Bucu' Postat Aprilie 11, 2009 Share Postat Aprilie 11, 2009 multam... da tot nu imi zisesi: tot fireblade`u ala din 98 il ai ? nu l am schimbat cu un 600rr si amu cu un 929rr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Aprilie 11, 2009 Share Postat Aprilie 11, 2009 (editat) Am recunoscut, precum vezi...si totodata nu mi`am asumat responsabilitatea k eu as da inf utile asta is ur job dar cine sia asumat ceva ? )acuma ce faci ? vrei so faci pe secretara si sa`mi spui care e si nu e treaba mea ? induioshator :"> Tudore, tudore... ce om matur te-ai facut! Multumim deasemenea pt inormatiile utile prezentate de catre dvoastra! E atat de trist daca numa acuma ti-ai dat seama , ma gandeam eu ca unii proceseaza mai greu dar nici chiar asa ...ntz ntz ntz Cat despre multzumiri , din nou sunt flatat Editat Aprilie 11, 2009 de tud0r Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cutit cu Luneta Postat Aprilie 11, 2009 Share Postat Aprilie 11, 2009 nu l am schimbat cu un 600rr si amu cu un 929rr nah tare man... tra sa ne vedem zilele astea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ooops Postat Aprilie 11, 2009 Share Postat Aprilie 11, 2009 (editat) Isten hozot back, repsi_pepsi! aka Florica Sfeter:D dar cine sia asumat ceva ? )acuma ce faci ? vrei so faci pe secretara si sa`mi spui care e si nu e treaba mea ? induioshator :"> o fac si pe secretara, tot ce e anti-normalitate fac Si pt luci smth Editat Aprilie 11, 2009 de Ooops Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cutit cu Luneta Postat Aprilie 11, 2009 Share Postat Aprilie 11, 2009 mai da de aleck nu stiti nimic ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Florica Sfeter Postat Aprilie 11, 2009 Share Postat Aprilie 11, 2009 (editat) aleck ? )) aleck IS DEATH ))))) Editat Aprilie 11, 2009 de Florica Sfeter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cutit cu Luneta Postat Aprilie 11, 2009 Share Postat Aprilie 11, 2009 ) fii serios ...sau nu poti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Aprilie 11, 2009 Share Postat Aprilie 11, 2009 Si pt luci smth Noah nu fi suparata ca am baut o bere si pt voi .....ah da, si gratarele au fost de exceptie . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Florica Sfeter Postat Aprilie 11, 2009 Share Postat Aprilie 11, 2009 te`am im*ulalait noi bine ma mir cu nu ti`or stat in gat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Aprilie 11, 2009 Share Postat Aprilie 11, 2009 te`am im*ulalait noi bine ma mir cu nu ti`or stat in gat Au alunecat cu bere . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Florica Sfeter Postat Aprilie 11, 2009 Share Postat Aprilie 11, 2009 dak nu era berea era grav Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Aprilie 11, 2009 Share Postat Aprilie 11, 2009 Numar: la casa Nu esti cu toate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Florica Sfeter Postat Aprilie 11, 2009 Share Postat Aprilie 11, 2009 nici aci nu ma mai pot da cu motocositoarea ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Aprilie 11, 2009 Share Postat Aprilie 11, 2009 mai da de aleck nu stiti nimic ? Sal Dane! Revenisi? Eu fusei cu parapanta azi. Am dat primu' zbor Eu cu Vlad. Senzatia e incredibila! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cutit cu Luneta Postat Aprilie 11, 2009 Share Postat Aprilie 11, 2009 Ciiiaaaaooo omu ,,, noah vad k`ti mere bine nu te plangi .. poze ceva nimic? cand ne vedem la un suc o cafa ceva? nu te`am mai vazut de moolt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Florica Sfeter Postat Aprilie 11, 2009 Share Postat Aprilie 11, 2009 (editat) AS DORI K TOATA LUMEA IMPREUNA CU MINE SA TINEM DUMINICA LA ORA 12 UN MOMENT DE RECULEGERE PT CONTUL repsol honda CARE DE MIERCURI A TRECUT LA CELE SFINTE,,,ODIHNEASCA`SE IN PACE Editat Aprilie 11, 2009 de Florica Sfeter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Aprilie 11, 2009 Share Postat Aprilie 11, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Florica Sfeter Postat Aprilie 11, 2009 Share Postat Aprilie 11, 2009 ROG SERIOZITATE SI ON TOPICURI ))))) RIP REPSI ((( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaitaMC Postat Aprilie 11, 2009 Share Postat Aprilie 11, 2009 ROG SERIOZITATE SI ON TOPICURI ))))) RIP REPSI ((( ce dreaq ai patzit,ti-o inchis contu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Florica Sfeter Postat Aprilie 11, 2009 Share Postat Aprilie 11, 2009 dapoi nu mai pot posta cu el ) nu tre mai mult de atata ) nush care o fo papagal si o dau cu ciocu la admin ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Aprilie 11, 2009 Share Postat Aprilie 11, 2009 dapoi nu mai pot posta cu el ) nu tre mai mult de atata ) nush care o fo papagal si o dau cu ciocu la admin ) Lasa ca poate ti-l da inapoi dupa Postu' Pastelui . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Florica Sfeter Postat Aprilie 11, 2009 Share Postat Aprilie 11, 2009 Lasa ca poate ti-l da inapoi dupa Postu' Pastelui . fie`ti tastatu de aur ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Aprilie 11, 2009 Share Postat Aprilie 11, 2009 Meri si tu la sfestanie ca nu strica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Florica Sfeter Postat Aprilie 11, 2009 Share Postat Aprilie 11, 2009 ma duc sa ma si spovedesc si merg si la inviere poate poate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaitaMC Postat Aprilie 11, 2009 Share Postat Aprilie 11, 2009 dapoi nu mai pot posta cu el ) nu tre mai mult de atata ) nush care o fo papagal si o dau cu ciocu la admin ) ma,nush,nush,am uitat,defapt nush,io nu,nu nu mai stiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate