marii.an Postat Iulie 16, 2007 Share Postat Iulie 16, 2007 Anunt pentru toti mobristii...cumpar piese de mobra 50 s....carburator....telescoape fata....frana spate...si alte maruntisuri...cine are va rog sa imi spuneti...si ne intelegem ca oamenii....pentru alte detalii marii.an@yahoo.com pace si noroc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Iulie 17, 2007 Share Postat Iulie 17, 2007 Anunt pentru toti mobristii...cumpar piese de mobra 50 s....carburator....telescoape fata....frana spate...si alte maruntisuri...cine are va rog sa imi spuneti...si ne intelegem ca oamenii....pentru alte detalii marii.an@yahoo.com pace si noroc Am furca de față pentru tine, dă un PM dacă te interesează! BTW, de unde eÂşti? Toate bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
1966carpati Postat Iulie 19, 2007 Share Postat Iulie 19, 2007 de care model cauti? am si eu una-alta de mobra. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marii.an Postat Iulie 20, 2007 Autor Share Postat Iulie 20, 2007 de care model cauti? am si eu una-alta de mobra. Carburator si telescoape fata mi-am rezolvat.Mai cumpar maneta ambreiaj....frana spate...suport picioare sofer..numa bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marii.an Postat Septembrie 5, 2007 Autor Share Postat Septembrie 5, 2007 Mai ramane maneta ambrieaj si suport picioare pentru cel care conduce chiar nu are nimeni?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionescu_george_bz Postat Septembrie 5, 2007 Share Postat Septembrie 5, 2007 caut si io niste piese de mobra gen segmenti, cablu de vitezometru cu tot cu melc, sita pt toba, comenzile de pe ghidon, piston si km atat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
satana pe mobra Postat Septembrie 5, 2007 Share Postat Septembrie 5, 2007 vorbiti cu mircea simson ...poate va ajute el ... negociati voi vedeti daca are Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marii.an Postat Septembrie 11, 2007 Autor Share Postat Septembrie 11, 2007 vorbiti cu mircea simson ...poate va ajute el ... negociati voi vedeti daca are a zis ca nu are dar daca gaseste cineva ma anunta....chiar nu are nimeni...oare s-ar potrivi si de la alta comunista?orice....va rog.....maneta ambrieaj aia ce se pune pe ghidon.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionescu_george_bz Postat Septembrie 11, 2007 Share Postat Septembrie 11, 2007 io am ghidonul cu tot cu comenzi de anuvia pe a mea vezi si u k gasesti manete si d la altceva sa se potriveasca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Septembrie 14, 2007 Share Postat Septembrie 14, 2007 Na iti mai trebe maneta de ambreiaj ??? dak da stai ca o sa ma duc sa ii fac poza si o pun numa bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea_simson Postat Octombrie 20, 2007 Share Postat Octombrie 20, 2007 Mai ramane maneta ambrieaj si suport picioare pentru cel care conduce chiar nu are nimeni?? N-am dar de ce nu pui ambele manete de la ceva bicicleta ( am vazut si pe Simson si arata bine) in plus colierele de la Mobra sunt foarte slabe se rup repede. Suporturi picioare sofer am dar de la altceva ( ceva polonez cred ) nu stiu deca se potrivesc daca vrei saptamana viitoare iti pun niste poze. Cu bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roby_nitr0 Postat Decembrie 21, 2007 Share Postat Decembrie 21, 2007 Carburator si telescoape fata mi-am rezolvat.Mai cumpar maneta ambreiaj....frana spate...suport picioare sofer..numa bine! salut vreau si eu un carburator de mobra 50s...d unde lai luat?? si un filtru de aer si furtunul care duce de la rezervor la carburator cu tot cu sistem de prindere...ma poti ajuta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea_simson Postat Decembrie 22, 2007 Share Postat Decembrie 22, 2007 Anunt pentru toti mobristii...cumpar piese de mobra 50 s....carburator....telescoape fata....frana spate...si alte maruntisuri...cine are va rog sa imi spuneti...si ne intelegem ca oamenii....pentru alte detalii marii.an@yahoo.com pace si noroc Am telescoape fata dar cam nasoale, frana spate la ce te referi la pedala? ca sabotii sunt ca pe fata Cu bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate