Nucu Postat Noiembrie 2, 2004 Autor Share Postat Noiembrie 2, 2004 gashca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nucu Postat Noiembrie 2, 2004 Autor Share Postat Noiembrie 2, 2004 frumoasa si bestia............... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nucu Postat Noiembrie 2, 2004 Autor Share Postat Noiembrie 2, 2004 discutii, pareri..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nucu Postat Noiembrie 2, 2004 Autor Share Postat Noiembrie 2, 2004 la intoarcere tot la benzinarie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nucu Postat Noiembrie 2, 2004 Autor Share Postat Noiembrie 2, 2004 expozitie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nucu Postat Noiembrie 2, 2004 Autor Share Postat Noiembrie 2, 2004 discutiile continua........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nucu Postat Noiembrie 2, 2004 Autor Share Postat Noiembrie 2, 2004 si ultima, inainte de plecarea catre casa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Noiembrie 2, 2004 Share Postat Noiembrie 2, 2004 A fost super drumul iar ceatza nu ma deranjat. Poate data viitoare o sa facem un drum mai lung si sa stam si peste noapte. Serpentinele au fost . Multzumim Nucu pt. poze. Baga poze si de la excursia de duminica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nucu Postat Noiembrie 2, 2004 Autor Share Postat Noiembrie 2, 2004 (editat) cam asta a fost, in mare sambata la cheia pentru ca ne-am placut tuturor - R-MARCE, Placebo, Ghost, Doru,Doru si Kano - (carora le mutumesc pentru companie si o zi superba pina la urma) din grupul initial, la care s-au alaturat si Sabin, Sorinake si DeejayX, citiva am hotarit sa repetam figura si duminica. asa ca o sa vedeti si niste poze de duminica, cind traseul a fost buc - cheia - bv - sinaia - ploiesti - buc Nucu Editat Noiembrie 2, 2004 de Nucu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
schilaci Postat Noiembrie 2, 2004 Share Postat Noiembrie 2, 2004 Felicitari si la mai multe! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmatei Postat Noiembrie 2, 2004 Share Postat Noiembrie 2, 2004 Eu m-am intors sambata seara din sinaia si era o ceata pe DN1 de nu vedeai nici marginile drumului. A fost deeeestul de extrem, m-am distrat Multumesc zeului Suzuki ca nu m-a lasat in drum, ca pe cele n dacii cu avariile puse si capota ridicata pe care le-am vazut, ma mai gaseau duminica, bine congelat ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin Postat Noiembrie 2, 2004 Share Postat Noiembrie 2, 2004 frumoasa si bestia............... frumoasa motoreta! Sorinake Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin Postat Noiembrie 2, 2004 Share Postat Noiembrie 2, 2004 Eu m-am intors sambata seara din sinaia si era o ceata pe DN1 de nu vedeai nici marginile drumului. A fost deeeestul de extrem, m-am distrat Multumesc zeului Suzuki ca nu m-a lasat in drum, ca pe cele n dacii cu avariile puse si capota ridicata pe care le-am vazut, ma mai gaseau duminica, bine congelat ) bine ca ai mers mai pe dreapta, pe banda 2 trecea trenu' Sorinake Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghost Postat Noiembrie 2, 2004 Share Postat Noiembrie 2, 2004 super plimbarea......o singura intrebare am....... ne-am petrecut duminica??? ......asa am avut impresia..... din cauza aglomeratiei nu prea mi-am dat seama Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghost Postat Noiembrie 2, 2004 Share Postat Noiembrie 2, 2004 frumoasa motoreta! Sorinake e doar un..........ducati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin Postat Noiembrie 2, 2004 Share Postat Noiembrie 2, 2004 de petrecut nu stiu, stiu ca am oprit in poiana sa mancam si am venit spre bucuresti pe Valea Prahovei. sincer, la ce aglomeratie era, nu cred sa fi vazut ceva motoare si sa nu fi salutat.... pe la 9 am ajuns parca... nici nu mai stiu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R_MARCE Postat Noiembrie 4, 2004 Share Postat Noiembrie 4, 2004 Da Ghost ..ne-am petrecut si salutat ..era grupuletzul nostru de duminica ..ce a mai ramas din el ..adik Nucu, Doru si eu ..si noi te-am recunoscut ..nu stiu tu .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neamih Postat Noiembrie 4, 2004 Share Postat Noiembrie 4, 2004 bravo baietzi, felicitari. shi fortza BMW!!!!!!!! si KTM(pauza,lipsa,gaura,etc., prea mic...) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baba Postat Noiembrie 11, 2004 Share Postat Noiembrie 11, 2004 Au fost doua zile super (din pacate ultimele pe anu' asta). Nucule', poate reusesc sa pun si eu mana pa CD-u' cu poze. Cum a dat prima raza de soare i-am si dat gaz. Baba asteapta.... Baphta maxima prieteni, Baba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate