Bucu' Postat Aprilie 13, 2009 Share Postat Aprilie 13, 2009 BAH BUCU SA~TI DAU PRAFURI.... N~AM SOMN SI~I ORA 3 ... VOI CHIAR MI~ATI BAGAT CEVA IN CAFEAUA AIA nu te a obligat nimeni sa bei cafa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cutit cu Luneta Postat Aprilie 13, 2009 Share Postat Aprilie 13, 2009 nu te a obligat nimeni sa bei cafa ai dreptate mai da cu Alex ce ii ? n`am mai auzit de el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Aprilie 13, 2009 Share Postat Aprilie 13, 2009 ai dreptate mai da cu Alex ce ii ? n`am mai auzit de el am auzit ca se trage pe c*r Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cutit cu Luneta Postat Aprilie 13, 2009 Share Postat Aprilie 13, 2009 asa rau il mananca sau de ce a recurs la asemenea fapte? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Florica Sfeter Postat Aprilie 13, 2009 Share Postat Aprilie 13, 2009 nu te a obligat nimeni sa bei cafa vroiam sa fiu in pas cu moda ... da vad k nu ma prinde bine ) am auzit ca se trage pe c*r sa nu vorbim de tras pe poponeata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cutit cu Luneta Postat Aprilie 13, 2009 Share Postat Aprilie 13, 2009 (editat) sariti si la mine cu ceva oferte de loc de munca ca nevasta nu ma mai tine acasa ) Editat Aprilie 13, 2009 de Cutit cu Luneta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Aprilie 13, 2009 Share Postat Aprilie 13, 2009 Frate hai ne facem curieri prin tara cu mobrele, dar ducem doar acte sau chestii de astea ce le putem cara cu moto ....Numa' sa suporte clientu' si amenzile pe care le luam . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cutit cu Luneta Postat Aprilie 13, 2009 Share Postat Aprilie 13, 2009 Frate hai ne facem curieri prin tara cu mobrele, dar ducem doar acte sau chestii de astea ce le putem cara cu moto ....Numa' sa suporte clientu' si amenzile pe care le luam . hai sa fim sageti la ceva mafioti ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Aprilie 13, 2009 Share Postat Aprilie 13, 2009 Frate hai ne facem curieri prin tara cu mobrele, dar ducem doar acte sau chestii de astea ce le putem cara cu moto ....Numa' sa suporte clientu' si amenzile pe care le luam . sa nu uitam si de benzina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cutit cu Luneta Postat Aprilie 13, 2009 Share Postat Aprilie 13, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Aprilie 13, 2009 Share Postat Aprilie 13, 2009 am auzit ca se trage pe c*r Am cu ce bah! Am cu ce! vroiam sa fiu in pas cu moda ... da vad k nu ma prinde bine ) sa nu vorbim de tras pe poponeata Bah! Ce tot aberati p-aci? Chiar asa bucu'! Tu vb te trasul pe poponeatza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cutit cu Luneta Postat Aprilie 13, 2009 Share Postat Aprilie 13, 2009 uitel si pe omu meu ... ce faci ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Aprilie 13, 2009 Share Postat Aprilie 13, 2009 uitel si pe omu meu ... ce faci ? Incep sa imi fac prieteni imaginari! :) Din ce in ce mai multi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cutit cu Luneta Postat Aprilie 13, 2009 Share Postat Aprilie 13, 2009 hopaaa, asta nu`i bine, trebe sa mergem cu tine la control Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Aprilie 13, 2009 Share Postat Aprilie 13, 2009 hopaaa, asta nu`i bine, trebe sa mergem cu tine la control Nu man! Nu e nevoie! Imi place de mine...in situatia de fata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cutit cu Luneta Postat Aprilie 13, 2009 Share Postat Aprilie 13, 2009 si tu esti genu care tii mult la tine?) NARCIS tu esti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Aprilie 13, 2009 Share Postat Aprilie 13, 2009 (editat) Am cu ce bah! Am cu ce! Bah! Ce tot aberati p-aci? Chiar asa bucu'! Tu vb te trasul pe poponeatza? eu is expert dar u ........... la fel de expert si mai ai si scula de tras ; tii minte cadoul de ziua ta? scula de tras pi c*r :) Editat Aprilie 13, 2009 de alexanderraz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Aprilie 13, 2009 Share Postat Aprilie 13, 2009 (editat) eu is expert dar u ........... la fel de expert si mai ai si scula de tras ; tii minte cadoul de ziua ta? scula de tras pi c*r :) Pai de, primii scula d'aia ca nu prea stiu sa ma trag pi c*r. Tu in schimb...! Editat Aprilie 13, 2009 de aleck Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Aprilie 13, 2009 Share Postat Aprilie 13, 2009 (editat) ai primit scula pentru ca ai trecut la profesionisti si ti trebuia echipament adecvat si cum eu iti sunt prieten bun am dat o gaura in bugetul familiei pentru alekutzu meu Editat Aprilie 13, 2009 de alexanderraz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Aprilie 13, 2009 Share Postat Aprilie 13, 2009 Love is in the air ? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Aprilie 13, 2009 Share Postat Aprilie 13, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Aprilie 13, 2009 Share Postat Aprilie 13, 2009 Film azi bucurestene ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Aprilie 13, 2009 Share Postat Aprilie 13, 2009 Film azi bucurestene ? bineinteled Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Aprilie 13, 2009 Share Postat Aprilie 13, 2009 O cafea tare pentru Cezar va rog . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Aprilie 13, 2009 Share Postat Aprilie 13, 2009 O cafea tare pentru Cezar va rog . azi ii dau cafa + CIANURA sa se bucure tot forumul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate