Metal Postat Octombrie 27, 2004 Share Postat Octombrie 27, 2004 tocmai am schimbat pistoanele si segmentii la jawa 350 si vreau sa stiu si eu in ce consta rodajul care este viteza maxima pe care o pot folosii si pt cati kilometrii de acum inainte pana rodajul este facut? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
$ilver Postat Octombrie 28, 2004 Share Postat Octombrie 28, 2004 Ceva mai mult ulei in amestec (si de calitate), cam 70-80 km/h viteza maxima si asta pentru cel putin 500 km. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Postat Octombrie 29, 2004 Autor Share Postat Octombrie 29, 2004 merci frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vreau Postat Octombrie 31, 2004 Share Postat Octombrie 31, 2004 cam 70-80 km/h viteza maxima Nu mai mult de 80 in prima treapta de viteza si nu mai mult de 80 in ultima treapta. Glumeam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vreau Postat Octombrie 31, 2004 Share Postat Octombrie 31, 2004 Ai pus toate garniturile de data asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Postat Noiembrie 3, 2004 Autor Share Postat Noiembrie 3, 2004 omule de data asta am pus mastic la greu, e plin motorul de mastic sper sa tina, mai ttarziu putin in pun pe cadru si ai dau o pedala ma stii cumva? de zisai de garnituri? numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vreau Postat Noiembrie 3, 2004 Share Postat Noiembrie 3, 2004 Inseamana ca are ungere pe mastic acum Sper si eu sa tzina pt ca stiu cum e sa montezi motorul si la urma sa itzi dai seama ca ai uitat ceva si trebuie sa o iei de la capat. Te stiu de pe "uleiul curge si au ma uit la el" Numai bine si sa ne vedem la o Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Noiembrie 4, 2004 Share Postat Noiembrie 4, 2004 METAL: in general motociclistii se stiu intre ei!!! Problema unuia poate a fost si poate sa fie problema altuia!!! Aceeasi treaba si cu bucuria!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Postat Noiembrie 7, 2004 Autor Share Postat Noiembrie 7, 2004 o sa ne vedem in primavara la o bere mai mult ca sigur , si cu motobrand ar trebuiii ca e baiat bun deocamdata se pare ca de tata asta l-am montat bine, uleiul nu mai curge si eu nu ma mai uit la el motorul merge bine , trage frumos de tot cu segmentii si pistoane noi, acum imi mai ramane sa rezolv problema cu numerele ca am numere vechi, toate cele bune si merci frumos pt ajutor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate