ca7a_73 Postat Iulie 27, 2007 Share Postat Iulie 27, 2007 M-a sunat un prieten si mi-a zis ca in eforie a avut loc un accident. Unu mergea pe o roata, a pierdut controlul motorului si a intrat cu capul in bara unei masini.....stie cineva mai multe detalii? Am inteles ca e la spital. Sper ca sa nu se lase cu R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
*adytza* Postat Iulie 27, 2007 Share Postat Iulie 27, 2007 Daca ar fi avut casca si cva ekipament nu cred k s lasa cu RIP,frate t dai p o roata da macar date noaptea knd nu e asa trafic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deleted Postat Iulie 27, 2007 Share Postat Iulie 27, 2007 cine te pune frate sa te dai pe o roata in trafic? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Calin C. Postat Iulie 27, 2007 Share Postat Iulie 27, 2007 fetele care vin de la plaja in bikini Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iollele Postat Iulie 27, 2007 Share Postat Iulie 27, 2007 fetele care vin de la plaja in bikini Pai atunci nu de pomana s-a inventat termenul de fitzomotorist.... Trist! Sper totusi sa fie cat se poate de ok omul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Iulie 27, 2007 Share Postat Iulie 27, 2007 Trebuie sa postati voi prostii pe aici.. Daca nu stiti nimic despre cei vorba nu mai scrieti aiurea.. Cine stie amanunte? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Endurache Postat Iulie 27, 2007 Share Postat Iulie 27, 2007 Am vazut azi dimineata la stiri ca a murit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ionut_cretzu Postat Iulie 27, 2007 Share Postat Iulie 27, 2007 Eu am auzit la stiri ca e la spital inpreuna cu nevasta coonservarului si ca ar putea fi acuzat de vatamare corporala graba sau ceva de genu ...oricum dupa cate am vazut avea un kawa si era destul de afectata ...pe el nu l-a aratat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Endurache Postat Iulie 27, 2007 Share Postat Iulie 27, 2007 Eu am auzit la stiri ca e la spital inpreuna cu nevasta coonservarului si ca ar putea fi acuzat de vatamare corporala graba sau ceva de genu ...oricum dupa cate am vazut avea un kawa si era destul de afectata ...pe el nu l-a aratat Aia la stiri tot un kawa au aratat.Au zis ca s-a dat pe o roata, s-a lovit de o masina parcata si a murit.Nici nu mai stii pe cine sa mai crezi.Ce labareala e meseria de reporter in tara asta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Iulie 27, 2007 Share Postat Iulie 27, 2007 Ce culoare era moto? Pe ce post a aratat? Modelu stie cineva ce era? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheBreaker Postat August 2, 2007 Share Postat August 2, 2007 Am fost si eu la mare in perioada aia , se dadeau multi pe o roata sa agate fetele , si uite ca se mai intampla si accidente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLA Postat August 3, 2007 Share Postat August 3, 2007 din pacate unii incearca sa se dea pe o roata inainte sa stie sa mearga cum trebuie pe motocicleta... sar mai multe etape de dragul dorintei de a-i "ajunge" pe cei care se dau de multi ani si uite ce patesc...pacat ca nu se gandesc inainte la consecinte. dar pana la urma fiecare gandeste cu propriul cap. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate