rost... Creiza i apa de ploaie pe langa ce vine in 2012 sau google it 2012 ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Avent Postat Martie 7, 2009 Share Postat Martie 7, 2009 Creiza i apa de ploaie pe langa ce vine in 2012 sau google it 2012 ! Deci pot sa-mi fac linistit inca vreo 3 credite pe cati ani vrea banca, oricum isi va lua teapa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kpax Postat Martie 7, 2009 Share Postat Martie 7, 2009 Creiza i apa de ploaie pe langa ce vine in 2012 sau google it 2012 ! Asta este din Zeitgeist 1???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Martie 7, 2009 Share Postat Martie 7, 2009 bullshit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdanelu Postat Martie 7, 2009 Share Postat Martie 7, 2009 deci noi merem si ne scolim ca prostii degeaba ... pt ce inca 4 ani cica ) .... da oricum tot asa au zis si in 2ooo .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george_zurbau Postat Martie 8, 2009 Share Postat Martie 8, 2009 deci noi merem si ne scolim ca prostii degeaba ... pt ce inca 4 ani cica ) .... da oricum tot asa au zis si in 2ooo .... Esti sigur ca vrei sa te bazezi pe prezicerile din 2000 . Astea sant date stiintifice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Martie 8, 2009 Share Postat Martie 8, 2009 bah haideti la o plimbare k maine vine sfarsitu lumii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdanelu Postat Martie 8, 2009 Share Postat Martie 8, 2009 Esti sigur ca vrei sa te bazezi pe prezicerile din 2000 . Astea sant date stiintifice Oricum parca vad ca o sa fie o mare tzeapa` ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gratzy Postat Martie 8, 2009 Share Postat Martie 8, 2009 Creiza i apa de ploaie pe langa ce vine in 2012 sau google it 2012 ! ceva mult mai apropiat decat 2012, cine vrea 72 de fecioare? http://www.trilulilu.ro/NOislam/5052aa85b6b803 yo zic ca astia is mai periculosi pe moment decat alte catastrofe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Martie 8, 2009 Share Postat Martie 8, 2009 nu fiti copii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zozo88 Postat Martie 8, 2009 Share Postat Martie 8, 2009 (editat) criza mai are un efect destul de grav ... au aparut niste posturi interesante pe aici, care pana la momentul de fata nu era tema P.S. si inca nimik nu s-a terminat Editat Martie 8, 2009 de zozo88 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TAndi Postat Martie 8, 2009 Share Postat Martie 8, 2009 Poate sa ma ajute cineva ... Stiti pe cineva care se pricepe la montarea corecta a xenonului in motocicleta??? M-ar ajuta cineva si pe mine in problema asta.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaitaMC Postat Martie 9, 2009 Share Postat Martie 9, 2009 Poate sa ma ajute cineva ... Stiti pe cineva care se pricepe la montarea corecta a xenonului in motocicleta??? M-ar ajuta cineva si pe mine in problema asta.. teoretic se monteaza f usor,numa trebe sa ajungi cumva la far,restu ii tot cu mufe,io n-am montat niciodata da daca meri la cineva sa-ti desfaca carenele sau stiu io ce trebe sa ajungi la far,restu merge usor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Martie 9, 2009 Share Postat Martie 9, 2009 Poate sa ma ajute cineva ... Stiti pe cineva care se pricepe la montarea corecta a xenonului in motocicleta??? M-ar ajuta cineva si pe mine in problema asta.. eu am montat pana acuma pe 2 motociclete .. nu e mare smecherie deci te-ash putea ajuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Martie 10, 2009 Share Postat Martie 10, 2009 (editat) cine se pricepe sa faca DBkillere? ceva de genu si un vopsitor bun pentru vopsirea unui motor custom. Editat Martie 10, 2009 de gixxxer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 ATENTIE la radar fix pe ruta Oradea - Arad in comuna Simand . Este din ala pe laser rotund care te ia din orice directie.SI cei care faceti cumva si Timishoara - Orsova la fel....or montat vreo 6 bucatzi m|_|ijtii . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Martie 13, 2009 Share Postat Martie 13, 2009 ce frumos ninje : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Martie 13, 2009 Share Postat Martie 13, 2009 ce frumos ninje : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Martie 13, 2009 Share Postat Martie 13, 2009 ieri la fix am intrat in garaj.Cum am intrat cu o inceput lapovitza ... deja fac cu nervii... asa iarna lunga nu am mai vazut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Martie 13, 2009 Share Postat Martie 13, 2009 (editat) aleck dc u nu te dai nu te mai bucura ca i vreme naspa. Ai noroc ca ici nu ti pot zice una dar las ca vii u la cafa.......... ce frumos ninje : las ca macar ne am facut damblau ieri urmeaza n week end PS: pentru fratioru meu negru ALECK fac o exceptie si l luam cu noi, il duc eu in spate, sa vada cu e in clubul hondistilor ha ha hahahaha Editat Martie 13, 2009 de alexanderraz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaRM Postat Martie 13, 2009 Share Postat Martie 13, 2009 aleck dc u nu te dai nu te mai bucura ca i vreme naspa. Ai noroc ca ici nu ti pot zice una dar las ca vii u la cafa.......... las ca macar ne am facut damblau ieri urmeaza n week end PS: pentru fratioru meu negru ALECK fac o exceptie si l luam cu noi, il duc eu in spate, sa vada cu e in clubul hondistilor ha ha hahahaha numa incet, nu te juca. K nush daca se poate tzine el. Hondele sunt mai puternice, mai rapide...sa nu-l pierzi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Martie 13, 2009 Share Postat Martie 13, 2009 numa incet, nu te juca. K nush daca se poate tzine el. Hondele sunt mai puternice, mai rapide...sa nu-l pierzi las ca l culege fomeia cu al lui k5 din 2002 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Martie 13, 2009 Share Postat Martie 13, 2009 SVF! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Martie 13, 2009 Share Postat Martie 13, 2009 aleck once you go honda you never go back ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate