Sari la conținut

Motoristu Virog

INACTIV
  • Număr conținut

    144
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Motoristu Virog

  1. Bagati mare fratilor ca trebuie sa iasa beton avand in vedere ca e intrunirea de inchidere de sezon (deocamdata). Spor la organizari, abia asteptam sa venim pe voi .
  2. Eu i-am dat de capat . Le-am luat prin eliminare, am cuplat ventilatorul pe direct si mergea, deci nu primea curent. Am mai pus odata ochii pe cartea tehnica si am descoparit unde este termocupla. Am verificat papucul si era verde de oxidat. Curatat cu spray, smierghelit pus la loc, in final VICTORIE - MERGE BRICI. . Multzam tuturor.
  3. Ajutati-ma si pe mine cu un sfat. Am un Vulcan 1500 C si la un moment dat am observat ca dupa ce am mers mai mult timp cu viteza mica nu s-a pornit turbina de racire si a inceput sa-mi expulzeze antigelul afara din vasul de expansiune. Care sa fie problema? Am verificat siguranta de la turbina si e ok nu e arsa, am verificat firele la cuplaje si sunt ok. Sa fie dus termostatul? Daca il desfac cum imi dau seama ca e bulit? Multzam.
  4. Cine ma poate ajuta sa-mi zica pas cu pas etapele de schimbare a semeringurilor de furca sau macar sa ma directionati spre un topic unde s-a ma discutat chestiunea. Multzam
  5. Asteptam detalii si o mediatizare pe masura sa stie lumea ca e show la Bistrita.
  6. Fain ce sa mai...Asta e combinatzia mortala fie recunoastem sau nu: motoare si femei . Cate nu facem noi ca sa le avem pe cele doua...? Iar faptul ca nimfele alea sunt acolo ca sa reprezinte niste indivizi pe care ii intereseaza doar cifra de afaceri, e alta poveste. Mda.
  7. Astazi inaite de amiaza undeva pe drumul spre Colibita (jud.B-N) un venerabil motorist avea sa-si gaseasca sfarsitul tragic. Intr-o curba mai stransa a prins nisip sub roti si pierzand controlul motorului (BMW 650 GS Dakar) a fost proiectat in afara partii carosabile intr-un sant si a aterizat taman cu gatul intr-un gard de sarma ghimpata decapitandu-l pe jumatate. Bineinteles ca a murit pe loc. Vestea mortii lui a cutremurat intreaga comunitate in special pe noi cei din breasla. Nu pot sa cred ca scriu la aceasta rubrica. D-zeu sa-l odihneasca. Am crescut urmarindu-l cum trecea cu Simsonul prin fata portii noastre si era intotdeauna incantat cand incepusem si noi sa ne luam motoare. Era ca un tata pentru noi si suntem alaturi de familia indoliata. D-zeu sa te odihneasca nea Simi Capra si sa calaresti printre stele.
  8. Bei Bogdane mi-ai luat-o inainte la faza cu pozele pe motor. Si io am unele si o sa le pun pe aci, dar spune-le la oameni ca acum esti acasa. Baftalo si numa bine. Ti-o venit busa?
  9. Intrebare pentru Luigi si alde cei ce mai detin VN de 1500 SE : pentru sincronizarea carburatoarelor trebuie dat jos rezervorul petru ce m-am tot chiorat si nu gasesc stutzurile unde se baga furtunasele de la sincronizator?
  10. Suna destul de promitator si e fain acolo in strand, dar de aveti iara muzica slabanoaga ca si anul trecut mai bine nu ma obosesc sa viu. Totusi parca ati mai dres-o cu Altaru si sper ca si la butoane o sa fie cineva mai inspirat sa nu intoxice drumetii cu aceleasi piese repetate la infinit 2 zile la rand precum nenea de anu trecut. Noroc si sper sa ne vedem in ograda voastra.
  11. Mai baieti mai multe detalii ca noi de cand tot stam cu ochii pe voi si voi...nimic.Ce d-zeu chiar asa sunteti de ocupati ca nu aveti vreme sa bagati niste detalii despre eveniment? Bafta si numa bine!
  12. Eu zic sa-l lasi mai bine asa. Nu are rost sa te complici inutil. La capacitatea ce o are nici cu tobe modificate nu suna prea grozav cat despre gauri date pe apucate n-are rost ca o sa sune nasol de tot, iar daca scoti sitele trebe umblat la carburatoare, etc. etc. Si-apoi eu dau un pronostic cum ca nu il tineti mai mult de un an de zile... zic nu dau cu paru .
  13. Ceva comenzi avansate pt vn 1500 SE nimic? De cand tot caut.... .
  14. Tobele sunt facute de Bono la Floresti.
  15. Toba intermediara e scoasa, normal, au ramas doar galeriile ce ies din cilindrii si coverele care fac trecerea de la galerii la tobe, pe dinauntru - all clear . Suna de iti vine sa iei campii si in frana de motor scoate flacari ca apucatu .
  16. Asa ca titlu informativ sa vezi cum arata pe dinafara...
  17. Apoi ma bag si eu pe felie ... Deocamdata i-am pus tobe goale, la anul cred ca ma bag serios in el .
  18. Telescoapele se regleaza si cu o surubelnita sau imbus, nu se indoaie nimic. Tobele le poti da jos si schimba cu goale din inox, asa am facut eu, apoi sa vezi sunet. Daca vrei iti pun niste poze cu a meu... Io am ceva carte tehnica de pe net dar e doar schita amanuntita a pieselor componente. Unele sunt asa multe ca nu mai pricepi nimic de-acolo. P.S. Nu a cam mare motoru asta pentru o lady? Parerea mea...
  19. Mda, am aruncat si io o geana pe aici si nu pot sa tac...Eu vad problema asta destul de simplu: omul are doua entitati, una intelectuala si una spirituala care sunt diametral opuse dar in acelasi timp inseparabile. Daca despre latura intelectuala se cunosc atatea, despre latura spirituala se cunoaste f putin si as putea spune ca suntem undeva la inceputurile acestei epopei a cunoasterii spirituale umane. Totdeauna intelectul isi acumuleaza substanta si se hraneste cu aspecte tangibile, vizibile, palpabile, demostrate, verificate, etc.(nu cred pana nu vad) tinzand totodata sa anihileze sau sa puna in umbra aspectele spirituale la orice nivel pe cand spiritul, existand in fiinta umana undeva in stare latenta, isi trage seva din lucruri mai presus de imaginatie care practic nu pot fi definite si care totodata ,,irita'' intelectul. Asta a fost cat se poate de pe scurt, iar in ceea ce priveste biblia dupa parerea mea este o capodopera, dar a literaturii si nu a celor sfinte, pentru ca este pura fictiune cu unele radacini si trimiteri la evenimente istorice reale si personaje, tocmai in ideea de a fi cat mai credibila dar inca o data subliniez faptul ca nu gasesc nimic sfant in aceasta carte. Personajul Isus este intradevar arhetipul crestinului perfect dar ramane totusi un simplu personaj, iar religia cu slujitorii ei instrumente de manipulare a maselor. Accept divinitatea dar nu ca sens de D-zeu, Duhul Sfant, etc, ci ca inexplicabil, mai presus de ratiune si gandire, ca taram neexplorat.
  20. Iti dai seama ca la un chopper nu se urmareste marirea performantei . Eu personal am fost deranjat de ideea de a calari un motor masiv dar mut . Asadar am optat pt tobe zgomotoase dar nu cred ca e asa complicata chestiunea avand in vedere ca dupa montarea noilor tobe carburatoarele au fost reglate dupa noul esapament. Am auzit totusi varianta ca s-ar putea sa fie dusa membrana de la un carburator. Sau cu cat e mai lunga toba cu atat probabilitatea rateurilor creste?
  21. Am prezentat problema si in topicul Kawa Vulcan dar nu am fost lamurit k lumea, de aceea lansez intrebarea si aici la service...Mi-am pus tobe goale va motor(VN 1500 SE 1994) si faza e ca da rateuri in frana de motor. Bun perfect normal. Dar problema intervine in momentul in care motorul desi cald la ralanti da usoare rateuri insa doar pe pistonul din fata, iar celalalt orice i-asi face nu da nici un rateu. Mi se pare curioasa chestia avand in vedere faptul ca am pus bujii noi. Dati-mi si mie un sfat fratilor sa nu mor prost...
  22. Apropos de comenzi avansate...si eu am nevoie de unele pt VN de 1500 model SE din 94. Care stiti pe undeva dati un semn de viata .
  23. Noroc cu carul ai avut donsoara. Partea cu viteza e adevarata cum spuneau ceilalti...Dar sa stiti fratilor ca prin Bistrita conservarii sunt sub toata critica esti practic invizibil, n-ai prioritate...nimic. Pe mine de doua ori era sa ma ia baietii pe capota(noroc ca n-aveam viteza). Tocmai de aia mi-am tras tobe goale si nu mai am treaba:o turare usoara si doua pocnituri in frana de motor si sunt convins ca ma aud si babele surde de la etajul 10 daramite cascatii din conserve :crack: Militienii intr-adevar sunt niste ciufuti lipsiti de politete vanatori de amenzi si dispretuitori de motociclisti. Asta este...
×
×
  • Creează nouă...