Sari la conținut

Abonament


Snake
 Share

Postări Recomandate

Am 3 intrebari despre abonament...

 

- cum o sa-mi ajunga revista acasa? (se poate prin ceva curier? ca postasul este cam neserios... niciodata nu aduce corespondenta la timp...)

- revista o sa vina acasa la inceputul lunii ? (ca la chioscuri nu o gasesc mai repede de a-15a zi fiecarei luni)

- pot primi gratuit nr. 5 ? :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ne pare rau ca postasul sau postasitza sunt cam neseriosi, dar revista vine prin posta. romana. Revista o sa ajunga probabil un pic mai rapid decat la tarabe iar in ceea ce priveste numarul 5, avand in vedere ca abonamentul e pentru 12 aparitii - 850.000 rol, o aparitie e gratuita. Chiar o aparitie si jumatate...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 8 months later...

revistele se livreaza la inceputul fiecare luni prin posta. din pacate, posta romana este asa cum este... :) nu ne permitem sa folosim curieri pentru a trimite revista abonatilor pentru ca ar creste foarte foarte mult costurile de distributie. si ca sa eliminam orice suspiciune, va garantez ca revistele se trimit catre fiecare abonat. din pacate, mai exista postasi neseriosi, vecini ce-si mai baga nasul prin alte cutii postale sau chair functionare de la posta care "uita" sa trimita revista unde trebuie.

 

da un telefon la redactie dupa 4 mai si o sa verificam atunci daca esti in baza de abonati si daca la inceputul lunii aprilie, revista a fost catre tine. acum suntem si noi intr-o mini-vacanta.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 months later...
am facut un abonament la targul de la Romexpo si nu am primit nici pana acum revista ce se intampla?

 

aveti o MARE problema cu livarea revistelor aferente abonamentelor!

Tot la targ mi-am facut abonamentul si pana acum nu a fost luna in care sa nu am probleme cu livrarea: ba nu ajunge, ba imi ajunge un numar vechi, ba imi trimiteti revista Cox care e editata tot de voi (asta a fost prea tare)

Ce naiba o fi asa complicat sa pui o revista in plic si sa o dai curierului?!

Mereu trebuie sa sun la redactie, verificari, promisiuni si nimic. Zau daca nu eram mai linistit sa mi-o cumpar de la chiosc, in loc sa imi fac abonament si sa imi vina revista acasa, sa fiu sigur ca nu o ratez (se pare ca m-am inselat).

 

va dati singuri cu toporul in c***. faceti un efort si faceti putina ordine la livrari.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 5 weeks later...

salutare tuturor

 

si eu am o problema cu difuzarea revistei, am facut abonamentul pe 13.06.2008 ( mai precis am trimis banii prin banca ),

 

si abia dupa 10 august mi-a venit nr din august, asta bineinteles dupa ce am dat telefon la redactie. Revista a sosit impreuna cu alte doua reviste COX si SUPERCARS parca. Ciudat insa ca numarul din iulie nimic. Am dat telefon in data de 14 august 2008, acuma astept un telefon de la redactie ( verificari ).

 

cu respect Kubyk 81

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

in calitate de cumparator, client, consumator etc. nu pot decat sa fraternizez cu cei care au astfel de probleme, asa ca va rog insistati cu telefoane la redactie. kriminal, metal heart si cu mine suntem cei vizibili aici, dar de distributie si abonamente se ocupa alte persoane pe care le-am "pistonat" suficient pana acum. ei acuza posta si tot asa ne invartim in cercuri. de aia m-am facut redactor si nu mi-am luat job din asta "birocratic". este dreptul vostru sa primti revista prin abonament asa ca va rog insistati.

 

@kubyk, ca a venit doar acum revista pe august, e ok, apara pe piata dupa 8 ale lunii, imi pare rau pentru numarul de iulie. la faza cu supercar si cox, or fi incercat si colegii sa compenseze :cheers:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...