cristiroma Postat Iulie 27, 2007 Share Postat Iulie 27, 2007 (editat) Salutare, In acest week-end o sa iesim, eu si cu un prieten la o plimbare off-road. Cine este amator este rugat sa ma contacteze sau sa vina direct la punctul de intalnire. Traseul propus: BUCURESTI - CAMPINA - VALEA DOFTANEI cu intoarcere prin SACELE - BRASOV - DN1 - BUCURESTI sau DN1A/CHEIA - BUCURESTI. Locul de intalnire: In benzinaria OMV Baneasa, langa Romaero Ora de intalnire: Duminica 29.08.2007, intre 7.45 si ora 8.15. La 8.15 se pleaca. Contact: Cristi Romanescu 0745.133.096 Noi am dori sa facem drumul spre LEAOTA, insa intrucat nu stim cum sa ajungem ne-am propus acest traseu si de asemenea nu stim nici cat de dificil este pentru experienta/mobrele noastre. Daca cineva ne poate ajuta cu informatii, multumim anticipat. Dealtfel traseul nu este batut in cuie, asteptam si propuneri numai sa nu fie hard ca nu ne tin mobrele Cu bine, Cristi. Editat Iulie 27, 2007 de cristiroma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristache Postat Iulie 27, 2007 Share Postat Iulie 27, 2007 (editat) Daca te duci cu K75-ul mobra o sa te tina , dar nu cred ca tu o sa o ti pe ea... Din cite stiu eu sint niste pasaje dificile pt mobrele grele, mai ales daca ai si cauciucuri de sosea... Oricum bafta si sa faci si poze... Acum am vazut la tine in profil...cu Canyon-ul nu cred sa ai probleme...(daca nu ploua)... Editat Iulie 27, 2007 de cristache Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LOTRU Postat Iulie 27, 2007 Share Postat Iulie 27, 2007 nu stiu pe unde vrei sa iesi in Sacele dar daca vrei sa o tai la Slanic din Doftana drumul e rupt tare , pe o bucata de 5 km este numai macadam iar pe o portiune numai bolovani si abrupt . pe harta figureaza ca drum asfaltat parca , localnicii au spus ca asteapta asta de cativa ani . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristiroma Postat Iulie 27, 2007 Autor Share Postat Iulie 27, 2007 Daca te duci cu K75-ul mobra o sa te tina , dar nu cred ca tu o sa o ti pe ea... Din cite stiu eu sint niste pasaje dificile pt mobrele grele, mai ales daca ai si cauciucuri de sosea... Oricum bafta si sa faci si poze... Acum am vazut la tine in profil...cu Canyon-ul nu cred sa ai probleme...(daca nu ploua)... nu stiu pe unde vrei sa iesi in Sacele dar daca vrei sa o tai la Slanic din Doftana drumul e rupt tare , pe o bucata de 5 km este numai macadam iar pe o portiune numai bolovani si abrupt . pe harta figureaza ca drum asfaltat parca , localnicii au spus ca asteapta asta de cativa ani . Inseamna ca va fi o provocare Intr-adevar o sa incerc cu canyonul, cauciucuri am cam de strada (E-08 de la Mitas), dar am mai fost pe drum cu pietre si a mers binisor (desi incet). Suntem amandoi incepatori, dar cred ca ne descurcam. Cu vaca de K75 nu am nici o sansa, singura incercare a fost sa merg pe o poteca la vreo 45-50 de grade cu pietre si am renuntat dupa vreo 10m deoarece incepusera pietroaie periculoase pentru baia ei de ulei fara scut. Am si culcat-o dealtfel si mi-a fost cam greu sa o ridic la loc si sa o intorc pentru a cobori. Pe drum de tara merge binisor, dar numai in scarite Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angi Postat Iulie 27, 2007 Share Postat Iulie 27, 2007 Daca cineva ne poate ajuta cu informatii, multumim anticipat. Din Valea Doftanei este drum de tara pana in Sacele. Drumul este foarte usor, asa ca nu aveti de ce sa va faceti probleme. Eu am mers pe acolo acum doua saptamani si nu este nimic blocat. Spre Slanic, drumul este rau daca mergi cu un chopper. Pentru enduro sau enduro-touring, drumul este foarte usor. La fel ca si spre Sacele, este drum de tara......doar ca e mai scurt si mai urat. Exista la un moment dat o mica panta cu ceva pietre. Pentru un enduro-touring nu este chiar nicio problema.......dimpotriva. (panta aceea a fost urcata de un amic al meu, calare pe un Moto Guzzi V 35 C) Distractie placuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rul Postat Iulie 27, 2007 Share Postat Iulie 27, 2007 salut si eu vreau sa fac valea doftanei !!sunt din bv si daca mergeti sigur vin pe DN1 pana la Nistoresti si facem impreuna drumul spre sacele !! 0721326904 raul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristiroma Postat Iulie 28, 2007 Autor Share Postat Iulie 28, 2007 salut si eu vreau sa fac valea doftanei !!sunt din bv si daca mergeti sigur vin pe DN1 pana la Nistoresti si facem impreuna drumul spre sacele !! 0721326904 raul OK, pai atunci o sa iti dau un tel dimineata sa stabilim exact ora si locul unde ne intersectam , pana acum suntem 3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rul Postat Iulie 28, 2007 Share Postat Iulie 28, 2007 OK, pai atunci o sa iti dau un tel dimineata sa stabilim exact ora si locul unde ne intersectam , pana acum suntem 3 ok !!!noi suntem 2 un dr 650 si un african!!!incercam sa fim pe la 10 in zona Campina!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bob66 Postat Iulie 28, 2007 Share Postat Iulie 28, 2007 Excelent ! eu am mai facut-o anul trecut, cu canyon-ul cu cauciucurile de strada. acum am e07, deci ceva mai bine. ne vedem maine ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rul Postat Iulie 28, 2007 Share Postat Iulie 28, 2007 la 8,30 am plecat din rasnov (dr si xrv) pe DN1 pt" cuplare" cu bucurestenii!!! ne auzim la tel !!!! numai bine!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bob66 Postat August 16, 2007 Share Postat August 16, 2007 filmuletele facute de cristi http://youtube.com/user/cristiroma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rul Postat August 17, 2007 Share Postat August 17, 2007 filmuletele facute de cristi http://youtube.com/user/cristiroma super filmulete!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt master Postat August 17, 2007 Share Postat August 17, 2007 super filmulete!!!! Ai auzit ce a spus Dan? Ca sa nu ma mai inveti prostii ca sunt tanar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zulex75 Postat August 26, 2007 Share Postat August 26, 2007 28-08.2007.inseamna miercuri nu duminica!.deci? cand miercuri sau dum? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiatu` cu Transalp` Postat August 27, 2007 Share Postat August 27, 2007 28-08.2007.inseamna miercuri nu duminica!.deci? cand miercuri sau dum? Pai asta nu inteleg nici eu, cred k au gresit luna, totusi data scrisa de ei pica miercuri si daca te uiti bine ai sa vezi ca sunt posturi din august. In fine poate ne lamuresc si pe noi. Bafta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate