mariusdetesan Postat Iulie 22, 2007 Share Postat Iulie 22, 2007 (editat) Intalnirea est-europeana a motocicletelor de epoca, editia a doua, 20-22 iulie 2007 Postez cateva poze de la parada. O sa revin si cu alte poze Editat Iulie 22, 2007 de mariusdetesan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TomCat Postat Iulie 23, 2007 Share Postat Iulie 23, 2007 Numai ca nu vad nici o motocicleta de epoca prin zona Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator moto_comuniste Postat Iulie 23, 2007 Share Postat Iulie 23, 2007 Numai ca nu vad nici o motocicleta de epoca prin zona La asta ma gandeam si eu. Exceptand un fundal in care apare un Simson cu atas nimic... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariusdetesan Postat Iulie 23, 2007 Autor Share Postat Iulie 23, 2007 Numai ca nu vad nici o motocicleta de epoca prin zona Daca nu le vezi tu nu inseamna ca nu au fost. Nu au fost multe, dar au fost, si chiar si in pozele astea postate deja se vad cateva, numai ca nu ai ochiul format bine, cred. De remarca ta putin imi pasa, nu e foarte important nr persoanelor sau motocicletelor prezente. Ai fost la intrunire? Eu nu cred... asa ca ... asfalt uscat Si mai pun niste poze de la concursul din centru si alte momente interesante Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei_D Postat Iulie 23, 2007 Share Postat Iulie 23, 2007 De remarca ta putin imi pasa Nu e prea frumos cum iti tratezi colegul motociclist. Nu cred ca a facut acea remarca cu rautate, ci a scos in evidenta faptul ca daca a fost o intrunire pentru motociclete de epoca, se astepta sa vada in poze, motociclete de epoca. Numai bine tie si tuturor celorlalti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alina_herself Postat Iulie 23, 2007 Share Postat Iulie 23, 2007 poze a fost suuuper...cu siguranta vom veni si anul viitor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Iulie 23, 2007 Share Postat Iulie 23, 2007 Tin sa evidentiez faptul ca desi am ajuns la spartu' targului - sambata la miezu' noptii - am putut manca mici si am gasit bere rece. Nu aveau decat american cola, dar nah, berea conta, after all... Clujenii erau savurosi cu dialectul lor, il salut pe Csabi si prietenii lui in jurul focului carora am adastat si eu cu prietena mea. Nasol a fost un furt din corturi, n-am mai auzit de mult de o chestie atat de indrazneata... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zet Postat Iulie 24, 2007 Share Postat Iulie 24, 2007 Salut. apropo de furt,daca aude cumva cineva de vanzrea unor casti nolan(cu sistem de comunicare),genuchere,cotiere,genti laterale.rucsaci...va rog sa ma anuntati.MULTUMUSC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yokuma Postat Iulie 24, 2007 Share Postat Iulie 24, 2007 cine are poze cu fata de la mici sa le puna pe forum ca veni vb de motociclete de epoca......nu poti obliga oamenii sa vina dk nu au fost multi asta e nu ai ce face imp ii ca ne-am distrat si gata.....parerea mea si apropo uite aici nise poze cu motociclete de epoca modificate destul de cinash Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kpax Postat Iulie 24, 2007 Share Postat Iulie 24, 2007 (editat) Salut. apropo de furt,daca aude cumva cineva de vanzrea unor casti nolan(cu sistem de comunicare),genuchere,cotiere,genti laterale.rucsaci...va rog sa ma anuntati.MULTUMUSC Scuze. S-a furat la întrunire? Dacă aÂşa este, fac alte planuri pe anul viitor. Dacă e adevărat ce zici înseamnă că ți-au golit cortul. Nasol. Editat Iulie 24, 2007 de kpax Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorman35 Postat Iulie 25, 2007 Share Postat Iulie 25, 2007 a fost super...avand in vedere ca e doar a doua intrunire a clubului din turda,a iesit foarte bine..felicitari organizatorilor ,si o bere lui detesan cand ne intalnim .incerc sa pun cateva foto,sper sa reusesc..o paranteza-ce ai frate cu fata care vindea mici?nici macar nu stia sa vorbeasca frumos cu clientii...parca s-ar fi trezit cu fata in jos. a fost super...avand in vedere ca e doar a doua intrunire a clubului din turda,a iesit foarte bine..felicitari organizatorilor ,si o bere lui detesan cand ne intalnim .incerc sa pun cateva foto,sper sa reusesc..o paranteza-ce ai frate cu fata care vindea mici?nici macar nu stia sa vorbeasca frumos cu clientii...parca s-ar fi trezit cu fata in jos. a fost super...avand in vedere ca e doar a doua intrunire a clubului din turda,a iesit foarte bine..felicitari organizatorilor ,si o bere lui detesan cand ne intalnim .incerc sa pun cateva foto,sper sa reusesc..o paranteza-ce ai frate cu fata care vindea mici?nici macar nu stia sa vorbeasca frumos cu clientii...parca s-ar fi trezit cu fata in jos. a fost super...avand in vedere ca e doar a doua intrunire a clubului din turda,a iesit foarte bine..felicitari organizatorilor ,si o bere lui detesan cand ne intalnim .incerc sa pun cateva foto,sper sa reusesc..o paranteza-ce ai frate cu fata care vindea mici?nici macar nu stia sa vorbeasca frumos cu clientii...parca s-ar fi trezit cu fata in jos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kelu_sym Postat Iulie 25, 2007 Share Postat Iulie 25, 2007 ba da fata de la mici era chiar buna.....sh sor-sa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorman35 Postat Iulie 26, 2007 Share Postat Iulie 26, 2007 ba da fata de la mici era chiar buna.....sh sor-sa ba frate,rea nu era ,dar era spurcata de gura... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariusdetesan Postat Iulie 26, 2007 Autor Share Postat Iulie 26, 2007 Ma da` parca aici puneam poze, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorman35 Postat Iulie 26, 2007 Share Postat Iulie 26, 2007 Ma da` parca aici puneam poze, nu? marius,daca mai ai nr.meu de telefon,trimite-mi un mesaj sa iti stiu nr.pentru ca vreau sa te sun si sa vorbesc ceva urgent cu tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariusdetesan Postat Iulie 26, 2007 Autor Share Postat Iulie 26, 2007 Atasez acum poze de la concursul de pe pista de sare Un mic incident, un distins domn (Zis Dane Jar) a facut o eroare de pilotaj Bine ca nu a patit nimic ! Bineinteles ca dupa tranta din groapa cu namol i se mai zice si Dane Namol. Noroc cu pompierii care l-au spalat repede (se vede aici jos) si a putut participa in continuare la concurs! "Judecatorul" de la finish se proteja si el de soare Dupa cum se vede a fost canicula si mult praf, au participat motociclete de toate tipurile si marimile, concurenti de toate varstele! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kovacs peter (pety) Postat Iulie 31, 2007 Share Postat Iulie 31, 2007 x cc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue77 Postat Iulie 31, 2007 Share Postat Iulie 31, 2007 x cc pety - ti-ai luat motor?....dupa lada si solenza...acu MZ?.,,,,SAU am gresit persoana.....si scuze atunci.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru1771 Postat Iulie 31, 2007 Share Postat Iulie 31, 2007 x cc ai aparut si tu? ai curajul? si acum niste poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariusdetesan Postat Iulie 31, 2007 Autor Share Postat Iulie 31, 2007 Si acum poze de prin camping si alte poze diverse --- Mesaj completat în 01 Aug 2007 00:29 -------------Sa nu uitam ATV-urile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
judas Postat August 4, 2007 Share Postat August 4, 2007 x cc asta-i pe limba martiana? ce inseamna ,salut la toata lumea? stiam ca pety choppers MC pe sigla figureaza ca MC dar vad ca la profil apare MF . probabil sau imputinat membrii si sa micit clubul,azi maine o sa devi MP(moto personal) cu permisul cum stai?ai club din 2006 ,dar permis probabil in 6002 nu vreau sa fiu rautacios dar ar fi cazul sa il faci ,si sa scoti odata saracu mz pe sosea pt ca creste iarba in cutie pe ulei si bateria face broaste si tantari de apa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru1771 Postat August 4, 2007 Share Postat August 4, 2007 asta-i pe limba martiana? ce inseamna ,salut la toata lumea? stiam ca pety choppers MC pe sigla figureaza ca MC dar vad ca la profil apare MF . probabil sau imputinat membrii si sa micit clubul,azi maine o sa devi MP(moto personal) cu permisul cum stai?ai club din 2006 ,dar permis probabil in 6002 nu vreau sa fiu rautacios dar ar fi cazul sa il faci ,si sa scoti odata saracu mz pe sosea pt ca creste iarba in cutie pe ulei si bateria face broaste si tantari de apa. bine graieste judasu am 2 poze tari cu el!!! sant poze de la cheile tureniului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bucurmarius Postat August 6, 2007 Share Postat August 6, 2007 salutare!!! Yey Peter.... yey Judas!!! pacat de mz-ul ala, yo m-am distrat foarte mult cu el.... si acuma moare in garaj.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru1771 Postat August 9, 2007 Share Postat August 9, 2007 salutare!!! Yey Peter.... yey Judas!!! pacat de mz-ul ala, yo m-am distrat foarte mult cu el.... si acuma moare in garaj.... SAL BUCURE mz ala mere bine pacat de motoras.....ca sta .... da nu e mult pana in 6002 isi face permisul si o sa circule cu mz -ul. ps :Pt putychoppers astept replica doar nu esti femeie? replica AICI:/index.php?showtopic=111784 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
192100 Postat Septembrie 1, 2007 Share Postat Septembrie 1, 2007 Frumoasa intrunire ati pus pe picioare turdenilor, si eu cunosc pe cineva de la Turda (HUNI cu GSX-R u , fain de voi va salut pe toti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate