aleck Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 cohones dak ai sti =)) te`ai kko pe tine si tu de ras =)) sper sa reuseasca Cred ca ma duc sa-i fac o vizita! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 stai dreq aci nu meri nicaieri =)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 URGENT Caut MONTA pentru K2 din 2005 am clienti pe pruncutzi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 stiu yo ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 ok atunci hai sa o punem de ceva prunci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 :D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 ok atuncihai sa o punem de ceva prunci Mah, bag sama ca ai nevoie de un pocket bike.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 o sa i dam si la TATIC un pruncutz amu sper sa iasa mai multi sa ramanem si noi cu unu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 URGENTCaut MONTA pentru K2 din 2005 am clienti pe pruncutzi Si era invers... K5 din 2002! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 lasa tu amu astea ii bine cum o scris si el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 no am luat legatura cu biku ala si e incantat a zis ca vine mintenas sa execute k2 si a mai zis ca nu i tb nika ca i cam statut de vreo 2yo si tare pofta ii a zis ca dc k2 ii buna focoasa se baga amu i trimit niste poze el saracutzu ii cam micutz si limitat dar no poate iese ceva fain sa speram gata o ajuns amu le fac cunostiinta sper sa se placa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 Futa_va grija! Noh las'! Bucu, pune de-o cafa, vin! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 no am luat legatura cu biku ala si e incantata zis ca vine mintenas sa execute k2 si a mai zis ca nu i tb nika ca i cam statut de vreo 2yo si tare pofta ii a zis ca dc k2 ii buna focoasa se baga amu i trimit niste poze el saracutzu ii cam micutz si limitat dar no poate iese ceva fain sa speram gata o ajuns amu le fac cunostiinta sper sa se placa =))))))))))))))))))))))))))))))) HAHAHAAHAHA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 GATAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ALEK va fi TATICCCCCCCCC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 =)))))))))))))) HHAHAHAHAHAAAAA yeahhh biaaaatch ))))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 Pfoaaaaaaaaa!!! Nici nam stiut ce taratura, scursura, curva am sub poponeata! Pupe ta pe ea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ooops Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 Dar nu va fi rasa pura, suzuki`u strica treaba:P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 a venit si Mecanicu' sa asiste la nastere sper sa iasa ceva RR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 Dar nu va fi rasa pura, suzuki`u strica treaba:P Cred ca mai degraba Gilera aia. Suzi stie ce stie! P.S. Metishii ce vor rezulta in urma acestei "operatii" vor fi scosi la vanzare. Pt detalii, luati legatura cu secretara. Asteptam in continuare si CV-urile! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ooops Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 Cred ca mai degraba Gilera aia. Suzi stie ce stie! A avut noroc Suzi k a "luat`o" un armasar ) k altfel ramanea fata batrana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2 Psycho Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 Aleck ... nu ma mir ca ai adunat 1.714 posturi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 no mecanicu' zice ca sarcina i ok decurge bine fara probleme din moment in moment asteptam cu nerabdare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 stati sa vedeti ce RR iese =)))))))))))))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 A avut noroc Suzi k a "luat`o" un armasar ) k altfel ramanea fata batrana Draga doamna/dsoara... astept in continuare demonstratia. Apoi, ma mai gandesc, poate o voi lasa si pe Suzi sa-si faca demonstratia, sa vezi ce poate. Asha numa' din vorbe, normal sa-ti faci o parere aiurea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 A avut noroc Suzi k a "luat`o" un armasar ) k altfel ramanea fata batrana tare tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate