liviu_m2002 Postat Iulie 23, 2007 Share Postat Iulie 23, 2007 Salutari tuturor, Am si eu un scuter, mai bine spus un maxi scuter si am o groaza de intrebari. Pt inceput vreau sa intreb dc cineva stie ceva despre Honda Jazz sau Reflex. Defapt care-i numele ei adevarat. Pe ea scrie Jazz. Pe net am gasit pe sit-ul Honda una care este la fel ca si a mea si se numeste Honda Reflex. As fi interesat sa cumpar un manual de intretinere pt Honda mea. Daca are cineva l-as cumpara sau... as plati sa-l pot fotocopia. Lista poate sa continue, dar mai am o intrebare: unde este un service bun pt scutere sau maxi scutere in Cluj Napoca. Daca are cineva un scuter ca si al meu va rog sa raspundeti la mesaj. Va multumesc Liviu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
*adytza* Postat Iulie 24, 2007 Share Postat Iulie 24, 2007 OffTopic:pune si u poze sa vaza si oki nostri astia 2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
liviu_m2002 Postat Iulie 24, 2007 Autor Share Postat Iulie 24, 2007 Niste poze cu Jazz-ul meu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Petru Moldovan Postat Iulie 24, 2007 Share Postat Iulie 24, 2007 Salutari tuturor, Am si eu un scuter, mai bine spus un maxi scuter si am o groaza de intrebari. Pt inceput vreau sa intreb dc cineva stie ceva despre Honda Jazz sau Reflex. Defapt care-i numele ei adevarat. Pe ea scrie Jazz. Pe net am gasit pe sit-ul Honda una care este la fel ca si a mea si se numeste Honda Reflex. As fi interesat sa cumpar un manual de intretinere pt Honda mea. Daca are cineva l-as cumpara sau... as plati sa-l pot fotocopia. Lista poate sa continue, dar mai am o intrebare: unde este un service bun pt scutere sau maxi scutere in Cluj Napoca. Daca are cineva un scuter ca si al meu va rog sa raspundeti la mesaj. Va multumesc Liviu Uita-te pe http://www.repairmanualclub.com, si daca gasesti ce-ti trebuie inscrie-te si poti sa iei manualele pe gratis... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
liviu_m2002 Postat Iulie 25, 2007 Autor Share Postat Iulie 25, 2007 Uita-te pe http://www.repairmanualclub.com, si daca gasesti ce-ti trebuie inscrie-te si poti sa iei manualele pe gratis... Merci!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate