Ride Safe Postat August 19, 2008 Share Postat August 19, 2008 am ajuns pana la intrebarea 18 si acolo so oprit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2 Psycho Postat August 19, 2008 Share Postat August 19, 2008 am ajuns pana la intrebarea 18 si acolo so oprit Ce ? nivelul de inteligenta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 so oprit minunea aia ,,, o vazut k am stiut prea multe aleck tu park trebuia sa fii la lucru nu pe net Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2 Psycho Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 so oprit minunea aia ,,, o vazut k am stiut prea multe aleck tu park trebuia sa fii la lucru nu pe net omu asta ii peste tot si cand vrei nu dai de el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 Ce ? nivelul de inteligenta Cezar incepe lumea sa te ia la p.....la =)) sper ca foloseste prezentativ ca altfel ... "G"-Unit ruuuullzz asai ? =)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 so oprit minunea aia ,,, o vazut k am stiut prea multe aleck tu park trebuia sa fii la lucru nu pe net Muncesc cu drag si spor! omu asta ii peste tot si cand vrei nu dai de el Cand mah? Cezar incepe lumea sa te ia la p.....la =)) sper ca foloseste prezentativ ca altfel ... "G"-Unit ruuuullzz asai ? =)) Tudore... tre' sa afli ceva! Very juicy stuff! One Tequila... Two Tequila... Three Tequila... Floor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 Tudore... tre' sa afli ceva! Very juicy stuff! One Tequila... Two Tequila... Three Tequila... Floor... deci nu te puie necuratu k se lasa cu sange si gume sparte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 deci nu te puie necuratu k se lasa cu sange si gume sparte :makeout: ia uite mancatzash` al dreq bufnitzar ce replici are...cezare tata` , tot preten imi ejti si daca iti place so iei sub coada si daca iti place so iei sub coada...deci no stress Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 rade ciob de oala sparta ... vb cu Strutter : COCK SUCKER ce esti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 rade ciob de oala sparta ... vb cu Strutter : COCK SUCKER ce esti vb mea : stranjo`n c|_|r Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 mesajul tau e un pamflet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mashimoto Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 si traba luat ca atara! Nu Cezar? Apropo ce faceai la spital la urgente?....s-o intamplat iarasi ceva?..(Doamne fereste) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 mesajul tau e un pamflet ia`l cum vrei numa ia`l Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AadaA Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 Aici se dicuta despre orice orice? Chiar orice orice? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blaj Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 Aici se dicuta despre orice orice?Chiar orice orice? aaabsolut orice!doar sa se incadreze in urmatoarele categ.:motoare, femei , baute,plimbari,mishtouri.......siiii ...cam atat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2 Psycho Postat August 22, 2008 Share Postat August 22, 2008 aaabsolut orice!doar sa se incadreze in urmatoarele categ.:motoare, femei , baute,plimbari,mishtouri.......siiii ...cam atat si nu numai.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat August 22, 2008 Share Postat August 22, 2008 si traba luat ca atara! Nu Cezar?Apropo ce faceai la spital la urgente?....s-o intamplat iarasi ceva?..(Doamne fereste) cine esti k nu`mi pari cunoscut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mashimoto Postat August 22, 2008 Share Postat August 22, 2008 (editat) Grasu sau dupa normele EU ,,supraponderatu''(=)))....ala cu f 15 albastru A trbuit sa-mi fac alt user pentru ca am facut upgrade la Mozilla Firefox si am pierdut parola! Editat August 22, 2008 de Mashimoto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zozo88 Postat August 22, 2008 Share Postat August 22, 2008 Grasu sau dupa normele EU ,,supraponderatu''(=)))....ala cu f 15 albastruA trbuit sa-mi fac alt user pentru ca am facut upgrade la Mozilla Firefox si am pierdut parola! mai Mashimoto, ai incercat sa iti recuperezi parola? doar user-nameul sau adresa de mail ai nevoie pe care ai facut inregistrare pe vremuri un link poate te ajuta >>> LINK bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat August 22, 2008 Share Postat August 22, 2008 ioaaa da zi asa mah sa te cunoasca lumea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mashimoto Postat August 22, 2008 Share Postat August 22, 2008 (editat) mai Mashimoto, ai incercat sa iti recuperezi parola? doar user-nameul sau adresa de mail ai nevoie pe care ai facut inregistrare pe vremuri un link poate te ajuta >>> LINK bafta Bine ca imi zici si tu dupa ce mi-am facut user.. )):lol:))=)) Editat August 22, 2008 de Mashimoto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat August 22, 2008 Share Postat August 22, 2008 Aici se dicuta despre orice orice?Chiar orice orice? despre problemele hormonale , menstra neregulata , probleme in dragoste iti recomand un medic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SERGIU81 Postat August 23, 2008 Share Postat August 23, 2008 Repsolica ti-au trecut nervii?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat August 23, 2008 Share Postat August 23, 2008 (editat) da mah am bagat o cutie de calmante ... `tul in gura pe fraieru ala trebuia sa mai intru la Select s`o vad pe blonda lu aleck k`mi treceau instantaneu Editat August 23, 2008 de repsol_honda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blaj Postat August 23, 2008 Share Postat August 23, 2008 despre problemele hormonale , menstra neregulata , probleme in dragoste iti recomand un medic BULLSEYE!!!! eu am incercat sa fiu mai subtil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate