Sari la conținut

Care-i diferenta


Klaus
 Share

Postări Recomandate

Nu cred ca stiu ce spun tipii astia. Este vorba despre fraierii care incep cu chestii de genul " Daca mi-as lua un motor Indian mi-as lua, ala da motor nu Harley, ce Harley, aia e o prostie"

Eheee, stai si te gandesti lasandu-l in prostia lui :box: :ok: si minunandu-te, ce-a vrut oare sa zica???? Poate stie el vreo diferenta intre aste doua motoare pe care n-o stiu eu, ceva i-mi scapa. Io fi placand aripile evazate :yikes: :baldy: sau s-o fi referind ;la modelele in linie ca daca stai sa te gandesti intre aceste doua marci nu au fost inca de la inceput diferente de arhitectura, mai mult au fost doua marci care s-au completat una pe alte, anu asta I a scos ceva, anul alalalt HD a scos altceva, + nu au fost singurele firme care au facut motoare in V pe vremea aia erau zeci de marci americane cu motoare in V de care nici eu nu am auzit, HD era doar una din aceste marci, asadar aceste doua motoare au contribuit amandoua la motorul V2 care seface in ziua de azi.

Daca stai sa te gandesti la modelele de pe atunci aratau mult mai tun chiulasele de Knukle decat orice alta chiulasa de Indian.

De castigat concursuri nu se poate spune mai nimic, ambele marci castigau cam la fel, intradevar primul an al daytonei a fost al celebrului ED Kretz care paremi-se ca inca traieste, era al firmei Indian, omu si-a luat motorul pe care a castigat acel an si la pastrat pana in zilele noastre cromandu-l in totalitate aproape.

 

Nu mai stiu care dintre cele doua marci au facut prima oara cutia in trei dar m-i se pare ca HD, nu mai stiu care a pus prima oara cureaua aia hidoasa pe post de ambreeaj cu parghiile alea ciudate, sau cine a facut prima oara v2 cu supape laterale, cert este ca si in ziua de astazi asa sunt rivalii si atunci remintesc nu erau doar doi, ceilalti au murit ceva mai repede decat Indianul.

Asadar, nici un Harleyst pe lumea asta n-ar spune ca nu-i place Indianul si invers cred ca este corect, cine-si cumpara Indian nou, habar n-am daca au dat faliment iara sau nu, il cumpara ca sa fie el mai cu motz, sa nu fie ca restul lumii sau pentru ca ii plac aripile evazate, in ziua de azi nu mai poti vorbii de calitatea celor doua motoare care exista, cum nici in acele zile alb-negru nu puteai pune in disputa cele doua marci in privinta calitatii, erau amandoua la fel de nefiabile, dar hai sa fim realisti, americanii nu s-au priceput nici o data la materiale.

Cei ce le-au pus bete-n roate americanilor au fost englezii cu nortonu si triumful care incepeau sa le ia cupele din mana americanilor la Daytona.

 

Din punctul meu de vedere este acelas rahat. ;)

dar as alege HD pur si simplu pentru forma celebrelor chiulase.

 

In ziua de azi au inceput sa iasa niste modele de HD care nu prea le-as da la schimb pe un knuckle sau Pan sau Shovel, cu toata fiabilitatea lor, pt. ca nu se mai pune in discutie ca HD din ziua de azi nu-s fiabile, chestiile astea sunt rautati spuse de speederisti, daca stai sa te gandesti sunt sigur ca un HD fabricat in zilele noastre ingroapa o japoneza.

 

Ajung acasa si ma gandesc, ba ..da eu sunt prostul pai spideristul asta cu care am facut greseala sa vorbesc n-are nici o legatura cu HD, mai mult , habar nu are cum arata un motor de Harley sau unul de Indian, sau si mai tragic nu cunoaste cum functioneaza un banal motor in patru timpi.

 

Ce ziceti am dreptate cand spun ca HD e totuna cu Indian din moment ce impreuna au avansat si s-au completat unii pe altii, sa faci comparatii din auzite, ca am vorbit cu un mos care a avut indian si ca nu stiu ce ......aberatii :D :angry: e ca si cum ai compara un minsk cu un voshod sau un Nipru cu un Ural ala are fier mai tare alalaltu are cutie mai buna, ala are chiulasa mai urate, tot aluia daca i se strica motorul nu gasesti la noi piese, deci comparatii si remarci de genul indian e mai bun ca HD sau invers, sau alte remarci idioate cum ca din moment ce Indian s-a nascut in 1901 si HD 1903 obligatoriu astia de pe urma au copiat intotdeauna Indianul.........prostii, rahaturi spuse de nestiutori.

 

:hurt:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

cine te-a suparat asa de tare?

sper ca nu eu...

oricum eu n-am zis si n-o sa spun niciodata ca nu-mi place HD ci doar ca Indianu' imi place ceva mai mult (atat pentru aripi cat si pentru suspensia fata dar si pentru felul in care arata cutia) chiar daca n-am vazut decat unul in viata pana acum.

:D

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

ba klaus calmeazate stii si tu bine ca nare nici un sens topicul pe care lai scris....noi stim bine ce ne place si cum am zis si in alt topic nu are sens sa ne explicam de ce...

asa ca nui vad sensul topicului ....discutii din astea le intilnim mai tot tipul si nu le vad sensul

ok te salut :D

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...