P T R Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 Pai nu ziceai ca ai treaba ? dupa ce termin mai ... sau voi la 22 mergeti la somnic? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladps Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 Pai nu ziceai ca ai treaba ? si-a reconsiderat atitudinea fata de cariera de filozof... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 vai ce rai sunteti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaRM Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 Vine cineva pe Ibsen acuma seara? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 Vremea e de vina .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grrr Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 click click click ... S*&^ my Moth(&*ing D*&(* deci mie mi foame Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaRM Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 (editat) Voi stiati ca Aleck a mers cu motoru azi la Arad??? Si cica l-a prins radaru!!! am facut si eu rost de poza Editat Iunie 6, 2008 de MirceaRM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladps Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 Voi stiati ca Aleck a mers cu motoru azi la Arad???Si cica l-a prins radaru!!! am facut si eu rost de poza ia baga aci poza, sa-l omoram cu pietre.... ... click click click ... S*&^ my Moth(&*ing D*&(* deci mie mi foame suna-l pe xss vezi, iese azi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 Voi stiati ca Aleck a mers cu motoru azi la Arad???Si cica l-a prins radaru!!! am facut si eu rost de poza in sfarsit sta cum trebuie pe motor ... cred ca avea 60 pfooaa .. o fi bagat benzina de 100 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grrr Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 click click click ... S*&^ my Moth(&*ing D*&(* deci mie mi foame :) :laugh: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 Am vb eo acum cu Aleck, zice ca merge pe Ibsen. Merg si io cu el pin'acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grrr Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 @vlad crez k raspunde? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 ding! .... ce chat e aici :) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaRM Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 :) :laugh: grr, nu imi dai te rog linku' de la gifu ala cu : I'm going 2 kill u vreau sa il trimit si eu la cineva cu dediktie Am vb eo acum cu Aleck, zice ca merge pe Ibsen. Merg si io cu el pin'acolo. Si eu akuma m-a sunat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladps Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 @vlad crez k raspunde? dig, iar tre sa merem pasta el, il scoatem in izmene Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 grr, nu imi dai te rog linku' de la gifu ala cu : I'm going 2 kill uvreau sa il trimit si eu la cineva cu dediktie http://img84.imageshack.us/img84/4356/thz104961953gq4.gif Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 ... cred ca avea 60 pfooaa .. Un inconstient care strica imaginea comunitatii!! Nu are nici echipament!!! Cum sa te dai pe vitezana in tricou?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 am plecat ne auzim la telefon .. pa pa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 Pa ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grrr Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 @ Mircea http://img84.imageshack.us/img84/4356/thz104961953gq4.gif @Vlad ... iara umbla asta pe cai necurate ?? Io vin .. sa-l scoatem din casa ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Iunie 7, 2008 Share Postat Iunie 7, 2008 @ Mircea http://img84.imageshack.us/img84/4356/thz104961953gq4.gif @Vlad ... iara umbla asta pe cai necurate ?? Io vin .. sa-l scoatem din casa ... nu va mai luati de DOMN PREZIDENT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Iunie 7, 2008 Share Postat Iunie 7, 2008 (editat) nu rade si hai pe topicul de discutii Neatza, am venit ! Edit: Mah da' ce matinal esti Editat Iunie 7, 2008 de Luc_zxr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Iunie 7, 2008 Share Postat Iunie 7, 2008 Neatza, am venit ! Edit: Mah da' ce matinal esti pai lucru si azi ieri am venit pe 8 si am plecat la 22.00 is rupt in gura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Iunie 7, 2008 Share Postat Iunie 7, 2008 (editat) Futu-i ! Io voiam sa-ti zic sa merem sa bem si noi o cafa ceva . Carenele in ce stadiu sint ? Editat Iunie 7, 2008 de Luc_zxr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate