MOTOBRAND Postat Noiembrie 6, 2004 Share Postat Noiembrie 6, 2004 (editat) Cred ca nu a avut tupeu nici unul sa claxoneze . Ca dupa mawashi urma un "mae geri" la OO. Probabil fiind si sofer si avand si 1,95 m plus peste suta de kile, MAE GERI-ul din poza ta, s-ar putea intradevar, sa-l fi atins in OO!!! Editat Noiembrie 6, 2004 de MOTOBRAND Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kickasso Postat Noiembrie 6, 2004 Share Postat Noiembrie 6, 2004 amintirile mele din copilarie spun ca in poza lui Baiazid e un mawashi nu un mae geri.Minte ele (amintirile) sau spune adevarul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Noiembrie 6, 2004 Share Postat Noiembrie 6, 2004 amintirile mele din copilarie spun ca in poza lui Baiazid e un mawashi nu un mae geri.Minte ele (amintirile) sau spune adevarul? In poza e intradevar un mawashi jodan!!! Insa daca tot avea soferul oole acolo, trebuia sa schimbam si numele loviturii!!! Asa a vrut BAIAZID, asa a ramas!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Noiembrie 6, 2004 Share Postat Noiembrie 6, 2004 Si initial am scris MAWASHI, dar mi-am dat seama ca asa isi pierde din farmec! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Noiembrie 6, 2004 Share Postat Noiembrie 6, 2004 (editat) Daca-l vad, si mai tin minte numarul, ii infund o portiera. Numai sa nu fie vrun "organ" sau propietarul pan zona. . Cat urasc genul asta de cretini . I-as pune cu dintzii pe bordura, sa muste muchia si le-as trage un calcai in ceafa. (km dur. oare?) Editat Noiembrie 6, 2004 de Lt. Navarro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate