littlekriminal Postat Iulie 18, 2007 Share Postat Iulie 18, 2007 Imi trebuie garnitura chiulasa pt kawa gpx 600 r...cat mai repede!!!va rooog ajutati ma si pe mine...multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghost Postat Iulie 19, 2007 Share Postat Iulie 19, 2007 ia-o pe aia veche si da cu vopsea pe ea sau silicon...........merge refolosita!!! daca a mers la mine....tre' sa mearga si la tine:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
binox Postat Iulie 19, 2007 Share Postat Iulie 19, 2007 Aici gasesti tot setul de garnituri pt motor, set care include si garnitura de chiulasa set garnituri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Iulie 19, 2007 Autor Share Postat Iulie 19, 2007 binox esti tare tata mersi mult...cum dau comanda si in cat timp imi vine are cineva idee?am auzit de un magazin din ploiesti...mai caut pe net...dar nu ma supar daca mi vine raspunsu' mai repede Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
binox Postat Iulie 19, 2007 Share Postat Iulie 19, 2007 Incearca la romi_trb@yahoo.com . In maxim 10 zile ar trebui sa-ti ajunga Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate