Vizitator Hairy Poker Postat Octombrie 25, 2004 Share Postat Octombrie 25, 2004 Astept si e o sugestie de la voi in privintza realizarii unei tobe fara filtru sau macar golirea (partiala sau totala de filtre a tobei originale). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Octombrie 25, 2004 Share Postat Octombrie 25, 2004 Cred ca ti-am mai spus pe undeva pe aici....se desface toba, pui flexul pe site pana acordezi sunetul sa iasa cum il vrei....in etape, faci probe.Daca toba nu se desface de buna voie,pui flexul pe ea din start si o sudezi la sfarsitul operatiunii.Principiul pentru un sunet placut (pe bass si clar) pt o toba cilindrica goala complet este sa o inchizi cu o teava de 2-5 cm lungime, de acelasi diametru interior ca evacuarea care intra in toba.Pentru modelarea completa a sunetului trebuie insa sa te joci si cu lungimea si diametrul tobei(adica faci alta noua), e vorba de frecventele pe care le amplifica la anumite turatii,etc.Doar e o incinta acustica, nu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sacal Postat Octombrie 25, 2004 Share Postat Octombrie 25, 2004 subiect interesant. hai sa ne strangem toti si sa vedem cum se face. ocazie cu care as mai renunta si eu la ceva site. stam la o vorba, o bere si umblam pe la tobe. hai s-o facem azi maine ca e vremea buna. axa ajuta-ne! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Hairy Poker Postat Octombrie 25, 2004 Share Postat Octombrie 25, 2004 (editat) Corect sefu.... Votez pentru..... Editat Octombrie 25, 2004 de Wizzie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Octombrie 25, 2004 Share Postat Octombrie 25, 2004 V-as ajuta cu placere , dar din pacate nu prea staiu deloc bine la categoria "timp".Azi sigur nu pot, sa vedem zilele urmatoare. Cred ca mai degraba vorbim miercuri la arc, sa vedem si materialul de lucru. Daca tobele sunt nedemontabile e mai naspa, ca n-am aparat de sudura sa le inchid la loc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Hairy Poker Postat Octombrie 25, 2004 Share Postat Octombrie 25, 2004 A mea e demontabilaaaaaa!!! Se prinde in trei suruburi, si se da jos super usor presupun. E toba original a motoretei! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sacal Postat Octombrie 28, 2004 Share Postat Octombrie 28, 2004 hai ca poate ne vedem la arc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Hairy Poker Postat Octombrie 28, 2004 Share Postat Octombrie 28, 2004 good... azi e miercuri moaaa.... vin la arc.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sacal Postat Octombrie 30, 2004 Share Postat Octombrie 30, 2004 vorbim in seara asta la etrusco! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Hairy Poker Postat Octombrie 30, 2004 Share Postat Octombrie 30, 2004 sacal virago al tau e cumva de 250??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Hairy Poker Postat Octombrie 30, 2004 Share Postat Octombrie 30, 2004 iar apropos de tobe, cineva mi-a recomandat sa scot flansa aia micutza cu tot cu bucata de tzeava care iese din curu ei de la coada tobei, mai exact sa dau gauri pe langa ea cu bormasina pana tai tot cercul. curiozitatea mea este cum o sa sune dupa aia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Octombrie 31, 2004 Share Postat Octombrie 31, 2004 Salut! Am vb si cu Sacal aseara....eu saptamana urmatoare o sa stau pe acasa.Luati-va de manuta intr-o zi si veniti pe la mine,sa vedem care e situatia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Hairy Poker Postat Noiembrie 2, 2004 Share Postat Noiembrie 2, 2004 oki eu sunt intru totul de acord! sacal, da si tu un semn pls la tel pe care tzi-l dau pe privat. un bip ceva si vb noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sacal Postat Noiembrie 3, 2004 Share Postat Noiembrie 3, 2004 Salut!Am vb si cu Sacal aseara....eu saptamana urmatoare o sa stau pe acasa.Luati-va de manuta intr-o zi si veniti pe la mine,sa vedem care e situatia. vezi ca te sun maine, miercuri sa venim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
$ilver Postat Noiembrie 6, 2004 Share Postat Noiembrie 6, 2004 vezi ca te sun maine, miercuri sa venim Ia zice-ti ma, ati surubarit ceva? Ma intereseaza ce se poate face cu tobele de Virago. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Hairy Poker Postat Noiembrie 6, 2004 Share Postat Noiembrie 6, 2004 silver, pt virago am un bajet care poa sa dea o sugestie... the BD e nicku lui pa forum acilea are un Vulcan de 750 care se aude beton Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Hairy Poker Postat Noiembrie 6, 2004 Share Postat Noiembrie 6, 2004 io unul am gasit o varianta sa scot o flansha de la curu tobei...si ramane tubul "wide open" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate