vladp Postat Iunie 17, 2008 Share Postat Iunie 17, 2008 Petre da`ti peste gura Lasa-l pe Petre ... Ca si Rossi cade in urmatoarea cursa Petre, daca o sa castige Romania, faci turu orasului cu tricoloru agatat de motor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MR. VreauDaNuPot Postat Iunie 17, 2008 Share Postat Iunie 17, 2008 nu stiu daca el o face da eu sigur o sa fac turu orasului cu tricoloru....(chiar daca pierde).....HAI ROMANIA...HAI ROMANIA...RRRRRRRRROOOOOOOOOOOMMMMMMMMMAAAAAAAANNNNNNNNIAAAAAAA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Iunie 17, 2008 Share Postat Iunie 17, 2008 (editat) in primul rand nu sunt microbist.... si daca pierde si daca castiga nu fac ture cu tricoloru pe motor. daca pica rossi asta e... se ridica si castiga urmatoare cursa nu imi plac iesirile in masa in care apare efectul de turma ... ok daca castiga romania ...dar daca pierde la ce sa iesi pe strazi sa strigi? sincer imi pare aiurea.Mai bine iti dai singur 2 palmi si te trezesti. Editat Iunie 17, 2008 de gixxxer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Iunie 17, 2008 Share Postat Iunie 17, 2008 in primul rand nu sunt microbist.... si daca pierde si daca castiga nu fac ture cu tricoloru pe motor.daca pica rossi asta e... se ridica si castiga urmatoare cursa nu imi plac iesirile in masa in care apare efectul de turma ... ok daca castiga romania ...dar daca pierde la ce sa iesi pe strazi sa strigi? sincer imi pare aiurea.Mai bine iti dai singur 2 palmi si te trezesti. Petre? Tu esti? Ma! Care i-ati furat compu' lu' Petre? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Iunie 17, 2008 Share Postat Iunie 17, 2008 hehe eu is stai in neutru... nu te ambala... doar stii ca eu ma duc acolo pentru ca stau cu prietenii nu pt meci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Iunie 17, 2008 Share Postat Iunie 17, 2008 hehe eu is stai in neutru... nu te ambala... doar stii ca eu ma duc acolo pentru ca stau cu prietenii nu pt meci Da domnu'! Da' daca nu-ti schimbi avataru' in urm 10 sec... galben ajungi acasa dupa meci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaitaMC Postat Iunie 17, 2008 Share Postat Iunie 17, 2008 manu,vreau si eu 3 sau 4 locuri,mai aduc 1 sau 2 microbiste pt galerie la baieti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Iunie 17, 2008 Share Postat Iunie 17, 2008 manu,vreau si eu 3 sau 4 locuri,mai aduc 1 sau 2 microbiste pt galerie la baieti. Sa pui rezervare pe olteanca! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaitaMC Postat Iunie 17, 2008 Share Postat Iunie 17, 2008 (editat) Sa pui rezervare pe olteanca! Editat Iunie 17, 2008 de RaitaMC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Iunie 17, 2008 Share Postat Iunie 17, 2008 De ce editasi postu' ma! Te-a prins? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Iunie 17, 2008 Share Postat Iunie 17, 2008 poate iara ma puneti la peluza ....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaitaMC Postat Iunie 17, 2008 Share Postat Iunie 17, 2008 De ce editasi postu' ma! Te-a prins? ca nu gaseam smilee potriviti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grrr Postat Iunie 17, 2008 Share Postat Iunie 17, 2008 mAi mai mai .. copii mai .... linishtitzi-va...... @Mircea ..... TACI SI PRESTEAZA in continuare @Alec tu stii ce-i 2 girls 1 cup? Arata-i si la Petre ))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaRM Postat Iunie 17, 2008 Share Postat Iunie 17, 2008 Manu...mie sa imi rezervi loc langa cele 2 microbiste...te rog Ms anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Iunie 17, 2008 Share Postat Iunie 17, 2008 (editat) @Alec tu stii ce-i 2 girls 1 cup? Arata-i si la Petre ))))) cred ca ma descurc dupa cum zice un mare motociclist... ala are experienta multa care are km nu ani Editat Iunie 17, 2008 de gixxxer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dumitrasrazvan Postat Iunie 17, 2008 Share Postat Iunie 17, 2008 HAI ROMANIA !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theroadtohell73 Postat Iunie 17, 2008 Share Postat Iunie 17, 2008 ziceti-mi un electrician bun de moto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grrr Postat Iunie 18, 2008 Share Postat Iunie 18, 2008 Ce faceti Leprelor .. Ati amutzit dupa meciul de aseara....... Adevaru e ca n-ai cine...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Iunie 18, 2008 Share Postat Iunie 18, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grrr Postat Iunie 18, 2008 Share Postat Iunie 18, 2008 @Luci .. tu unde viatza ai fo aseara? @Restu ce mah toti suntetzi la ture pe "vremea" asta frumoasa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Iunie 18, 2008 Share Postat Iunie 18, 2008 Grrr...taci ma! Suntem "undercover"! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Iunie 18, 2008 Share Postat Iunie 18, 2008 fain meci ieri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grrr Postat Iunie 18, 2008 Share Postat Iunie 18, 2008 Da sefu alec ... roger copy over...... Alec am auzit ca ai "planuri" mari diseara.... nu numa sa te uiti ... ce-i la balcon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Iunie 18, 2008 Share Postat Iunie 18, 2008 fain meci ieri... Numa' nu-ncepe.... Da sefu alec ... roger copy over......Alec am auzit ca ai "planuri" mari diseara.... nu numa sa te uiti ... ce-i la balcon Si mai ce? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grrr Postat Iunie 18, 2008 Share Postat Iunie 18, 2008 si sa bei cola..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate