aeroflot Postat Octombrie 30, 2004 Share Postat Octombrie 30, 2004 merg comunistele cu gazolina? merita? intrebare pt cei care eventual au folosit.multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Popescu Postat Octombrie 30, 2004 Share Postat Octombrie 30, 2004 e aceeasi cu benzina de extractie? atentie, trebuie stinsa !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Noiembrie 2, 2004 Share Postat Noiembrie 2, 2004 Dar io nu mi-am facut un plin numai cu gazolina? Si am 'onda. Si a mers .. prost .. dar a mers cu un consum de 15% in loc de 4% Nu am pus gazolina intentionat... pe pompa de la Petrobrazi scria BENZINA FARA PLUMB!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix_Harley Postat Noiembrie 3, 2004 Share Postat Noiembrie 3, 2004 Da, merge in general benzina de extractie, la 4t in cel mai rau caz jumate/jumate, iar la 2t merge si goala (eu am mers asa cu IJ-ul meu) dar o sa iti consume un pic mai mult (maxim cu un litru mai mult) si o sa se incinga mai tare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s-kidu' Postat Noiembrie 3, 2004 Share Postat Noiembrie 3, 2004 am bagat si eu in ij jumate cu benzina nu avea nik Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cavalerr Postat Noiembrie 3, 2004 Share Postat Noiembrie 3, 2004 Daca vrei sa nu ai probleme baga juma-juma iar daca bagi numai gaz ai grija sa pui un pic mai mult ulei (protejezi mai bine motorul) si sa nu te astepti sa mai urci ce aceiasi treapta de viteza pantele ca nu mai ai aceiasi putere in motor (o sa mergi mai calm) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arian46 Postat Noiembrie 25, 2004 Share Postat Noiembrie 25, 2004 Dao-n colo de gazolina;daca ar fi buna ar folosio toata lumea,dar nu e.Iti scade puterea motorului,arde la o tempeatura mult mai mare,e mai uscata si cand vrei sa opresti motorul poti avea surpriza sa nu reusesti pt ca apare fenomenul de autoaprindere.Uzura e mai mare;nu cred ca merita. Stima! 46 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
f_zoltan Postat Decembrie 19, 2004 Share Postat Decembrie 19, 2004 (editat) Da' Simsoanele cu ce le hraniti? Vorbesc de solutia care-i face bine, nu de una low-cost. Editat Decembrie 19, 2004 de f_zoltan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate