fhchth Postat Noiembrie 3, 2004 Share Postat Noiembrie 3, 2004 shi tot nu-mi vine sa vcred cum imi ieshise lustrul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat Noiembrie 3, 2004 Autor Share Postat Noiembrie 3, 2004 motorul shi munca cea mai mare ...nu imi prea ieshise cadrul bine dar na aveam 15 ani cind l-am facut... am o scuza ..da la shlefuit ...izaura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PinkHelmet Postat Noiembrie 3, 2004 Share Postat Noiembrie 3, 2004 Nice one... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Noiembrie 3, 2004 Share Postat Noiembrie 3, 2004 mah,da stiu ca ai facut bataturi la lustruit.....bravo. Blackrider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ulise Postat Noiembrie 10, 2004 Share Postat Noiembrie 10, 2004 Cu ce l-ai lustruit? Carburatoarele sunt cromate sau slefuite? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
botezu' Postat Noiembrie 10, 2004 Share Postat Noiembrie 10, 2004 cam uratzica sudura aia de pe cardan dar in rest e superb........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator DARK-RIDER-82 Postat Noiembrie 10, 2004 Share Postat Noiembrie 10, 2004 DA ! you're the man! daca te rog sa-mi spui si mie cu ce l-ai lustruit in ''halul '' ala imi spui? SAU you'l have to kill me if you do? BAFTA MULTA SI TOT RESPECTU' PT O ASA LUCRATURA! ciao ! SI_TOTUSI_HAYABUSA..........FOR_LIFE_ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dman Postat Noiembrie 10, 2004 Share Postat Noiembrie 10, 2004 shi tot nu-mi vine sa vcred cum imi ieshise lustrul... Very cool!!!! Hey from which bike is that gas tank? I need a small tank like that for my project. Dman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat Noiembrie 11, 2004 Autor Share Postat Noiembrie 11, 2004 .... sudura a fost facuta cu o zii inainte de party ca mi se rupsese ... lustrul ....dat la smirghel manual apoi mai fin mai fin clei de oase ..shi pisla la polizor cu pasta roshie ...apoi verde ... ..duckman ..ive sended u a mail ... basty Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Popescu Postat Noiembrie 11, 2004 Share Postat Noiembrie 11, 2004 tu chiar n-ai treaba, de dai atat lustru? din intelepciunea soferilor profesionisti: 1 masina curata e ca si stricata 2 motorul curat sigur dereglat 3 lustru cand oi fi si eu ministru.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Noiembrie 11, 2004 Share Postat Noiembrie 11, 2004 3 lustru cand oi fi si eu ministru.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dman Postat Noiembrie 11, 2004 Share Postat Noiembrie 11, 2004 .... sudura a fost facuta cu o zii inainte de party ca mi se rupsese ...lustrul ....dat la smirghel manual apoi mai fin mai fin clei de oase ..shi pisla la polizor cu pasta roshie ...apoi verde ... ..duckman ..ive sended u a mail ... basty You didn't sent Duckman an email but me: DUTCHMAN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ulise Postat Noiembrie 11, 2004 Share Postat Noiembrie 11, 2004 .... sudura a fost facuta cu o zii inainte de party ca mi se rupsese ...lustrul ....dat la smirghel manual apoi mai fin mai fin clei de oase ..shi pisla la polizor cu pasta roshie ...apoi verde ... ..duckman ..ive sended u a mail ... basty Nu inteleg... ce e aia pasta rosie,pasta verde...cum ai folosit cleiul de oase? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat Noiembrie 13, 2004 Autor Share Postat Noiembrie 13, 2004 Nu inteleg... ce e aia pasta rosie,pasta verde...cum ai folosit cleiul de oase? pasta verde shi roshie sunt paste abrazive care se pun pe pisla shi se insista pe suprafatza ..iar cheiul de oase se pune tot pe peria de pisla shi se inbiba cu un praf ....pentru a deveni abraziv... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Noiembrie 13, 2004 Share Postat Noiembrie 13, 2004 Basty,aerografie se face in BV? B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s-kidu' Postat Noiembrie 15, 2004 Share Postat Noiembrie 15, 2004 1 masina curata e ca si stricata 2 motorul curat sigur dereglat 3 lustru cand oi fi si eu ministru.... tareeeeeeeeee! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat Noiembrie 15, 2004 Autor Share Postat Noiembrie 15, 2004 Basty,aerografie se face in BV? B. nu ... am auzit ca la voi se face ...a mea mi-am facuto eu cu al meu ( nu e asha performant ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate