tud0r Postat Martie 21, 2009 Share Postat Martie 21, 2009 nu e secretara face parte din departamentul "organizare iesiri" relatii cu cei care nu prea ies gud uan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Martie 21, 2009 Share Postat Martie 21, 2009 gixx`u imi esti dator cu o tura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Martie 21, 2009 Share Postat Martie 21, 2009 man toata lumea i datoare la tine cu o tura?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Martie 22, 2009 Share Postat Martie 22, 2009 ieri so dat cu RR`u meu ) tra sa vad si yo cum ii un F Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaitaMC Postat Martie 23, 2009 Share Postat Martie 23, 2009 daca-ncurca pe cineva 256 ddr1/400 mhz sau chiar mai multi,pm me.ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdanelu Postat Martie 23, 2009 Share Postat Martie 23, 2009 nu stiu daca o observat careva noaptea nu sunt reclame pe site ... asa bine mere ... porcarie cu toate reclamele alea ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Martie 24, 2009 Share Postat Martie 24, 2009 liniste de mormant pe aci ... cam sucks deja forumu asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Martie 25, 2009 Share Postat Martie 25, 2009 la mine reclamele nc nu le mai afiseaza e tot alb unde ar tb sa fie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Martie 25, 2009 Share Postat Martie 25, 2009 (editat) Pai daca nu merge, cum ai vrea sa fie forumu'? Acum vad ca merge chiar binisor. Deci dati drumu la bashcalie. Editat Martie 25, 2009 de aleck Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Martie 25, 2009 Share Postat Martie 25, 2009 Pai daca nu merge, cum ai vrea sa fie forumu'? Acum vad ca merge chiar binisor. Deci dati drumu la bashcalie. k atunci cum iti mai mere k5 din 2002? mai dai dedicatii la radio pt bikeri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Martie 25, 2009 Share Postat Martie 25, 2009 k atuncicum iti mai mere k5 din 2002? mai dai dedicatii la radio pt bikeri? M-a luat gura pe dinainte, sau am cobit. Iar merge ampixu' site-u'. K5-u mere, si da... cu dedicatie. k atuncicum iti mai mere k5 din 2002? mai dai dedicatii la radio pt bikeri? M-a luat gura pe dinainte, sau am cobit. Iar merge ampixu' site-u'. K5-u mere, si da, da... cu dedicatie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaRM Postat Martie 25, 2009 Share Postat Martie 25, 2009 Eu zic sa se ofere Aleck sa plateasca toti banii pe care ii incaseaza AMR de la reclame...ca sa scoata astia reclamele de pe forum...sa mearga iar mai bine, sa putem sa il luam la caterinca (pe aleck, bineinteles) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Martie 25, 2009 Share Postat Martie 25, 2009 (editat) Eu zic sa se ofere Aleck sa plateasca toti banii pe care ii incaseaza AMR de la reclame...ca sa scoata astia reclamele de pe forum...sa mearga iar mai bine, sa putem sa il luam la caterinca (pe aleck, bineinteles) Mirciu... "da, da... de ziua ta" Stii melodia nu? L.E.: Eventual ma ofer sa colectez eu incasarile din publicitate ale site-ului. Poate imi fac si io mobra anu' asta! Editat Martie 25, 2009 de aleck Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Martie 25, 2009 Share Postat Martie 25, 2009 yo m`am oferit da dak n`ai vrut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Martie 25, 2009 Share Postat Martie 25, 2009 Mirciu... "da, da... de ziua ta" Stii melodia nu? L.E.: Eventual ma ofer sa colectez eu incasarile din publicitate ale site-ului. Poate imi fac si io mobra anu' asta! ni ma la voi la uvind a ajuns parazitii? si la mobra ta tb multi multi bani si pilot nou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Martie 26, 2009 Share Postat Martie 26, 2009 ni ma la voi la uvind a ajuns parazitii? si la mobra ta tb multi multi bani si pilot nou Da ma, ca sa vezi! Si era cu dedicatie si pt tine, in caz ca nu te-ai prins. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaRM Postat Martie 26, 2009 Share Postat Martie 26, 2009 Acuma stiu de ce nu is scoate Aleck K5-u in graba. Se plimba cu ceva waka. L-am vazut azi si i-am si facut o poza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Martie 26, 2009 Share Postat Martie 26, 2009 Acuma stiu de ce nu is scoate Aleck K5-u in graba.Se plimba cu ceva waka. L-am vazut azi si i-am si facut o poza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Martie 26, 2009 Share Postat Martie 26, 2009 (editat) sambata 13-15grade... cica.. prin absurd sa zicem ca o sa fie asa cald... bagam ceva tura mai consistenta? Saturday, Mar 28 More Details: Partly sunny and nice. Winds from the S at 22 km/h.Realfeel?: 15 °CHigh: 16 °C Editat Martie 26, 2009 de gixxxer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george_zurbau Postat Martie 26, 2009 Share Postat Martie 26, 2009 cine vrea sa facem o trupa de motociclisti si sa mergem la un fotbal seara macar odata pe saptamana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaRM Postat Martie 26, 2009 Share Postat Martie 26, 2009 cine vrea sa facem o trupa de motociclisti si sa mergem la un fotbal seara macar odata pe saptamana Eu ma bag. Dar tre sa ne strangem macar 10-12 persoane, sa putem face 2 echipe. Miercurea si vinerea seara mai merg cateodata cu colegii de serviciu, la scoala sportiva. Miercuri e pe terenul sintetic din spate, vineri in sala. cine vrea sa facem o trupa de motociclisti si sa mergem la un fotbal seara macar odata pe saptamana Eu ma bag. Dar tre sa ne strangem macar 10-12 persoane, sa putem face 2 echipe. Miercurea si vinerea seara mai merg cateodata cu colegii de serviciu, la scoala sportiva. Miercuri e pe terenul sintetic din spate, vineri in sala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2 Psycho Postat Martie 26, 2009 Share Postat Martie 26, 2009 cine vrea sa facem o trupa de motociclisti si sa mergem la un fotbal seara macar odata pe saptamana hohohohhoho da cum sa nu , chiar vorbeam intr-o zi , nu demult cu Jupanu , sa facem o gasca de fotbalisti. ( asa mai batranei , mai schiloditi .... vedem cum mere . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2 Psycho Postat Martie 26, 2009 Share Postat Martie 26, 2009 Am vb cu un prieten , care are teren la iesirea din Santandrei catre Palota , si costa 70 ron/ ora. acuma sa nu ne facem probleme de transport .... nu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george_zurbau Postat Martie 26, 2009 Share Postat Martie 26, 2009 (editat) Terenuri sant .putem merge si in 1 mai unde mai merg eu si au si piscina acoperita, sau terenurile de pe centura de langa Selgros sant a unui tip din Tinca si pot sa vorbesc cu el. Mai putem aduce prieteni sau doritori daca nu vom fi destui, doar sa ne strangem si sa mergem regulat. Haideti baietii ca miscarea nu strica, mai dezmortiti coloana ca stiu ca o aveti cocosata de la asa mult mers cu motoru . Gincsere misca-ti oasele ca ai nevoie si de alergare nu doar de sala ,hai ca nu slabesti.Alec , bucu si voi hai hai,sa nu-mi ziceti de criza Editat Martie 26, 2009 de george_zurbau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2 Psycho Postat Martie 26, 2009 Share Postat Martie 26, 2009 Terenuri sant .putem merge si in 1 mai unde mai merg eu si au si piscina acoperita, sau terenurile de pe centura de langa Selgros sant a unui tip din Tinca si pot sa vorbesc cu el. Mai putem aduce prieteni sau doritori daca nu vom fi destui, doar sa ne strangem si sa mergem regulat. Haideti baietii ca miscarea nu strica, mai dezmortiti coloana ca stiu ca o aveti cocosata de la asa mult mers cu motoru . Gincsere misca-ti oasele ca ai nevoie si de alergare nu doar de sala ,hai ca nu slabesti.Alec , bucu si voi hai hai,sa nu-mi ziceti de criza Tipu din Tinca care ii coproprietar la terenul de langa Selgros . nu ii cumva Nicu Pantea ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate