Aleko Postat Iulie 16, 2007 Share Postat Iulie 16, 2007 Pedro, Ciprian (DR-urile), Aleko si Hexstatic (URal M-61), am profitat de vremea frumoasa, desi ne duceam si pe ploaie. Pe langa drumurile secundare pitoresti, foarte mult a contat ca am fost intre prieteni. Au fost etape de cate 150-200km pe zi la viteze ce nu au depasit 80km/h constant, viteza conditionata de Uralul meu cu atas, bagajele multe carate, cat si de soselele accidentate sau serpentine. Drumul liber, fara probleme. Bucuresti-Targoviste-Campulung Muscel(Dragoslavele)-Dambovicioara-Zarnesti-Fagaras-Transfagarasan-Curtea de Arges-Pitesti-Bucuresti.=>600km Este bine de stiut ca benzinaria de dupa Arpasul de Jos (adica de la baza Transfagarasanului din Ardeal) este inchisa de ani de zile, si ca cea mai apropiata benzinarie este la 15km spre Brasov sau 25km spre Sibiu pe E60. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
norway_gl Postat Iulie 16, 2007 Share Postat Iulie 16, 2007 V-am vazut cand va cautati loc de campare! Super multe moto am intalnit pe Transfagarasan weekendul asta! Numai bine si la cat mai multe drumetii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Iulie 16, 2007 Autor Share Postat Iulie 16, 2007 Multumesc, sa fie. Cele mai multe motociclete intalnite au fost boxere mari BMW R 1xx0 GS cu nemti pe ele, bravo lor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Iulie 16, 2007 Share Postat Iulie 16, 2007 brava mai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alecsxander Postat Iulie 16, 2007 Share Postat Iulie 16, 2007 Imi pare rau ca l-am refuzat pe Pedro si nu am venit cu voi DAR stati sa vedeti ce ravagii am facut in Delta ... tre sa vina si pozele de la endureala !!! Poate la viitoarea tura unim grupurile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redplanet Postat Iulie 18, 2007 Share Postat Iulie 18, 2007 ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stiff Rider Postat Iulie 30, 2007 Share Postat Iulie 30, 2007 bravo ma baieti, bravo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate