Dj RzN Postat Iulie 25, 2007 Share Postat Iulie 25, 2007 (editat) Am un prieten care si-a luat un CBR si vrea sa-i puna cauciucuri mai groase, si m-a rugat pe mine sa intreb aici... Ce cauciucuri sunt cele din imagine ? http://w2.bikepics.com/pics/2007%5C01%5C19...775582-full.jpg Ca-mi par dragutze, si ar merge la un CBR Si daca stiti cumva de unde se poate cumpara o toba ca in poza de mai jos ? http://w1.bikepics.com/pics/2006%5C04%5C19...568151-full.jpg PS: Scuze daca s-a mai discutat pe undeva despre asta , dar nu am gasit (doar la RS vs CBR era ceva, dar vag) Editat Iulie 25, 2007 de Dj RzN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Iulie 25, 2007 Share Postat Iulie 25, 2007 Spatele e Michelin Pilot Sport,fata nu stiu ...toba trebe s-o comande de la orice magazin moto care aduce produse Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dj RzN Postat Iulie 25, 2007 Autor Share Postat Iulie 25, 2007 Mersi mult Reverse! Te-am pupat pe portofel :* Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AnDreas01 Postat Iulie 25, 2007 Share Postat Iulie 25, 2007 Vezi ca e si un Devil mai mic...Asa cam de dimensiunile pe care o are toba la Cbr stock...Asta mai mare cred ca te trage intr o parte..f putin...daca gresesc ziceti...Salutari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Iulie 25, 2007 Share Postat Iulie 25, 2007 Mersi mult Reverse! Te-am pupat pe portofel :* cam greu,ca e mare Vezi ca e si un Devil mai mic...Asa cam de dimensiunile pe care o are toba la Cbr stock...Asta mai mare cred ca te trage intr o parte..f putin...daca gresesc ziceti...Salutari! mda,asta cred ca e o toba adaptata de la un motor mai mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dj RzN Postat Iulie 25, 2007 Autor Share Postat Iulie 25, 2007 Michelin Pilot Sport de cat e cel de pe spate ? 130 sau cat? Ca ma gandesc ca o fi la fel si cel de pe fatza ca model .. Poza aici: http://w2.bikepics.com/pics/2007%5C02%5C26...813513-full.jpg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AnDreas01 Postat Iulie 25, 2007 Share Postat Iulie 25, 2007 ala de pe fata nu are cum sa fie de 130.....think... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dj RzN Postat Iulie 25, 2007 Autor Share Postat Iulie 25, 2007 ) am zis "ca model" nu ca marime Deci ce model e cel de pe fatza si cat de mare cel de pe spate (marimi) ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mirciulik Postat August 18, 2007 Share Postat August 18, 2007 daca ai aflat. te rog sa-mi spui si mie. multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat August 18, 2007 Share Postat August 18, 2007 daca ai aflat. te rog sa-mi spui si mie. multumesc! Cauciucurile sunt 130/70-17 Spate. ptr fata nu am gasit dimensiunile probabil ca este 110/80-17 Sunt Michelin Pilot SPORTY, in cateva zile va spun cum se comporta ca trebuie sa imi soseasca mie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate