Reaper Postat Iulie 27, 2007 Share Postat Iulie 27, 2007 Salutare ! Nu am iesit cam de mult cu motorul,insa am facut cateva ture cu o motocicleta in tabara militarilor romani din Afganistan . Se pune !? Va salut ! --- Mesaj completat în 27 Jul 2007 19:04 -------------poze --- Mesaj completat în 27 Jul 2007 19:21 -------------poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Iulie 27, 2007 Share Postat Iulie 27, 2007 ..se pune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shorty Postat Iulie 27, 2007 Share Postat Iulie 27, 2007 Foarte tare casca Nu stiam ca Shoei au si model cu paint scheme "desert camo" TAB-ul banuiesc ca tot al tau e, cum e, il ridici pe-o roata? Numai bine pe-acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Iulie 27, 2007 Share Postat Iulie 27, 2007 ..ce model e motoru? nu imi dau seama din poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinavram Postat Iulie 27, 2007 Share Postat Iulie 27, 2007 Cred ca tu ai scris Shoei pe casca, nu pacalesti pe nimeni cu asta. Ai grija, castile militare nu sunt omologate pentru moto, daca te prinde vreun politist pe-acolo s-ar putea sa iei amenda si 2 puncte penalizare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motoristu Virog Postat Iulie 27, 2007 Share Postat Iulie 27, 2007 Bei Bogdane mi-ai luat-o inainte la faza cu pozele pe motor. Si io am unele si o sa le pun pe aci, dar spune-le la oameni ca acum esti acasa. Baftalo si numa bine. Ti-o venit busa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Iulie 28, 2007 Share Postat Iulie 28, 2007 se pune...da...faine poze...si ce casca mishto...sioiei... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reaper Postat Iulie 28, 2007 Autor Share Postat Iulie 28, 2007 Multumesc tuturor !Vad ca toti ati observat casca scrisa cu carioca...hmmm...pai alta nu am avut,ce sa fac?! Ok..cam asa arata "barul" motoristilor locali. Cool,nu?! <small>--- Mesaj completat în 28 Jul 2007 23:33 -------------</small><br/> Cred ca tu ai scris Shoei pe casca, nu pacalesti pe nimeni cu asta. Ai grija, castile militare nu sunt omologate pentru moto, daca te prinde vreun politist pe-acolo s-ar putea sa iei amenda si 2 puncte penalizare. Esti perspicace,ce sa spun.. Sa nu uit : uite cam asa arata politistul care trebuia sa imi dea amenda si doua puncte penalizare ! Feroce ,nu? Va salut pe toti si va doresc asfalt uscat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonHacker Postat Iulie 29, 2007 Share Postat Iulie 29, 2007 Foarte tare barul Pune te rog mai multe poze sa ne 'delectam' si noi ochiul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gratzy Postat Iulie 29, 2007 Share Postat Iulie 29, 2007 Se pare ca au o cominitate moto foarte stransa acolo, in juru' crasmei! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reaper Postat August 1, 2007 Autor Share Postat August 1, 2007 (editat) mai multe poze... Editat August 1, 2007 de Reaper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheBreaker Postat August 2, 2007 Share Postat August 2, 2007 nice pictures Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonHacker Postat August 2, 2007 Share Postat August 2, 2007 Ce tare e Hummeru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat August 9, 2007 Share Postat August 9, 2007 ii zice humvee si baietii nostri se pricep sa le rastoarne foarte bine. --- Mesaj completat în 09 Aug 2007 12:07 -------------ii zice humvee si baietii nostri se pricep sa le rastoarne foarte bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reaper Postat August 9, 2007 Autor Share Postat August 9, 2007 (editat) Serios? Nu stiam... :what:Eu credeam ca este vorba de un B33 zimbru... Editat August 9, 2007 de Reaper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat August 10, 2007 Share Postat August 10, 2007 pai zimbru merge la rezervatie, nu are ce cauta in dotarea armiei romane. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate